Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x700 de kullandığım ve yukarda bahsettiğim programlar ilaçlı olarak aşağıdaki
    ekli dosyada mevcut ayrıca 10 yakın oyun da bu dosyada bulunmakta sizde
    paylaşımda bulunursanız sevinirim.

(Açılan sayfadaki rapiidshare.de ki i harflerinden birini silin adresin dogru çalışması için açılan sayfadaki en alttali free (premium un yanında) tıklayın

açılan sayfada altta saniyeler geri gider Download-Ticket reserved. Please wait 7 seconds.
    Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access!

denilen yerde saniyeler bitince

renkli harflerden ve sayıdan oluşan 3 harf veya helimeyi boşluga yazıp

start dowland deyin dosya inecektir.

Yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenokulu -- 9 Ocak 2006 2:25:23 >

• Yukardaki link çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenokulu -- 9 Ocak 2006 2:26:06 >
  • paylaşım için saol
  • x700 kulaklık için ise 10 ytl ye aldığım ETA MOT E365 i tavsiye ederim . Uyumlu ve gayet güzel ses çıkışı var
  • x700 alacaklar kulaklık sorununu dert etmeyin.. x700 standart 2,5 mm kulaklık kullanıyor. piyasada yaygın olmasada bu kulaklıklardan bulmak mümkün. ayrıca motorola servislerinede bakın. motorolanın kendi telefonları için ürettiği 2,5 mm kulaklıklar var.

hatta standart her yerde rastladığınız 3,5mm kulaklıkları x700'e takmanın bile bir yolu var. gittigidiyor.com gibi sitelerde bunu yapacak aparatlar var. işte anlatmaya çalıştığım aparatla ilgili resimler.

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 10 Ocak 2006 20:28:45 >

• ya şu pil sorunu olmasa gözüm kapalı alıcam ama telefonu fena halde kurcalayan biriyim ve 6630'un pili bile bana 1 gün anca gidiyordu. Sanırım bunun 1 gün gitmesi imkansıza yakın!! MPX Faciası ver. 2.0 ile karşı karşıyayız sanırım..
  • Sende her mpx ci gibi kotunun arka cebinde yedek pil taşırsın, sorun çözülür. pil oldukça küçük rahatlıkla cebinde taşıyabilirsin.

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackcurse

yaw alacam bu tel.i. pili az gitse de alacam. nasıl olsa az pilli telfona alıştım bundan önce de siemens c65 kullandım da yani 1 gun anca dayanıyodu. ya bi de philips xenium 909i mi ne var bu telefonun şarjı 14 gun gidiyomuş biliyomusunuz? çok ilginç geldi ama tel.de bluetooth yok

boş ver philipsi Panasonic SA7 i inceledinmi.. Kapalı pozisyonda 35 gün şarjı gidiyor.. düşse düşse 15-20 güne düşer.. O bataryayı 16milyon ekranı yeni çıkardı panasonic..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenokulu

x700 kulaklık için ise 10 ytl ye aldığım ETA MOT E365 i tavsiye ederim . Uyumlu ve gayet güzel ses çıkışı var

Stereo kulaklık uyuyormu? Aslında stereo olmasında da gerek yok 2 kulaklıktanda ses gelse yeter??

Birde rapid linki çalışmıyor , dosya yok diyor???

Teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: filimci

quote:

Orjinalden alıntı: fenokulu

x700 kulaklık için ise 10 ytl ye aldığım ETA MOT E365 i tavsiye ederim . Uyumlu ve gayet güzel ses çıkışı var

Stereo kulaklık uyuyormu? Aslında stereo olmasında da gerek yok 2 kulaklıktanda ses gelse yeter??

Birde rapid linki çalışmıyor , dosya yok diyor???

Teşekkürler :)

Mesajı gönderince sayfa refresh yaptı link çalıştı
  • açılan sayfadaki i harfinden birini sil sayfa açılır. forumda bu site ismini tam yazınca yıldız şeklinde gösteriyor o yüzden böle yaptım. kulaklık tek kulaklıklı
  • yükle ye bastıktan sonra yukarıdahttp://rapiidshare.de/files/10685056/x700dosyasi.rar.html deki kırmızı ile gösterilen i lerden birini sil sayfa açılır sonra yukarıda da anlatıldığım gibi indirirsin dosyayı
  • Arkadaşlar pil 1 gün gider diyen var, 4 gün gider diyen var???

