Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuyo

quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

arkadaşlar size bir konuda açıklama yapma ihtiyacı duydum.

şimdi bu telefon gerçekten özellik olarak şıklık olarak bende sempati kazandı.yani çok iyi bir telefon diyebilirim.ama bir konu var ki affedilemez.

bu telefonun pili maximum 2 gün gidiyor.daha uzun mümkün değil gitmiyor.acaba benim batartya bayat mı bilmiyorum.diğer kullanıcılar kaç gün gittiğini yazabilirler mi?

bir de bir şey sorucam.içinizde symbianlı nokia kullanan arkadaşlar varsa nokiaların da pili bu kadar az git miyor değil mi?

büyük olasılıklı teli değiştiricem gibi..bilmiyorum artık..

dostum ben 6600 da kullandım eger kurcalarsan degıl 2 o gunu bıle cıkarmıyordu sx1 de dahıl bunabunların tıpık dezavantajı bu

sx1'inde şarj anca 2 gün gidiyo arkadaşlar. symbianlılar böyle annaşılan.

• x700 askı galıba kısa surdu arkadaslar kımseden ses yok...
  • quote:

x700 askı galıba kısa surdu arkadaslar kımseden ses yok...

dostum fazla kullanıcısı yok herhalde.

ben dediğim olayı telefonu aldığım yere söyledim.meğer 3 kere 24 saat sarj etmek gerekişyormuş yeni alınınca.adam yeni pil verdi.şimdi tekrar denicem.
  • quote:

quote:

ben dediğim olayı telefonu aldığım yere söyledim.meğer 3 kere 24 saat sarj etmek gerekişyormuş yeni alınınca.adam yeni pil verdi.şimdi tekrar denicem.

dostum sen kac paraya nerden aldın bıde cektıgın resımlerı ekleme ımkanın varsa cok ıyı olur ben karar asamasındayım kımse kartı taktırıp makıneyı kontrol ettırmıyor
  • 6600 yada sx1 arayüzü nasılsa x700ümde aynene öyle kartı takıp bakmaya pek gerek yok aslında
    bu arada x800 geliyor oda symbianlı ama bence x700 kadar şekil değil.. zaten x800 geldiğinde fiyatıda 950 ytl civarı olur.. bence x700 ilk bakışta çok pahalı kalite bi telefon gibi duruyor. karizma tel
  • arkadaslar ben makınenın cektıgı resımlerı cok merak edıyrm yoksa makınenın tasarımıyla ılgılı bı sorunum kulaklıgı bıle pıyasada bulunmuor bu da ayrı bır eksı
  • quote:

quote:

quote:

dostum sen kac paraya nerden aldın bıde cektıgın resımlerı ekleme ımkanın varsa cok ıyı olur ben karar asamasındayım kımse kartı taktırıp makıneyı kontrol ettırmıyor

435 milyona aldım.bir kaç resim daha çeker koyarım.yarını bekleyin.çok güzel resimler çekicem botanik bahçesinden

• nofrost bende x700 alıcam yakında ama radyo yok bu alette. bende radyoyu önemli görüyorum. bu aletin radyolu kulaklığı varmıdır acaba. hem diyelim ki var nasıl çalışıyo bu aletler?

• ya bu aletin kulaklık çıkışı stereo mu yoksa monomu? tek bilmek istediğim bu. ayrıca kulaklık nerde bulunur?
  • arkadaşlar.alet elbette stereo.hatta bayağı güzel çalıyor.

yakında ben de kulaklık almayı düşünüyorum.biraz araştırma yapıcam.bulduğum sonuçları sizinle paylaşırım.

yanlız bu alet usb kulaklık ta destekliyor.anladığım kadarıyla madem usb kulaklık destekliyor o zaman başka markaların usb kulaklıkları ile de çalışması gerekir..

neyse bu konuyu araştırıp yazarım.
    bir de radyo konusu.evet olması güzel bir özellik ama bu telefonlarda radyo dinlenmez arkadaşlar.çünkü zaten pili dayanmıyor fazla direk şarjsız kalırsınız yollarda.sadece panasonic markasında değil diğer symbian kullanan telefonlarda da pil fazla gitmiyor.yani telefonda da radyo dinlemeyverin.

geçen yazmıştım.telefonu ilk aldığınızda tam 12 saat şarj edeceksiniz.sonra bitince takrar 12 saat.bu şekilde tam 3 kez 12 saat şarj edeceksiniz.sonra normal kullanmaya başlarsınız.

