Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekür ederim Dotum
  • arkadaşlar bayağıdır aşağılarda kalmış bu konu hem üste alayım hemde aklımdakileri sorayım. :) mp3leri zilsesi olarak kullanamadığımızı bildiğim için ogg denemek istedim. internette bulduğum bir program ile dosyayı ogg yaptım fakat tlf a attığımda tanınmayan dosya biçimi olarak uyarı verdi. sonra fark ettim ki ogg player gerekiyormuş :) bildiğiniz bir ogg programı varmı telefona kurabileceğim. birde agile messenger bende de çalışmadı avea ile çalıştırabilen ayarları açıklarsa sevinirim. son olarak aklıma gelen bluetooth veyta başka menüleri favorilere alamıyorum. nasıl taşıyabileceğimi bilen varsa söylesin. bir arkadaş istediğini seçeneklerden klasöre taşı yapabilirsin demiş ama bende o menüde çıkmıyor :( neyse herkese şimdiden teşekkürler. son olarak fark ettiğim bir güzelliği söyleyeyim :) gece çekimleri mükemmele yakın benim için 3230 modeli ile yan yana karanlık bir yere tutuyoruz ve benim telefonumun ekranı inaılmayacak derece net ve karanlık olmasına rağmen işimi görüyor. yani oda içinde floresan lamba ile çekim yapmanız hiç fark etmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

Orjinalden alıntı: filimci

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

ARKADAŞ dalgamı geçiyorsun kafamı buluyorsunuz.
    beni saçma salak şeylerle uğraştırıp insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
    beyler x700 de melodi olarak mp3 ve ogg kullanamazsınız bu formatları desteklemiyor. bilginize sunulur. kimse inanıpta benim gibi uğraşmasın.

Zil sesi olarak mp3 kullanamaz doğru ama sen arkadaşı yanlış anlamışsın , arkadaş mp3 leri ogg formatına çevirip zil sesi olarak kullanabilirsin demiş ki ogg formatını zil sesi olarak tanımlayabiliyorsun ama yukarıda dediğim gibi ogg dosyaları oggplayerda çok güçlü çalmasına rağmen , zil sesi olarak ayarladığın zaman sesi duyulmuyor o yüzden bende zil sesi olarak wav formatını tavsiye ediyorum.

ben ogg kullanıyorum zaten mp3 kullanmıyorum. peki ogg leri nasıl zil sesi olarak tanımlıyorsun?

Fexplorer ya da SeleQ gibi bir dosya yönetici programın varsa yüklediğin ogg leri E:/sounds/digital klasörüne atarsan tercihler/uyarla/zil sesi seçeneği kısmında görünecektir

teşekkürler.

• Sorularım:

1-Video çekimi için hangi programı kullanabiliyorsunuz?
    2-Tel in kendi programıyla çekilen 10-15 saniyelik video dosyalarını bilgisayarda nasıl görüntüleyebiliriz.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben alıyorum bu telden başka bir tavsiyeniz veya bu telle ilgili bir diyeceğiniz var mı?
  • almadan önce bilmen gerekenler, sonradan pişman olma..

*telefon genel itibari ile yavaş çalışıyor

*foto kalitesi bilgisayara atıp saklamak için uygun değil

*sarj süresi max. 2 gün dayanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

almadan önce bilmen gerekenler, sonradan pişman olma..

