Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sahinuslu

arkadaşlar bu LG 1300 kulaklıgı x700 ze uyuyor belirtiyim dedim

emin misin?direk kendin mi denedin?
  • evet direk kendim denedim sizde deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

arkadaşlar bu LG 1300 kulaklıgı x700 ze uyuyor belirtiyim dedim

ya beyler bizim arkadas denemıs ama yapamamıs sahin harıcınde deneyen oldumu hiç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

Orjinalden alıntı: cosmoforever

mp3 ler bal gibi de zil sesi olur dostum..tabe aslında mp3 olmuo ama..çaresi var easy mp3 converter i yüklersin teline dosyayı wav a çevirrisin bangır bangır çaldırısın panasonic inde zil seslerini..tabe boyutu büyüyo o da var ama çalabiliosn sonuçta zaten belli bi bölümünü kesersin mp3 ün orasını çevirirsin..o da mp3 cutter adlı rogram..

gözüm wavları zil sesi yapabiliyormuyuz demiyor( mp3leri zil sesi yapabiliyormuyuz diyor.)

tamam da arqadaş onu anlatmak istemiş zaten sonuçta mp3ler zil sesi olarak çıkıo mu bi şekilde telefondan çıkıo..bu kadar..nasıl sorsaydı yani mp3leri wav a çevirip zil sesi yapıomuyuz die mi sorması lazımdı..kısa yoldan sormuş işte..anlatmak istedii olay buydu..

• arkadaşlar mp3 ler zil sesi olmuyor

tam şarkıyı zil sesi yapmak isteyen varsa wava çevirip öyle yapacak
  • Valla Teknosa ya gittim niyetim almaktı... ama telefonu görünce hayal kırıklığına uğradım... Telefonun boyutlarının halefi X70 kadar olduğunu düşünmüştüm ama GD87 boyutlarındaymış...

Valla alana hayırlı olsun ama bence boyutu X70 gibi olmalıydı bu hali büyük görünüyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

mp3 ler bal gibi de zil sesi olur dostum..tabe aslında mp3 olmuo ama..çaresi var easy mp3 converter i yüklersin teline dosyayı wav a çevirrisin bangır bangır çaldırısın panasonic inde zil seslerini..tabe boyutu büyüyo o da var ama çalabiliosn sonuçta zaten belli bi bölümünü kesersin mp3 ün orasını çevirirsin..o da mp3 cutter adlı rogram..

gözüm wavları zil sesi yapabiliyormuyuz demiyor( mp3leri zil sesi yapabiliyormuyuz diyor.)

tamam da arqadaş onu anlatmak istemiş zaten sonuçta mp3ler zil sesi olarak çıkıo mu bi şekilde telefondan çıkıo..bu kadar..nasıl sorsaydı yani mp3leri wav a çevirip zil sesi yapıomuyuz die mi sorması lazımdı..kısa yoldan sormuş işte..anlatmak istedii olay buydu..

YANLIŞ ANLAMA BİLMİYOR OLABİLİRSİN , MP3 LERİ DİREK WAWA ÇEVİRMEDEN MELODİ OLARAK ÇALABİLEN TELEFONLAR VAR. ARKADAŞ ONU SORMUŞ.

• quote:

Orjinalden alıntı: java

Valla Teknosa ya gittim niyetim almaktı... ama telefonu görünce hayal kırıklığına uğradım... Telefonun boyutlarının halefi X70 kadar olduğunu düşünmüştüm ama GD87 boyutlarındaymış...

Valla alana hayırlı olsun ama bence boyutu X70 gibi olmalıydı bu hali büyük görünüyor...

iyi de kardeşim sen symbian lı telefon alacaksan bundan daha küçüğünü bulamazsın..

bunlar smart phone. içinde işlemci olduğu için biraz büyük
  • quote:

Orjinalden alıntı: java

Valla Teknosa ya gittim niyetim almaktı... ama telefonu görünce hayal kırıklığına uğradım... Telefonun boyutlarının halefi X70 kadar olduğunu düşünmüştüm ama GD87 boyutlarındaymış...

bencede bu telefon sana göre değil büyük ve şarjı 2 gün gidiyor. bu telefonun kullanıcıları farklı.
  • ya arkadaşlar x700 hakkında bilmediğim bir şeyler var.. arananın resmi kapağın dış ekranında tam boyut olarak görünüyormu. birde örnek resim çekmiş arkadaşlar ama hepsi iç mekanda.. dışarıda uzak resimleri nasıl çekiyor merak ediyorum..
  • telefonu aldım,gerçekten züpperr bir alet. bu fiyata daha iyisi
    olamaz,yeni bir mpx200 hadisesi olacak bu telefon.
    şu an tek eksiğim kulaklık, 512MB minisd taktım.
    o armut gibi nokia'lar halt yemiş bunun yanında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcamlibel

ya arkadaşlar x700 hakkında bilmediğim bir şeyler var.. arananın resmi kapağın dış ekranında tam boyut olarak görünüyormu. birde örnek resim çekmiş arkadaşlar ama hepsi iç mekanda.. dışarıda uzak resimleri nasıl çekiyor merak ediyorum..

