Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sungur 13

1)telefonun şarj süresi gerçekten çok az 170 saat standby süresi var.Ancak yedek pil taşınarak bunun üstesinden gelinir.

sen yanlış telefonu kullanıyorsun galiba arkadaşım symbianlı telefonların en uzun süre şarjı giden telefonudur bu
  • ARKADAŞLAR MRB.. TELEFON ARTIK ESKİDİ
    NE TAVSİYE EDERSİİNİZ
  • max kaç para verebilirsin bi telefona..

ben bulabilirsen 6630 music edition öneriyorum. x700 den sonra 6630 daki sistemi görünce şahinden , pasata binmiş gibi olacaksın..

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=16

tabi symbian önemli değilse w810, rokr e2, 6233 hatta biraz daha verip n73, k790 gibi telefonlara da yönelebilirsin. sağlıklı bi öneride bulunabilmem için max kaç para verebilirsin bilmem gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 20 Mayıs 2007; 21:08:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mcamlibel

ARKADAŞLAR MRB.. TELEFON ARTIK ESKİDİ
    NE TAVSİYE EDERSİİNİZ

ya daha 2 sene olmadı alalı, 3 sene daha kullanmayı planlıyorum
  • Yavaşlığı beni deli ediyor, gelen msjı okumak bile sinir bozucu kimi zaman.Üstelik hafızası bomboş ..Şarjıda az gidiyor lanet bir cihaz kısacası...sim'deki numaraları cihaza kopyalamazsan zaten her arama yapmaya kalktığında yandın demektir :) Kısa zamanda kurtulacam kendisinden...
  • benim x700 ün lcd ekranı içerden çatladı bu yüzden elinde bu parçası olan veya telefonu hurda niyetine tutan varsa görüşebiliriz, ayrıca ekran kırık haliyle de almak isteyen varsa da görüşebiliriz, bazı yerler gözükmüyor ama genel olarak kullanılabiliyor
  • yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz..?Konu düşmüş aşağı...?
    Telefonlar satıldı galiba...!!!
    Benim problem büyük... Format atayım dedim güvenlik kodunu 5 kez yanlış girdim...Kilitlendi...
    5 dakika sonra bloke açılacak dedi ama 5 gün odu açılmadı...?
    Ne yapacağız buna...Unlock me programı 00000 kodunu verdi ama maalesef...
    Mcode programı master code verdi ama o nereye yazılacak ve faydası olacakmı?
    Bu sorunu yaşayanlar varmı?
    Yardımcı olun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

yaaa arkadaşlar nerelerdesiniz..?Konu düşmüş aşağı...?
    Telefonlar satıldı galiba...!!!
    Benim problem büyük... Format atayım dedim güvenlik kodunu 5 kez yanlış girdim...Kilitlendi...
    5 dakika sonra bloke açılacak dedi ama 5 gün odu açılmadı...?
    Ne yapacağız buna...Unlock me programı 00000 kodunu verdi ama maalesef...
    Mcode programı master code verdi ama o nereye yazılacak ve faydası olacakmı?
    Bu sorunu yaşayanlar varmı?
    Yardımcı olun...

servise götürmen gerekebilir.Panasonic servisi tam bir facia.
  • yapma yaaa...Yabancı forumlarda biraz dolaştım bazı yerlerde 24 saa tbekledikten sonra master code girin ve şifreleri yenileyin diyor..Birde bunu deniycem...
    Ankaradaki servis aslında fena değil...Çabuk hallediyorlar...Bu sorunda zaten en kötü şekilde yeniden işletim sistemi yüklenerek çözülür oda 1 gün sürer...
    Yinede saol...
  • cygnus666 arakadaş bende bu teli kullanıyorum dediklerin abşıma geldi aynı şekil unlockme progunun 00000 kodunu vermez biraz bekliyeceksin zaten ben denedim olmadı error dedi en son cözemedi yani ama formatın cagresini cözdüm güzel arkadaşım bunun icin nerdeyse 3 gün uyumadım :)
    Psiloc_System_Tools_for_Series60_1.71.sis bu programla format atıyorsun boş bellek 15 mb oluyor ama ilginc bi yan var format sonrası yine güvenlik kodu degişmiyor:S haberin olsun ama format atılıyor
  • ardaşlar topic iyice yawaşladı...