*telefon genel itibari ile yavaş çalışıyor

*foto kalitesi bilgisayara atıp saklamak için uygun değil

*sarj süresi max. 2 gün dayanıyor

teşekkürler hocam uyarıların için peki bu telden başka neler var bu tarz. Benim aradığım özellikler telefon kapaklı olacak, bluetooth olmalı bir de kameradan çektiğim resimler en azından pc de saklanabilemeli var mı böyle bi şey acaba.. bu arada artırılabilir hafıza da çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDA -- 28 Şubat 2006; 21:54:32 >
  • bu telefona zil sesleri ve temaları kaybetmeden format atmanın bir yolu varmı? 16MB'lık telefon hafızası nasıl yedeklenir?
  • telefon hafızasına mı hafıza kartına mı format atacaksın.? Telefon hafızana atıcaksan, istediğin melodileri hafıza kartına kopyalarsın, veya temalarını daha sonra hafıza kartını çıkarıp telefonuna format atarsın. 16mb dediğin hafıza kartın. Ona format atacksan da aynı şekilde istediğin bilgileri telefon hafızana aktarıp hafıza kartını biçimlendir diyebilirsin telefon üzerinden.. Yedekleme seçeneği olması lazım. SD kartını bul seçeneklere bas görürsün, tabi varsa, bilgileri hafıza kartına yedekle diye, daha sonra hafıza kartından bilgileri geri al gibi bi seçenekler alabilirsin biçimlemeden sonra..
  • yok hafıza kartı 512 bende onu çıkardım zaten. ama bu telefonun kendi hafızası 16MB. benim tam olarak istediğim bu hafızayı tam olarak uğraşmadan yedeklemek.
  • Belki program yardımıyla, ancak direk telefon hafızasını yedekle gibi bir özellik hatırlamıyorum..

Arkadaşlar bir de şu şekilde sorularım var, topic açmıştım ilgilenen olmamaış, bilgili arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim..

- Mini SD kartımı adaptörü ile birlikte Notebook'umun cardreader'ına taktığımda bütün biglileri görebiliyorum, ancak herhangibirşey yükleyip silemiyorum, ''Kart yazmaya karşı korumalı, korumayı kaldırın'' diye bir uyarı alıyorum. Bu korumayı nasıl kaldırabilirim..?

- Cevabını buldum, SD Kartların disketlerdeki gibi yazmaya karşı koruma dişi varmış, indirmem yeterli oldu..

- Galerideki resimler neden görüntülere değilde DCIM/100_X700 diye bir klasöre gidiyor, bu resimleri Görüntülere yönlendirme şansım var mı?

- Galerideki resimlere neden 4 karakterden uzun isim veremiyorum ve de neden sadece BÜYÜK HARF? 4 Karakteri girdikten sonra da kendi sonuna numara veriyor. Yani resime ''Ben'' diye isim verdim diyelim. Verdiğim isim kabul ettikten sonra ''BEN_OOO4'' şeklinde gözüküyor. İsim vermezsem de X700004 şeklinde isim alıyor. Yani galerideki resimlere sonuna numara koydurmadan ve de o numaralarında karakterlerini kullanarak yani uzun olarak nasıl isim verebilirim?

- Ve son olarak neden Turkcell hattımı taktığımda şebeke simgesinin üzerinde x işareti oluyor? Yani Telsim'i taktığımda şebeke işareti normal gözüküyor ancak Turkcelli taktığımda sanki ''yasak''
    der gibi şebeke simgesinin üzerine çarpı işareti geliyor..

- GPRS'e bağlanmaya hazır işaretiymiş..

Bunların dışında şimdilik sorum yok, ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 4 Mart 2006; 19:41:41 >

• quote:

- Ve son olarak neden Turkcell hattımı taktığımda şebeke simgesinin üzerinde x işareti oluyor? Yani Telsim'i taktığımda şebeke işareti normal gözüküyor ancak Turkcelli taktığımda sanki ''yasak''
    der gibi şebeke simgesinin üzerine çarpı işareti geliyor..

O işaret gprs uygulamasının elverişli olduğunu gösteriyor. Yani o işaret varken istediğin an girebilirsin.
  • Sorularım:

1-Video çekimi için hangi programı kullanabiliyorsunuz?
    2-Tel in kendi programıyla çekilen 10-15 saniyelik video dosyalarını bilgisayarda nasıl görüntüleyebiliriz.
    Teşekkürler.
  • Arkadaşlar gprs wap ile avea wap adresine bağlanmak istdiğimde;
    "Tarayıcı:
    Desteklenmeyen içerik türü"
    diye bi mesaj geliyor. sebebi ne olabilir acaba?başka adrese de giremedim. avedan 6020 nin gprs wap ayarlarını verdiler. ayarlar bu bölümde önceden verilen ayarlarla aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimuda -- 4 Mart 2006; 16:11:10 >
  • Arkadaşlar ben araştırdım, nokia 6600 ile bu telin kamera özellikleri aynı gibi duruyor, kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Özellikler ve kalite aynı mı 6600 ile. Eğer öyleyse bu telefonla çekilen resimleri pc de saklayabilirim çünkü bende 6600 ile çekilen resimler var gayet iyi, bu telefonu almayı düşündüğüm için cevaplarınızı bekliyorum..........
  • hocam telefon canavar gibi kim demiş resimleri saklanamıyo

orda arkadaşın biri telin 15 saniye video çektiğini yazmış ben 16mb hafıza kartıyla 10 dakika video çektiğimi hatırlıyorum

tabi 512mb ta terfi ettiğimden saatlerce video çekebiliyorum artık kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

Arkadaşlar ben araştırdım, nokia 6600 ile bu telin kamera özellikleri aynı gibi duruyor, kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Özellikler ve kalite aynı mı 6600 ile. Eğer öyleyse bu telefonla çekilen resimleri pc de saklayabilirim çünkü bende 6600 ile çekilen resimler var gayet iyi, bu telefonu almayı düşündüğüm için cevaplarınızı bekliyorum..........

Dostum inceleme sitelerine inanma, oradaki resimlerle uzaktan yakından alakası yok, ve bende o resimlere bakarak ve çekinerek edindim ancak ilk çektiğim resim ile kalitesini anladım. Gündüz araba içinde dışarıdana aldığım ışıkla çektiğim ilk resmimi bilgisayara attım ve de 6600 ile çektiğim resimlerden bariz daha üstün.. Bu konuda garanti veririm. 6260 ile çektiğim resimlerden ise çok daha canlı çekti.. O resimi değil ancak başka bir zaman gündüz bahsettiğim şartlarda başka bir resim çekip buraya eklerim. Maksimum kalitesini görürsün cihazın. Gece ise karanlıkta flaşla gayet güzel performans sağlıyor. Ancak flaşsız ya da ışıksız ortamda kalitesi kötü, ya da tam ışık almayan loş ortamlarda dalgalanma yapabiliyor.. Yine de bilgisayar için dahi yeterli bi kalitede..

Şarj süresi içinde herkes yetersiz az vs. demiş. Bir kez kapalı şarj ettim. Şarj doldu uyarısı alınca Şarj aletini çıkardım ve tekrar taktım. Bi yarım saat sonra tekrar doldu dedi, ve tekrar aynı işlemi uyguladım.. Cihaz artık takar takmaz doldu diyene kadar devam ettim, ve şarjı, bugün ekran parlaklığını full kademede kullanmama, sürekli karıştırmama, uzun süreler görüşme yapmama ve de sürekli mesajlaşmama rağmen hala daha full..

Bu şekilde pili zorlaya zorlaya kapasitesini maksimum seviyeye çıkarabilirsin. Bu işlemi eski mpx200'ümde de uygulamıştım. Birkaç kez şarj ederken bu işlemi uyguladım ve de daha sonra pil inanılmaz bir performans göstermeye başladı, mpx200'De batarya problemli bir cihaz..

Ancak yukarıda sorularıma cevap alabilirsem herşey mükemmel olacak.. Zangoc sağol bu arada..

• Bir de arkadaşlar, flaşla bitişik bulunan foto çekimlerinde veya batarya azalmalarında turuncu olarak yanan ışık, bugün telefon masada duruken kendiliğinden yeşil olarak yanıp söndü.. Bunun anlamı nedir???

Ve de birkaç örnek resim koyayım dedim.. bahsettiğim tam kalite resimleri de gündüz çektiğimde buraya ekliycem..

Bu tamamen karanlık ortam..

Bu da Flaşlı, aynı açı aynı yer aynı ışık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 5 Mart 2006; 4:46:18 >

• Bu da aynı mekan, aynı kare, bu sefer içeriye kapalı havada ışık alan bir oda olarak..

• X700 sahipleri nerede yahu.. ???
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.