Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona hard format atmadan önce Dosya yöneticisi programla silinebilem photobase Quickoffice gibi programların tüm parçalarını hafıza kartına atın.Çalışmaya devam eder.
  • Arkadaşlar mgdrive e mevcutmu?Message storer ayni işi yapıyormu?
  • format sonrası silinen orjinal panasonic x700 temalarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

http://r a p i d s h a r e.com/files/11541259/SKINS.rar.html

bunu hafıza kartında \System altına kopyalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 13 Ocak 2007; 19:29:43 >
  • herkeze selam telefonu salı günü aldım telefon symbianlı oldugundan kullanımı yabancı gelmedi (alışkın olanlar için) bugunde dogubankdan orjinal kulaklıgını aldım 2.katta dukkanın ismini tam hatırlıyamıyorum.10 ytl kulaklık. pil konusunda şimdilik 2 gun gibi gidiyor mp 3 falan dınlıyınce ne olucak bılmıyorum..telefon tip olarak cok karizma bakan biadaha bakıyor emin olun...şimdilik bu kadar.ben bu telefonu sevdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinetik

herkeze selam telefonu salı günü aldım telefon symbianlı oldugundan kullanımı yabancı gelmedi (alışkın olanlar için) bugunde dogubankdan orjinal kulaklıgını aldım 2.katta dukkanın ismini tam hatırlıyamıyorum.10 ytl kulaklık. pil konusunda şimdilik 2 gun gibi gidiyor mp 3 falan dınlıyınce ne olucak bılmıyorum..telefon tip olarak cok karizma bakan biadaha bakıyor emin olun...şimdilik bu kadar.ben bu telefonu sevdim

aldığın kulaklık stereo mu? ayrıca dükkanın ismi nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

quote:

Orjinalden alıntı: kinetik

herkeze selam telefonu salı günü aldım telefon symbianlı oldugundan kullanımı yabancı gelmedi (alışkın olanlar için) bugunde dogubankdan orjinal kulaklıgını aldım 2.katta dukkanın ismini tam hatırlıyamıyorum.10 ytl kulaklık. pil konusunda şimdilik 2 gun gibi gidiyor mp 3 falan dınlıyınce ne olucak bılmıyorum..telefon tip olarak cok karizma bakan biadaha bakıyor emin olun...şimdilik bu kadar.ben bu telefonu sevdim

aldığın kulaklık stereo mu? ayrıca dükkanın ismi nedir?

stereo değil ama 4 gün boyunca dolaşmadığım yer kalmadı en iyi ses veren bu kulaklık sonuçta..dükkanın ismini hatırlamıyorum ama bugün iş çıkışı doğubanka uğrarsam dukkanın ismine bakarım

• bu telin pili denildiği kadarda kötü değil ya şarj ettikçe bekleme süresi uzuyor..bugün itibarıyla fiyatı 365,94 YTL / symbiancılar için güzel ve hesaplı bir seçenek bece...
  • 1 haftadır kullanıyorum yorumlarım...

artıları:
    tek artısı küçük ve dikkat cekisi olması.

eksileri:
    işlemci cok zayıf,
    bataryası benim gibi teli cok kurcalayanlar için berbat,
    mp 3 dinlemek bir eziyet...Galiba satıcam bu teli
  • ya bu alete nasıl hard format atılıyor bir türlü bulamadım
  • **7370# hard format ama önce Quick office,Photo Base,Print boy setup ları herhangi bir dosya yöneticisi ile hafıza kartına kopyala.yoksa hepsi gider...formatı atnca telefonun hafızası 16 mb olacak...
  • o soft format bana hard format lazım
  • 3 hafta önce çalındı x700 üm :(
    pilinin az gitmesi harici herşeyiyle mükemmel bir aletti
  • **7370# hard formattır
  • Bluethoot la attğım Mp3 ü nasıl başka klasorlere atacağım tel. tanımıyor Mp3 ü...

Ultra Mp3 kurulu telde şuanda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cygnus666

**7370# hard formattır

arkadaşım o dediğin tüm symbian s60 larda soft formattır bana hard format lazım
  • ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR ARANIZA KATILAMADIM KUSURA BAKMAYIN..

BAZI ŞEYLER YAZILMIŞ.. ONLARA BİLDİĞİM KADARIYLA KATILMAK İSTİYORUM..

KULAKLIK OLARAK CASPER HAND OFFICE KULAKLIĞI DİĞER KULAKLIKLARA KARŞI DAHA İYİ.. İKİ

KULAKLIKTAN DA SES GELİYOR.. AMA SESLİ ARAMA YAPILMIYOR..

BİRDE **7370# SOFTWARE FORMAT, HARDWARE FORMAT X700 NASIL ATILIYOR BİLMİYORUM BİLEN

VARSA YAZARSA İİ OLUR. 6600 A HARD WARE FORMAT ATMAYI BİLİYORUM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jakar1

Bluethoot la attğım Mp3 ü nasıl başka klasorlere atacağım tel. tanımıyor Mp3 ü...

Ultra Mp3 kurulu telde şuanda...

FILE MANAGER PROGRAMI GEREKİR. örneğin Fexplorer..
  • arkadaşlar merhaba.tüm sayfalara göz attım dikkatimi çeken bikaç noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum.
    1)telefon gayet şık ve karizmatik.rengi çok hoş.
    2)symbian işletim sistemini kullanıyor.Ben hiç symbianlı tel. kullanmadım ancak bu konuda nokianın saygın yeri var diye biliyorum.
    3)dayanıklılık ve sağlamlık konusunda en ufak bir tereddütüm yok.ben daha önce panasonic gd92 kullanmıştım oradan aşınayım panasonıce.
    4)mini sd kart kullanması iyi düşünülmüş.Ancak ne kadara kadar destekliyor bimiyorum.(aslında bu konuda cahilim sd kartlardan anlamam )
    EKSİ YÖNLERİ:
    1)telefonun şarj süresi gerçekten çok az 170 saat standby süresi var.Ancak yedek pil taşınarak bunun üstesinden gelinir.
    2)telefonun menülerde yavas olduğu söyleniyor.Ancak kullanıcılardan bu yönde bir şikayet okumadım.
    3)teknik servi çok kötü.... sonuç olarak panasonicin kalitesi ve kullanışlılığı vaz geçilmez bir unsur.alanlar güle güle kullansın derim.

• ha yazmayı unuttum.panasonicin 2 telefonu daha var.vs6 vesa6 onlarada bir bakmanızı öneririm.Ancak fazla bir fikrim yok kullanan ark. yardımcı olursa (özellikler falan) bizde bilgileniriz.
  • bende yeni aldım teli çok guzel hepsi buradadan tavsiye ederim herkese
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.