• kulaklık sorununu hallettim
    beni demin tekofakstan görevli aradı ve tüm panasonic cep telefonu kulaklıklarının birbiri ile aynı olduğunu .. mevcut panasonic kulaklıkların tekeofaks yetkili servisler ve belli telefon aksesuarı satan merkezlerden temin edilebileceğini söyledi..

ayrıca x700 ün sınırsız hafıza kartı desteğinin olduğunu stoklarında en fazla 2gb lık kartlar olduğunu belirtti.. mantık şu: telefon atıyorum saniyede 50 sarkı listeliyorsa 256 mb kartta ortalama 85 sarkı 2 saniyede listelenir. ama telde 2 gb full dolu kart varsa telefon yavaşlamaz; kart okuyucu yine standart hızda okumasına rağmen 15 saniyede sarkı listesini açar.. panasonic işi çözmüş

• arkadaslar butun soru ısaretlerı yavas yavas aydınlandı bıde su mubarekın cektıgı resımlerı eklesenızde fıkır sahıbı olsak öle fazla deıl 5-10 resım yeter...
  • alın size resim 1 tane daha

• telefon çok ucuz zaten onlarda sonradan alınsa birşey olmaz
    425 felan sıfırı bluetooth ve 256mmc kart alsan
    al sana 500 milyona muhteşem symbyanlı, eksiksiz bir telefon

+1000000000000000000000000000000000000000000000000

• ARKADAŞLAR SON MSJLARDAN SONRA SORU İŞARETLERİ BAYA AZALDI. BEN TELİ BAYİDE İNCELEDİM. GAYET GÜZEL TELEFON. YALNIZ TELDE KAPAK AÇILIRKEN BİR ÇIT SESİ SESİ ALDIM. BU SES NORMAL Mİ?

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

ARKADAŞLAR SON MSJLARDAN SONRA SORU İŞARETLERİ BAYA AZALDI. BEN TELİ BAYİDE İNCELEDİM. GAYET GÜZEL TELEFON. YALNIZ TELDE KAPAK AÇILIRKEN BİR ÇIT SESİ SESİ ALDIM. BU SES NORMAL Mİ?

evet normal.kapak sabitlendiğinde oluyor.böyle sıkı durması daha iyi
  • arkadaşlar sanırım radyo programı bulmak üzereyim.isteyenlere buldukttan sonra radyo ve mp3 programları yollarım..şimdiden bir sürü program yükledim.screen capture dan tut sözlüğe kadar..gerçekten çok iyi bir telefon.

nokia 6600 da çalışan her şey bunda da sorunsuz çalışıyor

arkadaşlar içinizde bt dongle alacak varsa size bir ürün önereceğim.gerçekten kurulumu işgence etmeyen tek ürün bena göre.billinton dan daha iyi.buraya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofrost -- 30 Eylül 2005, 20:36:55 >

• calısmalarını beklyrz @nofrost sımdıden tskler
  • Bende x700 aldım fakat orjinal kulaklık sormadığım yer kalmadı ve Tekofaks'ta da yok. Piyasada korsan tek kulaklıklar var onlar da mp3 için uygun değiller. Tekofaks'takiler ilgili yerlere soracaklarını söylediler.

Ayrıca bir sorun daha var. Mp3 dinlemek için program yüklemek yeterli oluyor. Fakat Mp3 leri bluetooth ile telefona aktardığınız zaman mesaj olarak gelenler kutusuna aktarılıyor ve nedense bundan sonra bu mesajı sd karta aktaramıyorsunuz. Zaten 5MB civarında olan dahili hafıza hamen dolduğu için mp3 dinlemk hikaye oluyor. Bunu Tekofaks yetkililerine sorduğum zaman onlarda yapılacak şeyin mp3 lerin SD karta bilgisayardan direkt olarak yani bir SD kart okuyucu yardımıyla atılması gerektiğini söylediler. Tabi buda yine para demek(kulaklık + Bluetooth dungle + şimdi bi de sd kart okuyucu) Acaba bunu bir program yardımıyla mesajlar bölümünden alıp sd karta aktaramaz mıyız? Böyle bir program biliyor musunuz?
  • arkadasım onunla ılgılı bır symbian uygulaması vardı ama adı simdi aklıma gelmıyor sx1 veya 6600 topiclerınde rahatlıkla bulabılırsın bence bu soruyu bıde o topiclerde sor ama x700 kullandıgını bellı etme bosu bosuna bıde onlara para harcama
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.