Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cosmoforever

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

x700 cü arkadaşlarhttp://www.jbenchmark.com/ sitesinden baktiğim puanlara gore x700 ün işlemcisi gerçekten zayif...altta bazi tellerin aldiklari puanlari gorebilirsiniz.

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

6630.... 670 ytl
    k750i... 760 ytl
    mpx220...700 ytl
    mpx200...piyasada yok...
    6600...440 ytl
    n70....438 euro
    x700...439 ytl...

bi tek 6600 var fiyat olarak yakın onu alcama hiç tel almam daha iyi..bu fiyata bu kadar olsun artık...yaşasın x700 !!!

+1
    x700 rulllzzz! ben aldım bu paraya harika.

• bidolu.com dan sipariş verdim x700 ü, bayramdan sonra geliyor.
  • x700 de matrixradio çalışıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonix

x700 de matrixradio çalışıyormu?

o nedir? gprs radio mu? nokia 6600 da çalışan tüm programlar x700de de çalışır
  • gprs radyo değil.normal entegre radyolar gibi bir radyo programı.
  • söylediğin iyi oldu.peki o programı bulabileceğimiz bir adres biliyor musun?deneyelim
  • normal radyo dediğinin yazılımla ilgili bir alakası yoktur. donanımsal bir parçadır, bir telefona yazılımla fm radyo özelliği kazandırılamaz.. ancak ücret karşılığı gprs yada wlan üzerinden radyo dinlenebilir
  • ii de.. adam var diyor. bir denemekte fayda var.
  • arkadaşlar x700 ü övdünüz övdünüz sonunda bana aldırdınız.. iyi güzel cihaz orada bir sorun yok.. ama sizler saoğolun hiç destek vermiyorsunuz.. Örneğin Mp3 player yok bende. var ama demo.. Güzel bir fotoğraf çeken program lazım.. bunları nereden bulabilirim..
  • kardeş yardım etmez miyiz bea?
    quote:

Orjinalden alıntı: mcamlibel

arkadaşlar x700 ü övdünüz övdünüz sonunda bana aldırdınız.. iyi güzel cihaz orada bir sorun yok.. ama sizler saoğolun hiç destek vermiyorsunuz.. Örneğin Mp3 player yok bende. var ama demo.. Güzel bir fotoğraf çeken program lazım.. bunları nereden bulabilirim..
  • Sonunda bugün kavuştum x700 e, bu telefonda wav formatında zil sesleri kullanıyorum ama en iyi kalite/boyut oranı olarak sizler ne kullanıyorsunuz. Haliyle bir mp3 dosyasının bir parçasını bile 44.1 khz 16 bit stereo olarak kayıt ettiğimde boyut oldukça büyümekte. Siz bu dosya formatında hangi kaliteyi tercih ediyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

arkadaşlar ben x700 hakında sorusu olan herkese yardımcı olmaya hazırım

ve bu netten alışveriş yapma konusunda hiç iyi şeyler düşünmüyorum

ve bir x700 sahibi olarak alacak arkadaşlara elimden geldigince yardımcı olmaya hazırım

selam;
    Hocam ben de n-gage var.
    büyük tel biraz yordu, daha öncelerden de panasonic deneyimim var.

acaba x700 ün işlemcisi ve ram i ne kadar??

I'm looking forward to ur message, dear.

(ram'in nekadar oldugu:
    seleq, fileman, handyfile ve fexplorer symbian programlari ile ile ögrenilebilir.
    phone info ile de işlemcisinin hızı ögrenilebilir.programlar symbian forumlarda e-gruplarda mevcut, kolaylikla bulunabilir, mesela www.ngager.net)

• Arkadaşim, 6600 da çalişan herşey çalışıyor diyorlar, belli sen symbian tel kullanmadın önceleri.
    fexplorer.sis diye yahoo veya google de ara , telefona yükle, taşırsın karta mp3 ünü video'nu, hatta "fileman.sis" i bul, mail içinde mp3 ü arama...şak diye çıksın karşına..
    kolay gelsin
  • ben direk card readerdan mp3 olarak atıyorum.yoksa telefonun programı mp3 atmak istediğinde wav a dönüştürüyor
  • X700'cüleri ne kadar ilgilendirir bilemem ama yakında X701 Türkiye'de olacak. Haberiniz ola..
  • X700 ile x701 arasında bi fark yoktur; ikiside aynı teller.

X701 özel olarak vodofone (turkcell gibi tanınmış bir oparatör) için özel olarak piyasaya sürülmüştür. tr ye gelmesinin imkanı yoktur.

Ancak 2005 sonu 2006 başında x700 ün üst modeli x800 türkiyede satışa sunulacaktır
  • Bugün aldığım Kingston 512 mb minisd card x700 ile çalışmadı. Cardreader ile sorunsuz çalışan minisd acaba x700 ile uyumsuz olabilirmi. Kingston minisd kullanan varmı bu telefon ile?
  • kartı tele takıp formatlamayı denesene .. belki bu şekilde tel kartı görür ??!
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

kartı tele takıp formatlamayı denesene .. belki bu şekilde tel kartı görür ??!

defalarca denedim ama formatlama işlemi yarıya gelmeden hata oluştu iletisi çıkıyor ve işlem kesiliyor. Cardreader lar ile sorunsuz format atabiliyorum.
  • ben 256 kingstin kullanıyorum sorun yok kartta sorun olabilir başka bir telefonda dene
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.