ARAYANI DIŞ EKRANDA GÖREMİYORSUN. KAMERA AÇIKKEN EKRANI KAPATIRSAN DIŞ EKRANDAN KENDİ RESMİNİ ÇEKEBİLİYORSUN. DIŞARIDA BÜTÜN TELEFONLAR GÜZEL ÇEKİYOR BİLİYORSUN. İÇERİDE GERÇEKTEN BAŞARILI YANİ KARANLIK ORTAMLARDA KARINCALANMA YOK FLAŞ IŞIĞIDA BAŞARILI.
  • ARKADAŞIM X700 U bilmiyorum ama. 6600 da ayrlardan giriyorsunuz mesajlar kısmını kart hafızasına çevir..sonra ki gelecek mesajlar kartın hafızasında olduğu için istedğin kadar yüklersin..
  • selo kardeş bilgi için çok saol. dışarda iyi çekiyor ama bende x70 var, x70 yakın resimleri çok mükemmel çekiyor. ama diyelim dağ veya arazi çekince çok kötü.. acaba x700 uzak resimleri nasıl çekiyor..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcamlibel -- 13 Ekim 2005, 17:20:18 >
  • quote:

ARKADAŞIM X700 U bilmiyorum ama. 6600 da ayrlardan giriyorsunuz mesajlar kısmını kart hafızasına çevir..sonra ki gelecek mesajlar kartın hafızasında olduğu için istedğin kadar yüklersin..
    mesajlardan hafıza kartını seçemiyorsun.msvdriver diye program var onu kuruyorsun hafıza kartına dönüyor.
  • ARKADAŞLAR X700 UN DIŞARIDA ÇEKMİŞ OLDUĞU DOĞA RESİMLERİNİ veya UZAK RESİMLERİ BEKLİYORUM.. BİR GÖRSEM ONA GÖRE ALICAM..
    ŞİMDİDEN SAOLUN
  • quote:

ARKADAŞLAR X700 UN DIŞARIDA ÇEKMİŞ OLDUĞU DOĞA RESİMLERİNİ veya UZAK RESİMLERİ BEKLİYORUM.. BİR GÖRSEM ONA GÖRE ALICAM..
    ŞİMDİDEN SAOLUN

TAMAM KARDEŞ ÇEKERİZ SANA BİR DOĞA RESMİ PAZARTESİ GÜNÜ

AMA BU KADAR KASMANIZA GEREK YOK YAW MADEM ALMAK İSTİYORSUN GİT AL YANİ MEMNUN KALACAKSIN MERAK ETME
  • 3-4 aydır gözüm telefonda hatta yazın ilk başında teknosanın kataloğunda gördüğümde fiyatı 700 civarı idi yanlış hatırlamıyosam. o gün bile dışındaki ekranı vs.. ile beni etkilemişti ama 700 ytl nin ozamanlarki 650 ytl lik 6630 kampanyası nedeni ile bu telefona verilmeyeceğini düşünüyordum. neyse en güzel olayda şu benim bu telde s60 os olduğu hiç aklımın ucundan bile geçmemişti. blirsiniz teknosanın kataloglarında böle şeylere pek yervermiyorlar. neyse aradan 4 ay geçmişki geçenlerde hepsiburadaya bakarken
    symbian işletim sistemi -------------------------- VAR yazısını bi gördüm ayrıca fiyatıda düşmüştü tabi...
    Lan dedim abicim işte cihazımı buldum. kapaklı kalite(6260 gbi rezalet bir cihaz daha üretilemiyeceğini düşünerekten) müthiş bir cihaz buldum dedim. ve fikrimi yine belirtiyorum. kalite mükemmel bir telefon. alan kesinlikle memnun kalır daha fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum. B.k atanlarada ellerine alıp incelemelerini ve daha sonrada 6630 ile karşılaştırmalarını sölüyorum. şahsen ben kapaklı tel hastasıyım o yüzden beğeniyorum hemde fiyatı uygun. he diceksinizki 6630 daki hızı bunda yakalırmiyiz? hayır yakalıyamassınız. hız açısından gerek menuler gerek foto çekme zamanı vs.. düşünüldüğünde 6600 ile kıyaslanır ama dediğim gbi panasonic çok güzel bir hediye verdi bizlere. ONU SYMBİAN DÜNYASININ ALTIN ÇOCUĞU İLAN EDİYORUM YAŞASIN X700

• eğğeee aldınmı x700 ? şuan ne kullanıyorsun ?
    bu arada hepsiburada.com un x700 kampanyası bitti.. alan aldı.. alamayan için kampanya bi başka bahara kaldı
  • bidolu.com da peşin (havale) 420 ytl. cardfinansa 14 taksit 446 ytl.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.