Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • topiğin yeni ismi hayırlı olsun arkadaşlar. Teşekkürler WISHNE
  • wala telefon bugün elime geçti yani dün..hakkaten mükemmel bir alet arkadaşalr herkese tavsiye ediyorum.fiyat performans olarak şu an en ön sıralarda gidio bence cep dünyasında.telefonun karizması da ayrı bi hava kazandırıyo..armut gibi nokialara 100 basar hocam..deneyin görün..çok ta hızlı çalışıo bu arada gerçi hayvancığa daha pek yükelnemedim henüz boş çi ..yarın bir iki mp3 atiim ses kalitesini de söyilcem inşala ama güsel duruo hadi bakalım

bu arada topic ismi hayırlı olsun..artık herkes x700 cülerin sesini duydun yaws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmoforever -- 21 Ekim 2005, 2:04:35 >
  • büyük ihtimalle bende alıcam telefonu :) ama aklımda bir iki soru var. hafıza kartı herhangi bir marka olur dimi? yani panasonic marka kartları gördümde reklamlarda falan. birde yeni alan arklar telefon sesi nasıl? yani yan odadayken telefon çaldığında duyabilirmiyim? yada sabah beni kaldıracak kadar güçlümü sesi?? (uykum biraz ağırdır :P) yorum olarakta anten olması çekim gücünün yüksekliği için böyle konuyor. telefon küçük veya kapaklı olunca anten çekimi doğal olarak düşer. o yüzden harici konuyor tahminimce...
  • bende var bu telefon anten olması daha iyi,kapalı yerlerde bile full çekiyor. herhangi bir minisd kart rahatlıkla çalışıyor,marka farketmez. seside çok güçlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

büyük ihtimalle bende alıcam telefonu :) ama aklımda bir iki soru var. hafıza kartı herhangi bir marka olur dimi? yani panasonic marka kartları gördümde reklamlarda falan. birde yeni alan arklar telefon sesi nasıl? yani yan odadayken telefon çaldığında duyabilirmiyim? yada sabah beni kaldıracak kadar güçlümü sesi?? (uykum biraz ağırdır :P) yorum olarakta anten olması çekim gücünün yüksekliği için böyle konuyor. telefon küçük veya kapaklı olunca anten çekimi doğal olarak düşer. o yüzden harici konuyor tahminimce...

ben 256 pretec mini sdcard almıştım. çok iyi.dikkat etmen gereken mini sdcard olması.2 tane 2 cdlik film atabiliyorsun içine. seside bazen korkutuyor beni hoparlör patlıyıcak diye. umarım yüksekliğini anlatabilmişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

büyük ihtimalle bende alıcam telefonu :) ama aklımda bir iki soru var. hafıza kartı herhangi bir marka olur dimi? yani panasonic marka kartları gördümde reklamlarda falan. birde yeni alan arklar telefon sesi nasıl? yani yan odadayken telefon çaldığında duyabilirmiyim? yada sabah beni kaldıracak kadar güçlümü sesi?? (uykum biraz ağırdır :P) yorum olarakta anten olması çekim gücünün yüksekliği için böyle konuyor. telefon küçük veya kapaklı olunca anten çekimi doğal olarak düşer. o yüzden harici konuyor tahminimce...

herhangi bir mini SD kart uyar arkadaşım. ben en ucuz hepsiburada da gördüm : 512 mb 58 ytl. markasıda aidata gibi bişeydi tam hatırlamıyorum. bu arada kulaklık olayını halleden varmı millet. hangi kulaklık uyuyo veya panasonic kulaklık var mı x700 e uygun?