herkez telefonu elden çıkardı galiba.. bende değiştirdim ama x700 ü özlüyorum.. belki biraz

yawaştı ama çok şık bir telefondu..şimdi kullandığım onu arattırıyor.. (şıklığını tabi)
  • ben 2.ci el aldım cihazı orjinal şarj aletim yok yan sanayi aldım ve şarjdan yana sıkıntım cok şarj 1 gün gidiyor yan sanayi batarya aldım(cuwan marka) oda1,5 gidiyor acaba şarj aletindemi sorun eger elinizde orjinal şarj aleti olan varsa panasonic x700 ün şarj aletinin üstündeki gereleri yazabilirmi acep???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanetler -- 10 Ağustos 2007; 2:50:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kehanetler

cygnus666 arakadaş bende bu teli kullanıyorum dediklerin abşıma geldi aynı şekil unlockme progunun 00000 kodunu vermez biraz bekliyeceksin zaten ben denedim olmadı error dedi en son cözemedi yani ama formatın cagresini cözdüm güzel arkadaşım bunun icin nerdeyse 3 gün uyumadım :)
    Psiloc_System_Tools_for_Series60_1.71.sis bu programla format atıyorsun boş bellek 15 mb oluyor ama ilginc bi yan var format sonrası yine güvenlik kodu degişmiyor:S haberin olsun ama format atılıyor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşım saol yaa hiç aklıma gelmedi...O programıda kullanmıştım aslında senin yazını okuyonca ayıktım...Ya bir tema yükledim oda bütün yazı karakterlerini değiştirdi...Format atayım dedim güv. kodunuda unutmuşum..Kilitlendi...Garantisi devam edi
    yor aslında ama gerek yok...Programla hallederim...Ben birşey soracağım kompedanlar cevaplarsa sevinirim...
    Benim cihaz 4 kere servise gitti... den sonra otomatik olarak cihaz yenileniyor diye duydum...
    Bu doğrumu..?Doğru ise bazen telefonu ikiye kapatınca kapanıyor...
    Hemen götüreyim...

• 3 defadan fazla servise giderse yenisini vermek zorundalar bunu istemeye hakkın var
    bu arada senin x700 şarjı kaç gün gidiyor ortalama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanetler -- 12 Eylül 2007; 1:45:56 >
  • Ya arkadaşlar kontörlü vodafone hat aldım...
    GPRS MMS ve MSN ayarları mevcut mu sizde?
    Sitesinde x 700 yok heriflerin...6600 la uydurayım dedim ama ilgin.tir şifre vodafone ben yazıyorum ama değişmiyor...4 haneli bir şifre var o kalıyor hep...
    Başınıza geldimi
    Birde turbo msn i kontörlü hatta da kullanabilir miyiz.??
  • cygnus666 x700 şarj aletin orjinal ise bana üstündeki şarj değerlerini yazabilirmisin ???
    aradım hiç bi yerde bulamadım ve cok acil lazım yardımın gerek :(
  • Bir ara yazarım dostum
  • Gaza geldik aldık şimdi tek başımıza orda kaldık neyse anlaşılan herkes satmış teli ve dayanışmada bitmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kehanetler

Gaza geldik aldık şimdi tek başımıza orda kaldık neyse anlaşılan herkes satmış teli ve dayanışmada bitmiş

ben kullanıyorum 2 senedir.
  • şaka maka 13. sayfalara ulaştı konu

panasonic bugün dünyanın en büyük cep telefonu üreticileri arasındaki yerini halen daha koruyor.

nası yani?

zira panasonic milenyumun başından sonra gsm ve sonrasında gündeme gelen umts ve hsdpa şebekelerinde çalışan telefon üretimini durdurdu. sadece uzakdoğuda ( belki amerikada da olabilir) kullanılan wcdma şebekesinde çalışan telefonlar üretmeyi seçti.

eğer panaconic in japonya sitesine girerseniz televizyon alıcısından, gps ve 16milyon renk ekranına kadar inanılmaz özelliklerle donatılmış yeni nesil telefon modellerini görebilirsiniz.

bunu burda yazmamın sebebi, gelişen 3G teknolojisine paralel(hsdpa yada 4G, 4,5G..vs) panasonic in yeniden bu arenaya katılacak olması. zaman vermek istemiyorum ama 2010 yılı gibi inanılmaz özelliklere sahip panasonic modellerini tekrar avrupa ve dolayısıyla türkiyede görebileceğiz.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.