Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce telefonumu ilk şarjına taktım. :) hayırlı olsun diyenlere şimdiden teşekkürler. ama benim bi sorum olacak :) bana bi sd card geldi (mini 16mb) hayatımda hiç karta ihtiyacım olmadığı için yakından görmemiştim şimdi gördüm ama bendeki kart adaptörü ile birlikte olduğundan normal sd boyutlarında. nasıl küçülteceğim hakkında bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin. elimde aldığım gün kırılsın istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmoforever

ya ben bişey sorucam telin dış kapağı kapalı vaziyetteyken çağrı geldiğinde sesini kapatabilioruz..peki meşgul e nasıl alıcaz bu aleti..bilen birileri varsa örneğin mpx200 de bi küçük anahtar gibi bişe vardı yukarı yapınca sessize alıyo aşağı yapınca meşgule alıodu..bunda sadece tek bi tuş var sanırım bi çaresi yok...

TEK YOLU NOYA BASARAK MEŞGULE ALMAK. KAPAĞI AYARLARDAN İPTAL EDİCEKSİN. AMA TELEFONA ÇAĞRILARDA YESLE CEVAP VERCEKSİN BUSEFERDE.
  • @uzmane

öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan..
    ikinci olarak telefonu önümüzdeki 3 gün içerisinde fazla yorma.. 3 defa 12 saat kapalı olarak şarj konusunu es geçme sakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

arkadaşlar az önce telefonumu ilk şarjına taktım. :) hayırlı olsun diyenlere şimdiden teşekkürler. ama benim bi sorum olacak :) bana bi sd card geldi (mini 16mb) hayatımda hiç karta ihtiyacım olmadığı için yakından görmemiştim şimdi gördüm ama bendeki kart adaptörü ile birlikte olduğundan normal sd boyutlarında. nasıl küçülteceğim hakkında bilgisi olan varsa bi zahmet yardım etsin. elimde aldığım gün kırılsın istemiyorum.

MiniSd kartını adaptörünün içinden çekerek çıkartabilirsin. Fazla zorlamadan yaparsan zarar vermezsin.
    Güle güle kullan.

• X700 ajandasını kullanmaya başladım ama istediğim saatte hatırlatma yapma yeteneği yokmu ajandanın, gün içindeki hatırlatma notlar için başka bir yazılımmı kullanmak gerek??
  • Topiğin ilk sayfa, ilk mesajına mini x700 incelemesi eklendi; bi bakmanız önerilir..

Kısa süre sonra topiğin müdavimi x700 cü arkadaşların çektiği foto ve vidyolardan oluşan mini sergi inceleme altına eklenecektir..
  • yokmu x700 cü beyler ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 12 Kasım 2005, 20:28:53 >
  • Taksim - 4Levent metorsundan bir sahne.
     <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>
  • küçük bi ayrıntı..

tanıtımı yapılan ve önümüzdeki dönemde teker teker çıkması beklenen yeni nokia telefonlarının büyük bölümü (n91, n80, n71, e70, e61, 6280, 6270...vs) mini sd kart kullanacak sonunda nokia panasonic icadı mini sd lerin daha kullanışlı ve hızlı olduğunu kabul etti oysa panasonic x700 ve diğer hafıza kartı desteği bulunan panasonic modellerinin kullanıcıları bu ayrıcalığı yıllardır yaşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Kasım 2005, 23:25:57 >
  • Telefonda kullanamadığım 512 mb kingstonu iade etmek zorunda kaldım, hangi markayı tavsiye edersiniz telefon ile full uyumlu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

küçük bi ayrıntı..

tanıtımı yapılan ve önümüzdeki dönemde teker teker çıkması beklenen yeni nokia telefonlarının büyük bölümü (n91, n80, n71, e70, e61, 6280, 6270...vs) mini sd kart kullanacak sonunda nokia panasonic icadı mini sd lerin daha kullanışlı ve hızlı olduğunu kabul etti oysa panasonic x700 ve diğer hafıza kartı desteği bulunan panasonic modellerinin kullanıcıları bu ayrıcalığı yıllardır yaşıyorlar

zaten nokia bir konu üzerinde direte direte bir yerlere gelmeye çalışıyor.ancak sonra uykudan uyanıp olması gerekeni yapıyor.biraz geç kaldığı bir konu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gekren -- 19 Kasım 2005, 21:01:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

küçük bi ayrıntı..

vay bee hey gidi bilge face ne güzel tespit etmiş.. arrtık böle tespitler olmayacak

nokıada kabul etsin artık bi arada mmc diye tutturdu şimdi mini sd iyi oldu nokıa için.se de yakında kullanacak çünkü nokıa ile beraber sd karta üye olmuşlardı

• Arkadaşlar x700 de kızıl ötesi ile kumanda çalıştırmayı denedinizmi.. bileniniz varsa yanıtlarınızı bekliyorum..
  • pil konusu kötü bende düşünüyordum nasıl olacak bilmem 2 gün şarz kötü..
  • 450 ytl verebileceğim bir fiyat bu telefonu araştırıyorum şimdi
    1.3 mp telefonlar ve mp3 playerlı cx75 karşısında bence tek avantajı kapaklı olması kapaklı telefonlara bayılıyorum yoksa diğer özellikleri ben etkilemiyor

bakalım karar vermedim daha

kimse kulaklık konusuna garanti çözüm vermiş
    mp3 konusuda belli değil gibi tam sürüm kaliteli bir program adı söyleyen yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

450 ytl verebileceğim bir fiyat bu telefonu araştırıyorum şimdi
    1.3 mp telefonlar ve mp3 playerlı cx75 karşısında bence tek avantajı kapaklı olması kapaklı telefonlara bayılıyorum yoksa diğer özellikleri ben etkilemiyor

bakalım karar vermedim daha

kimse kulaklık konusuna garanti çözüm vermiş
    mp3 konusuda belli değil gibi tam sürüm kaliteli bir program adı söyleyen yok

arkadasım şekil olarak x700 bir tasarım harikası ama fiyattaki düşüş çok geldi ve makinenin efsane olmasını bence engelledi cx75 karşılaştırmam bence yanlış ama söz konusu fiyat olunca cx75 derim kamera ve mp3 olayıyla öne çıkıyor.

kulaklıkları sanırım butun panasoniclerin sabit yani gd serisinden herhangi bir kulaklık bulursan x700 ile de calıstırabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

arkadasım şekil olarak x700 bir tasarım harikası ama fiyattaki düşüş çok geldi ve makinenin efsane olmasını bence engelledi cx75 karşılaştırmam bence yanlış ama söz konusu fiyat olunca cx75 derim kamera ve mp3 olayıyla öne çıkıyor.

kulaklıkları sanırım butun panasoniclerin sabit yani gd serisinden herhangi bir kulaklık bulursan x700 ile de calıstırabilirsin

cx 75 benim için daha iyi bir şeçim olacak
    yukardaki yorumları okuyunca anladım
    ama kapaklı telefon olsun istiyorum bakalım bulabilecek miyim aradığımı
  • sonucta yeni bir tlfn bence de dogru karar olur hayırlı olsun ne diyelim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.