Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosmoforever

arkadaşalr bişey sorucam ben telefona bluetoothla şarkı alınca msjlara gelio orası tamam msvdriverle halletim kart alıo direkt fekat bu gelen kutusuna gelen mp3leri başka bi yere taşıyamıo muyuz ya da bluetoothla başak bi telefona yollayamaıyo muyuz yolluosak nasıl olcak yaw ben beceremedim..saygılar..telefon çok şekildir bu arada belirtmeden geçmiim..

BİR TANE DOSYA YÖNETİCİSİNDEN MP3 DİYE DOSYA EKLE. SONRA BİR SİSTEM PROGRAMI YÜKLE. (SELEQ-FEXPLORER OLABİLİR) SONRA E-SYSTEM-MAİL KLASÖRÜNÜN İÇİNE GİR BT İLE GELEN MP3'Ü BUL .SEÇENEKLERDEN TAŞI(BEAT) DE. E'YE DAHA ÖNCE AÇTIĞIN MP3 DOSYASININ ÜZERİNE GEL YAPIŞTIR(CUT) DE. ARTIK NORMAL DOSYA YÖNETİCİSİNDEN MP3'ÜNE İSTEDİĞİNİ YAPABİLİRSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap

Ya bu telin kasa kalitesi nasıl, kasa plastiği boyalımı?
    Sanırım bu telin kapağıda değişmiyor. Hal böyle olunca kasanın boyaları bi süre sürtünmeden dolayı aşınıp çıkıyor ve tel rezil bi hal alıyor. Bu yüzden Kapağı değişmeyen ve gövdesi boyalı olan cihazlardan (telefon, camera vs..) uzak duruyorum.

KASA KALİTESİ İYİ GİBİ, GD90 LAR GİBİ SOYULURMU BİLMİYORUM. SÜRTÜNEN YERLERİ ÇELİK GİBİ YAPMIŞLAR,SANIRIM AŞINMALARI ENGELLEMEK İÇİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

quote:

Orjinalden alıntı: qualm

arkadaşlar bende bu teli almayı düşünüyorum ancak mpx200 faciasından sonra çok fonksiyonu olan tellerden tırsıyorum, özellikle bu tip telefonlar pek stabil değil ve şarjları az gidiyor... bu iki konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. şarjı sık kullanımda 2 gün gidiyorsa yrn alacam şimdiden saolun

telefonu ilk aldığında 3 kez 24 saat şarjda tutuarsan pil kendine geliyor zamanla veen az 2 gün gider.hatta kullamına bağlı olarak daha fazla da gidebilir

quote:

Arkadaşlar Bu cihazı sonunda aldım.. kullanımı çok iyi kamerası 6600 dan biraz daha iyi, tuş takımını kullanmak ta çok rahat.. ama mp3 çalmada 6600 la aynı ses çünkü karşılaştırdım.. belki benim mp3 programım iyi değil di onu bilemem.. Menuler sanki yawaş yoksa benim telde mi sorun var. Video kaydetme de bir donukluk var sanki.. İyi yönlerinden en önemlileri takoz değil.. Anten meselesi ne gelince ne gibi zararı var anlamıyorum.. Görünümü çok mükemmel.

Arkadaşlar sizden ricam

1.mp3 programı olarak hangi prorgamı yükleyeyim ve nereden bulabilrim.ama demo olmayacak. ?
    2.Video yu donuk çekme olayı sizdede varmı. ?

Şimdiden teşkkürler..

mp3 player olarak ultramp3 ü biliyorsundur. ama ben mp3 player isimli başka bir program kullanıyorum viking firmasına ait.ultramp3 den daha fazla ses veriyor gümbür gümbür çalıyor.

isteyen varsa bana pm yolu ile ulaşabilir

VİKİNGİ BENDE YÜKLEDİM PROGRAM AÇILIYOR FAKAT ÇALMAYA BAŞLAMIYOR. BURAYA Bİ ATARSAN SENDEKİNİ Bİ DENİYİM.