Yani bu telefonu nasıl kullanıyorsunuz da şu kadar gidiyor? Akşamları açık mı kalıyor, sürekli kızılötesi veya blurtooth kullanıyormusunuz? mp3 dinleyip kamerayı kullanıyormusunuz? Yani hangi durumlarda ne kadar gidiyor kısmı önemli, herkes farklı kullancak sonuçta, o konuda ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.. Yani günde şu kadar mesaj atıyorum, şu kadar konuşuyorum, şu kadar saat geceleri kapalı duruyor, şu sıklıkla bluetooth, kızılötesi veya kamera müzik kullanıyorum ve de şu kadar gün gidiyor gibi..
  • Arkadaşlar cihazı azönce aldım. Detaylı X700 incelemem yakındır. Bekleyiniz...
  • Türkcell kart ile msn kullanabilen var mı? Ben 6600 için agilemessenger programını denedim x700 de beceremedim?
    Var mı becerebilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: filimci

Türkcell kart ile msn kullanabilen var mı? Ben 6600 için agilemessenger programını denedim x700 de beceremedim?
    Var mı becerebilen ?

Yok muu :(
  • ben tele msn yükledim ama bir türlü kullanmadım bağlantı kurulmuyo kullanan varsa banada haber versin
  • ARKADAŞLAR KULAKLIK KONUSUNDA BİR GÜN ÖZELLİKLE ARAŞTIRMA YAPTIM.. BÜTÜN TELEFONCULARI DOLAŞTIM..PİYASADA SATILAN 2,5MM KULAKLIKLARIN ÇOĞUSU BU CİHAZA UYUYOR.. NORMAL KONUŞMAK İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ. YANLIZ MP3 ÇALARKEN İYİ SES VERMİYOR.. ÖRNEĞİN KULLAKSIZ DİNLESENİZ DAHA ÇOK SES ALIYORSUNUZ.. BENCE KULAKLIĞIN DAHA ÇOK SES VERMESİ LAZIM.. BİR TANE LG TELEFONUN KULAKLIĞI VARDI O BAYAĞA GÜZELDİ TELEFONUN KENDİ SESİ KADAR VEREBİLİYORDU.

SİZDEN RİCAM.. ULTRA MP3 KULLANIYORUM.. VEYA OGG PLAYERDA KULLANABİLİRİZ.. HANGİ KULAKLIK GÜZEL SES VERİYOR.. KENDİ SESİNDEN DAHA ÇOK VERMESİ LAZIM.. BU KONUDA BİR ÇOK YORUM VAR AMA DAHA EMİN OLAMIYORUM.. VARSA ÖLE BİR KULAKLIK BANA BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

KULAKLIĞIN X700 ÜN KENDİ SESİNDEN DAHA YÜKSEK OLMASI GEREKMEZMİ..
  • arkadaşlar panasonic vs9 başka adıyla z800 diye bir model var.. panasonic in resmi sitesinde böyle model yok.. gsmarena da var ve bir çok sitede var. ve bilişim fuarında tanıtılmış.. gerçek resimleri çekilmiş. ama öyle bir cihaz varmı yokmu belli değil.. çıkalı çok oldu ama ses yok.. bu telefon hakkında bilginiz varmı neyin nesidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: ykaratepe

Merhaba,
    ben de bu forum sayesinde bu telefonu aldım. şu bir gerçek ki nokia telefonlar türkiyede gereginden fazla destek gordukçe bu tip fiyat/performans açısından tatmin edici telefonlar kullanılmamaya mahkum. telefon gerçekten çok güzel ama eksik yanları yok deil . mesela mp3 olayının olmaması cok kotu. zil sesini mecburen mid olarak seçmek zorundasın. cut olaylarına girmek işin icinden çıkılmaz bir hal alıyor. bir de kulaklık olayına gelince orjinal kulaklığı yok bunu kabul edin. tekofakstan oyle soylediler ve cııkış mono. forumu dikkatli okuyanlar telefonun kapağı kapalıyken birisi aradıgında zil sesini nasıl keseceklerini sormuşlar yandaki düğme bu işe yarıyor.
    şimdilik bu kadar.

.ogg play yüklersen, zil sesi yapabiliyorsun..
    Benim nişanlımda şu anda arayınca normal mp3 çalıyor. Ama .0gg formatında tabi

arkadaş şu ogg yi zil sesi yapma olayını açıklarmısın bizde yapalım. nasıl oluyormuş bu iş.

Öncelikler symbian teller için bir oggPlay yükleyeceksin.
    Daha sonra Imtoo Mpeg Encoder programıyla mp3/waw/aac vs. seslerini .ogg vorbis formatına
    çevireceksin tele atıp kaydedeceksin. Tercihler/zil sesleri kısmında bu format çıkıyor zaten
    İsmini verdiğim programları Google den aratınca rahatça bulursun. Kolay gele

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.