Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ibra arkadaşım ben avea için ayarları aveamerkezden istedim iki sefer x500 ayarları geldi :) bende elle yaptım bir kısmı için. birde deneme maksatlı nokia 7610 için ayar istedim ve sorunsuz ayarları aldım. fakat deneme yapmadım (sınırsız internetim var yurtta o yüzden pek internet servisi denemedim). foto mak konusunda sana bilmiyorsun demedim fakat o yöntemle hiç bir makina çekemez. diğer ark ın dediği gibi foto çekme yöntemini değiştirmelisin...
  • Avea merkeze bir türlü ulaşamıyorum. Ya şebeke meşgul oluyor ya, müşteri temsilcileri başkaıyla konuşuyor.
    Şu ayarları buradan anlatabilirmisin. Nereye ne yazılacak gibisinden.
  • hiç birini hatırlamıyorum ama avea sitesinde ayarlar anlatılıyor. onları uygula ama nokia 7610 için olan ayarları. aynısını yap. 7610 da da symbian olduğu için menü vs. aynı merak etme...
  • arkadaşlar kulaklık sorunu halledildi mi? birde kulaklık çıkışı mono mu stereo mu?
  • telefonun fiyatı biraz daha düştü sanırım.. >>tıkla<<
  • ya babacanalr lg 1300 kulaklığı bu telefona oluo dendi burda..peki bu kulaklığı telefoncularda falan bulabilir miyiz.bulunabilecek bişe mi kolaylıkla..alan olursa yardımcı oalbilir mi fiyat oalrak ta
  • bilen arkadaşlar acaba telefonun akşam kapanıp sabah açılmasını sağlayan bi program biliyorlarmı acaba? yararlı olacağını düşünüyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

bilen arkadaşlar acaba telefonun akşam kapanıp sabah açılmasını sağlayan bi program biliyorlarmı acaba? yararlı olacağını düşünüyorum :)

pisilogprofile diye program var istediğin saatte telefonu kapatıyor ama açmıyor.
  • Arkadaşlar, telefonu 1,5 aydır kullanıyorum ve genel olarak memnunum diyebilirim. Ama mesa alma konusunda bi sorunum var. Telefondaki bütün mesajları silmeme, ve 16 mb.'lık telefon hafızasının 12 mb.'ının boş olduğunu görmeme rağmen, mesaj kaydetmek için hafızada yeterli yer yok, iletisi çıkıyor ekranda ve mesaj alamıyorum bu yüzden. Bu sebeple c: sürücüsünü 3 kere formatlamak zorunda kaldım. Başlarda problem olmuyor, ama iki gün sonra yine aynı mesajı veriyor. Mesaj kayıt sayısını 50'ye çıkardım, 100'e çıkardım kar etmedi. Zaten, nemelazım diye, aldığım mesajları okuyup siliyorum hemen. Ne gelenlerde, ne gidenlerde, ne taslaklarda, bir mesaj dahi yok. Ama yine de mesaj almaya hafızanız yeterli değil diyor. Bundan birşey anlayan, ya da ne yapmam gerektiğini bilen varsa beri gelsin bir zahmet.

Şimdiden teşekkürler.
    Ali Babahan
  • Arkadaşlar,
    forumu en başından beri takip ediyorum. Genel olarak yazılanlar olumlu olduğu için, telefonu ben de aldım 1,5 ay önce. Aslında özellikler itibariyle iyi bi telefon, ama çok önemli bir problemi var: Batarya ömrü. Bugün hem onu sormak, hem de dün yazdığım mesajla ilgili problemi çözüme kavuşturmak için tekofaks yetkili servise gittim.. Öteki problemle ilgileneceklerini söylediler ama, pil ömrü konusuna gelince, zaten telefonun normalde 1-1,5 gün gittiğini söylediler şarjsız.. Açıkçası, yeni aldığı bir telefonu her gece şarj etmek gibi bi niyeti olanlar varsa bilemem ama, bence bu hiç hoş bir durum değil. O yüzden henüz almadıysanız, bu durumu iyi düşünün derim.