• quote:

Orjinalden alıntı: qualm

arkadaşlar bende bu teli almayı düşünüyorum ancak mpx200 faciasından sonra çok fonksiyonu olan tellerden tırsıyorum, özellikle bu tip telefonlar pek stabil değil ve şarjları az gidiyor... bu iki konu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim. şarjı sık kullanımda 2 gün gidiyorsa yrn alacam şimdiden saolun

FAZLA KURCALAMAZSAN 2 GÜN OYUN MP3 FALAN DİNLERSEN 1 GÜN GİDİYOR. BU SYMBİANDA ŞARJ OLAYINI ÇÖZEMEDİR ZATEN. ZATEN BATARYA SÜRESİNDEN ANLAŞILIYOR . 200 SAAT YAZIYORSA 2 - 300DE 4 - 400 DE 6 DÜR BEKLEME SÜRESİ NORMAL KULLANIMDA.
  • tel i almaktan son anda vazgeçtim k700i alıyorum çünkü symbian ve windowslu tellerden tırsıyorum, eğer bi telin şarjı 1 gün gidiyosa o tel işe yaramaz, acil bi işin çıkıo bi yerde kalman gerekiyo bakıyosun sarj yok...
  • quote:

arkadaşalr bişey sorucam ben telefona bluetoothla şarkı alınca msjlara gelio orası tamam msvdriverle halletim kart alıo direkt fekat bu gelen kutusuna gelen mp3leri başka bi yere taşıyamıo muyuz ya da bluetoothla başak bi telefona yollayamaıyo muyuz yolluosak nasıl olcak yaw ben beceremedim..saygılar..telefon çok şekildir bu arada belirtmeden geçmiim..

Evet sana katılıyorum şekil + karizma neyse; bluetooth la mp3 lari başka telefona gönderebiliyorsun..gönder seçeneklerinden. ben yolluyorum..
  • bu telefonun 0 ve ikinci el fiyatlarıu ne kadar acaba
    ses nasıl iyi çıkıyormu hangi telefonla kıyaslana bilkir mesela
    ikinci elini nerede bulabiliriz acaba
    bütün symbyan proğramlarını çalıştırıyor mu
    telefon hızlı mı?????

• quote:

Orjinalden alıntı: enes_aksoy

bu telefonun 0 ve ikinci el fiyatlarıu ne kadar acaba
    telefon hızlı mı?????

YA BU TELEFONLARIN 2.ELİNİ BULABİLECEĞİNİ SANMIYORUM ANCA ACİL PARAYA SIKIŞAN OLURSA BULABİLİRSİN. 256 HAFIZA KARTI KARTREADER VE TELEFONU 510 CİVARI ALIRSIN.

SES ÇOK FAZLA ÇIKIYOR, HATTA BEN 2 KADEME DÜŞÜK KULLANIYORUM .YAKINDA FORMDA HOPARLÖRÜM PATLADI NEYAPMAMLAZIM DİYENLER OLURSA ŞAŞMAYIN. ÇÜNKİ WAWLARI ÇALARKEN TELEFON TİTRİYOR.

• quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

Orjinalden alıntı: enes_aksoy

bu telefonun 0 ve ikinci el fiyatlarıu ne kadar acaba
    telefon hızlı mı?????

YA BU TELEFONLARIN 2.ELİNİ BULABİLECEĞİNİ SANMIYORUM ANCA ACİL PARAYA SIKIŞAN OLURSA BULABİLİRSİN. 256 HAFIZA KARTI KARTREADER VE TELEFONU 510 CİVARI ALIRSIN.

SES ÇOK FAZLA ÇIKIYOR, HATTA BEN 2 KADEME DÜŞÜK KULLANIYORUM .YAKINDA FORMDA HOPARLÖRÜM PATLADI NEYAPMAMLAZIM DİYENLER OLURSA ŞAŞMAYIN. ÇÜNKİ WAWLARI ÇALARKEN TELEFON TİTRİYOR.

ÇEKTİĞİN VİDEOLARI İZLERKEN NET BİRŞEKİLDE DUYUYORSUN.
    FİLM İZLERKENDE SES ÇOK İYİ.