• arkadaşlar şu aletin kulaklığı hakkında gelişme duyan varsa yazsın şuraya pls.
  • arkadaşlar kulaklık konusunda heniz bir gelişme yok sanırım gerçi lg 1300 zün kulaklığını kullanıyorum gayet güzel çalışıyor ses felaket yani muhteşem
  • kulklık ile ilgili model var panasonic in sitesinde. olmadı amazondan falan sipariş edebilirsiniz garanti duwi ile. ben mp3 çalar almıştım aynı sistemle. biraz geç gelir ama (aldığınız yere bağlı) kesin gelir ve verigleri falan her şeyi ödenmiş bri şekilde ucuza alabilirsiniz. çok lazım olursa o şekilde alabilirim ama önce tlf almalıyım
  • arkadaşlar bende bu teli almayı düşünüyorum ancak mpx200 faciasından sonra çok fonksiyonu olan tellerden tırsıyorum, özellikle bu tip telefonlar pek stabil değil ve şarjları az gidiyor... bu iki konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. şarjı sık kullanımda 2 gün gidiyorsa yrn alacam şimdiden saolun
  • Arkadaşlar Bu cihazı sonunda aldım.. kullanımı çok iyi kamerası 6600 dan biraz daha iyi, tuş takımını kullanmak ta çok rahat.. ama mp3 çalmada 6600 la aynı ses çünkü karşılaştırdım.. belki benim mp3 programım iyi değil di onu bilemem.. Menuler sanki yawaş yoksa benim telde mi sorun var. Video kaydetme de bir donukluk var sanki.. İyi yönlerinden en önemlileri takoz değil.. Anten meselesi ne gelince ne gibi zararı var anlamıyorum.. Görünümü çok mükemmel.

Arkadaşlar sizden ricam

1.mp3 programı olarak hangi prorgamı yükleyeyim ve nereden bulabilrim.ama demo olmayacak. ?
    2.Video yu donuk çekme olayı sizdede varmı. ?

Şimdiden teşkkürler..
  • kısa 15 saniyelik bi vidyo çekip foruma koyda anlayalım donukmu yoksa normalmi ??!
  • quote:

Orjinalden alıntı: qualm

arkadaşlar bende bu teli almayı düşünüyorum ancak mpx200 faciasından sonra çok fonksiyonu olan tellerden tırsıyorum, özellikle bu tip telefonlar pek stabil değil ve şarjları az gidiyor... bu iki konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. şarjı sık kullanımda 2 gün gidiyorsa yrn alacam şimdiden saolun

telefonu ilk aldığında 3 kez 24 saat şarjda tutuarsan pil kendine geliyor zamanla veen az 2 gün gider.hatta kullamına bağlı olarak daha fazla da gidebilir

quote:

Arkadaşlar Bu cihazı sonunda aldım.. kullanımı çok iyi kamerası 6600 dan biraz daha iyi, tuş takımını kullanmak ta çok rahat.. ama mp3 çalmada 6600 la aynı ses çünkü karşılaştırdım.. belki benim mp3 programım iyi değil di onu bilemem.. Menuler sanki yawaş yoksa benim telde mi sorun var. Video kaydetme de bir donukluk var sanki.. İyi yönlerinden en önemlileri takoz değil.. Anten meselesi ne gelince ne gibi zararı var anlamıyorum.. Görünümü çok mükemmel.

Arkadaşlar sizden ricam

1.mp3 programı olarak hangi prorgamı yükleyeyim ve nereden bulabilrim.ama demo olmayacak. ?
    2.Video yu donuk çekme olayı sizdede varmı. ?

Şimdiden teşkkürler..

mp3 player olarak ultramp3 ü biliyorsundur. ama ben mp3 player isimli başka bir program kullanıyorum viking firmasına ait.ultramp3 den daha fazla ses veriyor gümbür gümbür çalıyor.

isteyen varsa bana pm yolu ile ulaşabilir

• x700 kullanıcısı arkadaşlar.....

bu telefonda gerçek sesleri melodi yapabiliyor muyuz? yani mp3müş yada wavmış farketmez. nokiaların en sevdiğim yanlarından birisi gerçeksesi çok güzel melodi olarak kullanabilmen, siemenslerde fln da var ama nokiada gerçekten iyi oluyor. x700de yapan var mı? sadece zil sesi mi yoksa mesaj tonu olarakta yapabiliyormusun? mesaj yazması fln rahat mı? çok hoşuma gitti bu telefon, fakat internetteki alışveriş sitelerinin hiçbirinde(türk sitelerinin), herhangi bir panasonic aksesuarı bulamadım. sadece gittigidiyorda şarj aleti ve data kablosu var. mağazalardaki durumu bilmiyorum. yani batarya fln almak gerekirse ne olacak? eski panasonic şarj aletleri uyuyor olmalı. bildiğim heryerde nokia şarj aleti vardır, keşke nokia şarj aletini bu telefona takmak için bir dönüştürücü parça yapılabilse ayrıca bu kulaklık işi de önemli, alacağım herhalde ya şu melodi işini bi öğrenmem lazım