Sevgiler,
    Ali Babahan
  • Sevgili @pan adonis,

Telefonu ilk aldığımda bende pil olayı yüzünden dumur olmuştum ama kendimce bazı yöntemler geliştirdim;

- Telefonun şarjını tam olarak bitirip tekrar şarj ediyorum.
    - Kapalıyken şarj ediyorum.
    - Tuş takımının arka aydınlatmasını kapattım.
    - Ekran aydınlatma değerini düşürdüm.
    - Gece telefonu kapatıyorum.

Bu önlemlerden sonra telefonu 3 gün şarj etmeden kullanıyorum. Bu arada symbian kullanan diğer telefonlara baktığımda pil dayanma sürelerinin X700 den çok farklı olmadığını gördüm.
    Kullandıkçada telefon hoşuma gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

arkadaşlar kulaklık sorunu halledildi mi? birde kulaklık çıkışı mono mu stereo mu?

arkadaslar cevap yok mu?
  • dostum kulaklık sorunu biraz zor görünüyor aramakla bulunacağını düşünüyorum

ses çıkışı sterio
  • ses çıkşı stereoysa iyiymiş yahu. fiyatıda iyice uygun hale geldi. kulaklık mulaklık demeden edinmek lazım bu cihazı. illaki kulaklık bulunur
  • KATILIYORUM BEN OLSAM BU FİATA KAÇIRMAZDIM BU TELEFONDA EKSİK BULAMIYORUM ARKADAŞLAR

TAVSİYE EDİYORUM

BENDE KULAKLIK VARDA NE OLUYOR DOĞRU DÜRÜST KULLANDIĞIM YOK

YATIYOR KENARDA
  • bende telefonu kullanıyorum gerçekten harika telefondaki işlemci ve sınırsız mini sddesteği ile yapacaklarınız sınırsız. Yanlız ben blotut ile telefonuma istediğim dökümanı gönderebiliyorum seri port bağlantısı yapmama rağmen Panasonic X700 için PC Suite yi çalıştıramdım com500 olaral gözüküyor xp ayarları ile Panasonic X700 için PC Suite yi nasıl çalıştırabilirim. Yapanlar nasıl yapıyor. Ayrıca her türlü proğramıhttp://www.forumtr.com/forumdisplay.php?f=185 den indirebilirsiniz. ayrıca arkadaşlar kullandığımız programları burada paylaşalım ne dersiniz?
  • Arkadaşlar ayrıca iki kartı aynı anda kullanıyorum daha önceki telefonumda *3370# ile diğer karta geçiş yapıyordu şimdi ise kapatıp açmam gerekiyor. Bu kod niçin çalışmıyor ayrıca mesela avea ile sadeve avea tel aranmasını turkcell ile sadece türksel hatların aranmasını öneren bir program varmı acaba msn fenokulu@hotmail.com
  • arkadaşlar çektiğiniz videolardan örnek var mı? video çözünürlüğü kaç*kaç
  • Merhaba dostlar,
    Bu akşam sizlere haddim olmayarak bir x700 incelemesi sunacağım. Bu telefon dün akşam
    nişanlım için leime geçti. Ben de inceleme kararı aldım. Bir de foruma bakarak x700 hakkında sorusu
    olan insanların pek de cevap bulamadığını gördüm. Umarım biraz da olsa faydalı olabilirim.

Kutu İçeriği :
    Şarj cihazı, batarya, telefon, miniSD kart/adeptör, kullanım kılavuzu, CD, data kablosu.

ÖNSÖZ :
    Telefonu elimde ilk aldığım zaman resimlerdekinden daha da küçük, kibar olduğunu gördüm.
    Çok şık ve kaliteli bir kasaya sahip olduğunu söylemek isterim...

Ekran :
    Ekranı oldukça parlak ve canlı geldi bana. Bırakın 6630'u; 6680'den bile daha canlı duruyor.
    Ekrana bakmak, sizin için bir hobi haline gelebilir

Tuş Takımı :
    Tuşlar oldukça kullanışlı ve de gayer yumuşak. Ben hiç bu kadar yumuşak tuşlu bir tel kullandığımı
    hatırlamıyorum. Telefonun ortasındaki joysitik değil; tıpkı Nokialarda olduğu gibi onaylama tuşu.
    Tuş klitleme de yine Nokialardaki gibi. Sol üstteki kare tuşuyla yıldız tuşunu kullanarak tuş kilidini
    açıp kapayabiliyorsunuz.

