Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdaki yorumları okudum ve sonunda X700 aldım. Telefon oldukça hoş görünümlü, ben bayıldım doğrusu ancak sanki telefonda bi sorun var.

Sorun şöyle; Telefonda rehber veya mesaj gibi alt menülerde aşşağı veya yukarı doğru gidildiğinde ekran sanki gidip geliyor. Diğer kısımlarda böyle bir sorun (Tabi ki bu bir sorunsa) yok. Daha önce SX1 kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım.

Bu telefonu kullananlar bu konuda bana yardımcı olabilirmi?
  • Elinde olan arkadaşla fiyat/performans olarak nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zangoc

Burdaki yorumları okudum ve sonunda X700 aldım. Telefon oldukça hoş görünümlü, ben bayıldım doğrusu ancak sanki telefonda bi sorun var.

Sorun şöyle; Telefonda rehber veya mesaj gibi alt menülerde aşşağı veya yukarı doğru gidildiğinde ekran sanki gidip geliyor. Diğer kısımlarda böyle bir sorun (Tabi ki bu bir sorunsa) yok. Daha önce SX1 kullandım böyle birşeyle karşılaşmadım.

Bu telefonu kullananlar bu konuda bana yardımcı olabilirmi?

wala arkadaşım daha önce başka bi arkadaşta bu sorundan bahsetmişti..sanırım bu bi sorun deil..biraz hızlı işlem yaptığı için bi zorlanma oluo doğru ben de öle..diğer symbianlı tellerinde pek farklı olmadığını düşünüorum..dikkat edersen çok hızlı bi şekilde aşağı yukarı yaptığında oluyodur..bi sorun yok bence..

• Haftasonu buraya resim, video vs.. koyacağım. Merak etmeyin..
    İyi de bir yorum yapacağım ...
  • cosmoforever, içimi rahatlattın bende bozuk sandım.

Ayrıca bu telefona nasıl format atılıyor? 7370 yaptım olmadı. Bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0221C174A -- 8 Aralık 2005, 20:28:02 >
  • Mesajları telefonun hafıza kartına nasıl yönlendirecez?

Şarkı yükledikten sonra mesajlardan hafıza kartına kaydet dediğim zaman yetersiz hafıza diyor. Bunu nasıl düzeltecez?

Msdrive yükledim oluyor ama telefonu kapatıp açtığım zaman herşey eski duruma geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0221C174A -- 8 Aralık 2005, 20:30:10 >
  • Msvdrivee program ibaresini tıklayınca tekrar düzelmesi gerek ..
  • arkadaşlar bu video için sanırım hafıza kartı dolana kadar çekiyor ben 16 mb hafıza kartı ile 12 dakika kayıt yaptım ve dahada yapnaya devam ediyodu

kulaklık konusunda ise fikrimi söyliyim hakketten bulunmuyo ama kulaklık satan yerlerden deneme usulu ile uyan bir kulaklık bulabilirsiniz sanırım
  • quote:

Ayrıca bu telefona nasıl format atılıyor? 7370 yaptım olmadı. Bu konuda da yardımcı olabilirmisiniz?

Soruyu ben sordum ama araştırmalarım sonucu format olayınıda çözdüm.

Telefona **7780# yazınca oluyor.
  • quote:

Soruyu ben sordum ama araştırmalarım sonucu format olayınıda çözdüm.

Telefona **7780# yazınca oluyor.

Denemeden yazmıştım bu değil doğrusu **7370# ama telefondaki ofis programlarıyla tema ve zil seslerinide siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0221C174A -- 10 Aralık 2005, 9:28:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

sen saçmalıyosun nasıl foto çekemiyosun sana çektiğim reimleri gönderirsem küçük dilini yutarsın

kulaklık olarakta lg 1300 kulaklığını kullanıyorum idare ediyo

sen yut küçük dilini bilader
    fonda günışığı olduğunda berbat foto çekio bu cihaz kesinlikle tavsiye etmiyorum
    [
     <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge_of_nights -- 10 Aralık 2005, 13:34:06 >
  • aynı resmi diğer telefonlarla birde dijital kameralarla çekmeyi denesene. çok merak ediyorum. sonucu. iyi fotoğraf çektiğini iddia etmiyorum ki arada bir iki poz çekiyorum ortam iyi ise oda bana yetiyor. ama senin gösterdiğin ortamda hangi makina iyi çeker çok merak etiim bilen varsa bana da söylesin (dijital foto mak dahil tabi varsa...)
  • hocam dijital foto mak. yok fakat bu telefon gerçekten kötü ilk defa kameralı tel kullanmıyorum
    bundan önce sx1 kullanıyordum onu övmek için söylemiyorum (zaten övülecek bi tarafı da yok tüm servisler sx1le dolu) fakat ışık olayı çok iyiydi bu telefon hesapta ışığı kendi ayarlamak istiyor fakat hem aydınlık hem karanlık ortam bi arada olduğunda sıyırıyor ve ayarlamayı aydınlık yere göre yaptığında ışığı az alan yer karanlık çıkıyor.
    bunun tam tersi de yaşanabiliyor arkadaki aydınlık bölgenin alanı küçükse bu sefer orası bembeyaz çıkıyor aydınlıktan kasdım direk güneş ışığı deil tabii ki güneş ışığı alan herhangi bir yer.

tekrar hatırlatıyorumilk defa kameralı tel kullanmıyorum ve bunun daha ilk taksidini bile ödemeden satmak istedim çünkü büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. aslında satmaya çalışırken de hayal kırıklığı yaşadım lakin en fazla veren telefoncu nerdeyse sıfır cihaza 275 verdi
    nese değiştirecek imkanım olmadığı için mecburen kullancam artık
    fakat arkadasların aynı maaduriyeti yaşamaması için uyarıyorum:
    bu telefon yavaş ve kamerası iyi değil

• @judge_of_nibhts, bu tür cihazları bilen alıp kullanır ve piyasada da rahat bulunmaz o yüzden. Telefoncunun bu cihaza o parayı vermeside değerinden bişey kaybettirmez. Yani alıp satmak için değil alıp kullanmak için bu cihaz.

Cihazın fotoğraf kalitesi belli ve çok mükemmel değil ama senin fotoğraf tekniğinde hata var, bence fotoğraf çekim tekniklerini bi gözden geçirmelisin.
  • kardeş bunlar akşam vakti çektiğim resimler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

kardeş bunlar akşam vakti çektiğim resimler

resim kalitesi fena sayılmaz

(Photocute) programını yükleyerek birazdaha net çekim yapabilrsiniz sanırım

1280*960 çözünürlükte falan çekiyo ozaman

not:yanlız 6600 da denenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intifada54 -- 12 Aralık 2005, 1:41:07 >
  • Selam arkadaşlar X700' me format attım, malesef telefondaki zil seslerini,

temaları, ofis programını ve phot base programını sildim.

(SX1 deki gibi fabrika ayarlarına döner sandım.)

Bana bu telefonun zil seslerini ve temalarını gönderebilirmisiniz?

mail: bozdemir_1@mynet.com
  • sen istersen ben sana 0cihaz 2 yıl garantili 520 ytl ye getirim.. 6630 isteyenlere duyurulur..
  • Arkadaşalr bu telefonun mms ayarlarını nereden nasıl yapacağız. Avea hattı için?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.