• boyut konusunda güzel bi karşılaştırma :

Nokia 3650 130 × 57 × 26 mm 130 g

Nokia 6260 102 × 49 × 23 mm 130 g

Nokia 6600 109 × 58 × 24 mm 122 g

Nokia 6670 109 × 53 × 21 mm 118 g

Nokia 7610 109 × 53 × 19 mm 118 g

Siemens SX1 109 × 56 × 19 mm 116 g

Panasonic X700 97 × 49 × 24 mm 107 g

Detaylı (6 sayfa) panasonic x700 incelemesi için tıkla

ingilizcem yok diyorsan inceleme sonundaki muhteşem x700 fotoları için tıkla

• x700 kullanıcısı arkadaşlar.....

bu telefonda gerçek sesleri melodi yapabiliyor muyuz? yani mp3müş yada wavmış farketmez. nokiaların en sevdiğim yanlarından birisi gerçeksesi çok güzel melodi olarak kullanabilmen, siemenslerde fln da var ama nokiada gerçekten iyi oluyor. x700de yapan var mı? sadece zil sesi mi yoksa mesaj tonu olarakta yapabiliyormusun? mesaj yazması fln rahat mı? çok hoşuma gitti bu telefon, fakat internetteki alışveriş sitelerinin hiçbirinde(türk sitelerinin), herhangi bir panasonic aksesuarı bulamadım. sadece gittigidiyorda şarj aleti ve data kablosu var. mağazalardaki durumu bilmiyorum. yani batarya fln almak gerekirse ne olacak? eski panasonic şarj aletleri uyuyor olmalı. bildiğim heryerde nokia şarj aleti vardır, keşke nokia şarj aletini bu telefona takmak için bir dönüştürücü parça yapılabilse ayrıca bu kulaklık işi de önemli, alacağım herhalde ya şu melodi işini bi öğrenmem lazım

• mp3 leri zil sesi yapamıyorsun ama wav ları zilsesi yapabiliyorsun bide ses kalitesi 6600 da neymiş
    süper bir ses var telefonda
  • quote:

Orjinalden alıntı: f1colic

x700 kullanıcısı arkadaşlar.....

evet ister kendi kaydettiğin amr uzantılı sesleri ister xmf uzantılıları ister wav sesleri mesaj ve zil sesi yaparsın.

arkadaşlar bir de bilmem fark ettinis mi '' Voice'' diye bir kısayol var basınca bir program açılıyor ve say a command diyor.

bu programa resmen bayıldım şuanda.telelfona ses ile istediğininz her şeyi yaptırıyorsunuz.her türlü uygulamayı açabiliyorsunuz.bunun yanında tel hafızasından birinin adını söyleyip onu aratıyorsnuz.ya da arayacağınız numarayı tuşlamak yerine söylüyorsunuz telefon direk algılayıp arıyor.

benim acayip hoşuma gitti yaw

• arkadaşalr bişey sorucam ben telefona bluetoothla şarkı alınca msjlara gelio orası tamam msvdriverle halletim kart alıo direkt fekat bu gelen kutusuna gelen mp3leri başka bi yere taşıyamıo muyuz ya da bluetoothla başak bi telefona yollayamaıyo muyuz yolluosak nasıl olcak yaw ben beceremedim..saygılar..telefon çok şekildir bu arada belirtmeden geçmiim..
  • Ya bu telin kasa kalitesi nasıl, kasa plastiği boyalımı?
    Sanırım bu telin kapağıda değişmiyor. Hal böyle olunca kasanın boyaları bi süre sürtünmeden dolayı aşınıp çıkıyor ve tel rezil bi hal alıyor. Bu yüzden Kapağı değişmeyen ve gövdesi boyalı olan cihazlardan (telefon, camera vs..) uzak duruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.