• arkadaşlar biraz önce panasonic müşteri hizmetleriyle konuştum, sesler mono dedi, 1 gb kart desteği varmış, data kablosu 26 € imiş
  • keşke kulaklığıda sorsaydın. fiyatı ne kadar diye? :(
  • Piyasada bulamıyorum bu telefonu, bidolu.com da sipariş verilebilir görüküyor ama kredi kartı problem çıkardı. Gerçekten stoklarında varmıdır acaba??
  • kredi kartın online alışverişe açıkmı ?? genelde standart kapalı olur. telefon bankacılığı ile müşteri hizmetleriyle görüşüp açtırman gerek ???!
  • hemen bakayım, haklısın
  • Panasonic X700 - ALARMLI MASASAATİ HEDİYELİ!!! : 442.62 YTL

PRETEC - 512MB MINI SECURE DIGITAL (mSD) BELLEK : 77.23 YTL

KEYSMART Bluetooth Dongle (10 mt) : 28.94 YTL

Ödenecek Toplam Bedel 548.80 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

Panasonic X700 - ALARMLI MASASAATİ HEDİYELİ!!! : 442.62 YTL

PRETEC - 512MB MINI SECURE DIGITAL (mSD) BELLEK : 77.23 YTL

KEYSMART Bluetooth Dongle (10 mt) : 28.94 YTL

Ödenecek Toplam Bedel 548.80 YTL

Valla ben çıplak tekefona razıyımda kredi kartı net alışverişine de açık, bu saatte garantiden destek alamıyoz. Mail attım bakalım cevap gelecekmi bu akşam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

BİR TANE DOSYA YÖNETİCİSİNDEN MP3 DİYE DOSYA EKLE. SONRA BİR SİSTEM PROGRAMI YÜKLE. (SELEQ-FEXPLORER OLABİLİR) SONRA E-SYSTEM-MAİL KLASÖRÜNÜN İÇİNE GİR BT İLE GELEN MP3'Ü BUL .SEÇENEKLERDEN TAŞI(BEAT) DE. E'YE DAHA ÖNCE AÇTIĞIN MP3 DOSYASININ ÜZERİNE GEL YAPIŞTIR(CUT) DE. ARTIK NORMAL DOSYA YÖNETİCİSİNDEN MP3'ÜNE İSTEDİĞİNİ YAPABİLİRSİN.

eywallah hocam teşekkür ederim yardımın için..bu arada bugün telefonu sabah sersemliğiyle 2 metre yükseklikten oldukça seert bi zemine düşürdüm ve inanılamayacak şekilde telefonda ne bi çizik ne bi hasar var..açılıyordu telefon baktım açılmaya devam ediyordu bana mısın demedi yani..çok sağlam bir alet..

• quote:

eywallah hocam teşekkür ederim yardımın için..bu arada bugün telefonu sabah sersemliğiyle 2 metre yükseklikten oldukça seert bi zemine düşürdüm ve inanılamayacak şekilde telefonda ne bi çizik ne bi hasar var..açılıyordu telefon baktım açılmaya devam ediyordu bana mısın demedi yani..çok sağlam bir alet..

ben telefonu alırken kasko yaptırdım.mesela telefonu suya düşürsem ya da canım sıkılıp duvara fırlatsam yenisini verecekler

neyse arkadaşlar size önemli bir gelişme..bugün telefonun kulaklığını sordurdum orjinal kulaklık 7.5 ytl.ve satılıyormuş.adamın elindekiler tükenmiş.yakında yeni parti gelecekmiş.ben gelir gelmez alıcam bir tane.

yani artık kulaklık sorunu da kalmayacak.bir de sd kart alsam şöye 512 tamam olur

• 7.5 kulaklık??? nerde istanbul'da mı??? bide orjinal mi??? (daha önce hiç kulaklık almadım fiyatlarını bilmiyorum)
  • yok ben izmirde sordum.ama istanbulda da vardır heralde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.