İşletim Sistemi :
    Telefon, symbian s60 sistemine sahip. 6600'a hangi programları yükleyebiliyorsanız, bu telefona da
    o programları yükleyebilirsiniz. Resimleri çektikten sonra yakınlaştırdığınız zaman. Resmin sağına, soluna
    vs. bakmak çok ama çok hızlı. Ekrandayken resimler çok canlı ve parlak görünüyor. 6600'dan daha hızlı
    telefon. Bluetooth aktarımı üç seneçek sunuyor (yavaş/hızlı/çok hızlı). Eğer çok hızlıyı seçerseniz
    6630 gibi dosya alış-veriş hızını yakalayabilliyorsunuz

Ses Çıkışı :
    Ses çıkışı incelemelere göre mono; ancak 6600 ve 7610'a göre ses "enfes" diyebilirim. Utanmasam
    stereo diyeceğim yani o derecede. Tizler çok muntazam şekilde çıkıyor ve de kaliteli. Ben .ogg kullandım
    telefonda mp3 yerine oldukça memnunuz.

Resim/Video :
    Resim kalitesinin biraz zayıf olduğunu söylemeliyim. 0.3 mp bir kameranın verebileceği netliği
    veriyor size. Dahili flaşı var. Resim çekmeden önce yıldız tuşuna basılı tutarak flaşı açıp resim de
    çekebiliyosunuz. Standart ve portre modları mevcut. Zaten çekmiş olduğu resimlerden bir-iki örnek
    aşağıda vereceğim. Sanırım size bir fikir sunacaktır. 4x dijital zoom mevcut.
    Kapaktan kendi resminizi çekmeniz de mümkün.
    Video sınırsız çekebiliyor; ancak çekim 6600'daki gibi donuk olarak..

Önce telefonun resimlerinden birkaç örnek (kendim k750 ile çektim) :

Menüye girdiğiniz zaman karşınıza bu çıkıyor :

YÜKLEDİĞİM PROGRAMLARDAN BİRKAÇ ÖRNEK :

KAMERA GÖRÜNÜŞÜ :

FLAŞ :

ÇEKİLEN RESİMLERDEN ÖRNEKLER :

ŞİMDİ LOŞ BİR ORTAMDA FLAŞSIZ VE FLAŞLI ÇEKİM :

VE İŞTE X700 VİDEOSU :
    http://rapidshare.de/files/8992060/Video.3gp.html

SONUÇ :
    6600 veya 7610 alacak arkadaşlara ısrarla bunu tavsiye ederim. Tabi 7610'un artısı
    1mp olması. İnanın onun dışında artısı yok bana göre. Telefona her türlü program yüklenebiliyor.
    Tel çaldığı zaman kapağı açtığınız anda cevaplamış oluyorsunuz. Kısaca telefonu sevdim.

Umarım arkadaşlar, az da olsa yardımcı olabilmişimdir. Unuttuğum şeyler mutlaka vardır.
    Sorarsanız elimden geldiğince cevaplayabilirim..
    Saygılarımla
    Revolver40 ...

• Arkadaşlar ;

Bundan önceki telefonum Mpx 200 dü telefonumu çok sevmeem rağmen pil sorunu yüzünden satmıştım.
    Şimdi Panasonic X700 aldım. Panasonic x700 gerçekten güzel bir telefon. Ancak bu pil problemi mpx den çok daha kötü olarak devam ediyor.
    Pek telefonunu kurcalamayan biri olmama rağmen 1 gün bile gitmiyordu şarjı. Panasonic servisine götürdüm bana aynen şöyle dediler "Sim kartınız eski tip bir sim kart ise bu kartlar çok fazla enerji tükettiği için pilinizi çabuk bitiriyor olabilir" dediler. Başlangıçta pek mantıklı gözükmedi ama başka bir arkadaşım nokia 6600 da da aynı prblemi yaşayıp sim kartı değiştirdikten sonra pil ömrü 2 kat arttı deyince acaba mı diye düşünmye başladım.

Bu konuda fikri olan varmıdır acaba... Bu X700 de pil olayını çözen varmı

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.