Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. bana bu telefonu aldırdınız bari yardımcı olun.. hiç kimse yardımcı olmuyor..

6600 da çalışan programların çoğusu x700 de çalışıyor fakat. donanımsal programlar çalışmıyor.. örneğin bir fotoğraf çekme programı, video kayıt programı, kızıl ötesi ile uzaktan kumanda programı çalışmıyor.. bu programların x700 e göre olanı varmıdır.. varsa nerelerden bulablirim.. yardımcı olursanız sevinirim..
  • Evet ben de kızılötesi ile uzaktan kumanda programı arıyorum, bulduğumda çalışırsa buraya eklerim. Ancak bu tür programların çalışmaması normal, çünkü donanim ayni değil, yani hepsi symbian olmasına rağmen 3650'den 6600'a geçtiğimde bende 3650'de kullandığım 10larca programı 6600'da çalıştıramamıştım, normaldir.. Yapılması gereken arayıp uygun programı bulup çalıştırabilmek..
  • arkadaşlar cihazın bugünkü fiyatı ne?? bide bende vs6 var değiştiricem. beklediğinm gibi çıkmadı açıkçası acil cvp bekliyorum. şimdiden tşk. sdaygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

arkadaşlar cihazın bugünkü fiyatı ne?? bide bende vs6 var değiştiricem. beklediğinm gibi çıkmadı açıkçası acil cvp bekliyorum. şimdiden tşk. sdaygılar...

metro gros markette 370 ytl kdv dahil.. ii de vs6 nın nesi var..
  • Arkadaşlar, 2-3 haftadır tel konuşma sırasında birden kesiliyor. Bazen hemen kesiliyor bazne birkaç dakia sonra, bazen de hiç kesilmiyor. Ancak son zamanlarda gittikçe arttı.
    Bu kesilmelerin sebebi, virüs gibi birşey olabilir mi. Yoksa hat yoğunluğundan mıdır. (Avea kullanıyorum)
    Eğer virüsen oluyorsa nasıl halledebilirim.
  • vs6 genel anlamda güzel ama başka bi topice yazdığım gibi ekran kanera ve sesini al geri kalanını çöpe at. vs6 kibar dikkatli kullananlara göre gayet iyi bi cihaz ama bana gelmiyor. ben telefonu cebimde taşıyorum. üst kapak sağa sola hafif hareket ettiği için iç kısım çizilmeye başladı. ben biraz huysuzum belli olan çizikler acaip derecede sinir bozucu geliyor. o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. ama burda teknosa var ordada malesef bu cihaz yok. istanbul merkeze pek geçemiyorum. nasıl yapıcam bi fikrim yok. bide bu cihazı satam lazım tabi en önemli sorunda o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibra

Arkadaşlar, 2-3 haftadır tel konuşma sırasında birden kesiliyor. Bazen hemen kesiliyor bazne birkaç dakia sonra, bazen de hiç kesilmiyor. Ancak son zamanlarda gittikçe arttı.
    Bu kesilmelerin sebebi, virüs gibi birşey olabilir mi. Yoksa hat yoğunluğundan mıdır. (Avea kullanıyorum)
    Eğer virüsen oluyorsa nasıl halledebilirim.

Telefonun kapanması şebeke kaynaklı, sadece x700'de değil, benim Telsim hattımı kullandığım bütün model telefonlarım arama sırasında kapanabiliyordu.. Baktığında şebekeyi sıfır görmesen bile zayıf sinyalden kaynaklanıyor. Turkcell'de hiç olmadı mesela.. Önemli bir problem değil..
  • http://rapid share.de/files/8838400/Mp3WmaOgg_1_.Codec_6600.sis.html

http://rapid share.de/files/15157348/plugins.zip.html
    Arkadaşlar sis uzantılı 1. dosyayı yüklüyorsunuz.

sonra e/system/libs klasörünün içine (plugins) isimli bir klasör oluşturuyorsunuz ve 2. adresteki 2 dosyayı yeni açtığımız klasörün içine atıyorsunuz. telefonu kapatıp açıyorsunuz.

artık e/sounds klasöründeki mp3 ve ogg leri melodi olarak ayarlayabilirsiniz.
    hayırlı olsun.

• arkadaşlar epeyden beri giremiyodum.alallı yaklaşık 4 ay falan oldu.şimdilik mükemmel.
    bataryamda sorun yok.sabah akşam ev iş arasında mp3 dinlememe günde en az 4 saat konuşmama rağmen
    yetiyo artıyo bile.şu anki piyasada olan bütün özellikler var.yeni alacaklar hiç başka bi tel aramasın.
    kulaklık problemi olan arkadaşlara benim çözümü söyleyim
    bende daha önceden alınma bi motoraola kulaklık vardı.bazı arkadaşlar hatırlar.motorolanın radyo çalan
    beyaz bi telefonuydu.x700 ümüzde ses mono olduğu için tek kulaklıktan ses geliyo.çözüm ise kulaklığın
    mikrofon kısmı çok kolay açılıyo.burayı açtım.ve iki kulaklık girişinide ses gelen yere bağladım.sorun yok.ikisindednde ses geliyo.merak etmeyin çıkış omajı düşsede bi sorun çıkmaz telefonun ses çıkışında
    .proğram olarakta ULTRA MP3 var.fakat ses çıkışı alçak.bide MP3PLAYER diye bi proğramım var.ses mükemmel.sanki normal bi mp3 çalar ki gibi güzel.otobüste sesi sonuna kadar açamıyorum. bilr.kimse rahatsız olmasın diye.yardım isteyenler yazsın kulaklık hakkında.............

• sonıc sem mp3leri melodi olarak seçebiliyormusun.

benim yazdıklarımı okuyupta deneyen arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

sonıc sem mp3leri melodi olarak seçebiliyormusun.

Sen daha denemedinmi kardeş? Bu olay sadece x700 için mi bulunmuş bi yöntem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

YOK 6600 DAN aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo078 -- 12 Mayıs 2006; 9:20:28 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

quote:

kardeş bunu benmi buldum dedim. madem biliyordunda niye içinde sakladın. paylaşsaydın keşke bizlerle dimi kardeş!

Peki kardeş diye başladık öyle devam edelim, öncelikle kardeş sen amuda kalkıp öyle mi okudun benim yazdıklarımı? Ben sana sen buldun mu dedim veya ben biliyodum zaten bunu ne diye verdin mi dedim? Önce bu sorduklarımı cevapla?
    Sonra da sana adam gibi hiçbir art niyet içermeyen bilgi edinmek amaçlı bir soru sordum neden böyle anlamsız bi tepki verdin onu açıkla? - Bak ne demişim? Sen denemeden mi ekledin buraya,(sonraki mesajına dayanarak) yani deneyen yoksa kesin olarak çalışıyor veya çalışmıyor diyemiyoruz değil mi şimdilik? anlamında demişim.. Diğer sorum ise aynı cümle içinde bu yöntem tüm symbianlarda geçerli mi yoksa sadece X700 için özel olarak sağlanmış bir yöntem mi? (Belki başka cihazlarda da denerim manasında)

bu yazdıklarımdan nasıl o anlamları çıkardın çok merak ettim doğrusu..???

• ben denedim çalışıyor. mp3 leri melodi olarak seçebiliyorsun. İlk 6600 da denemiştim, eğer son versiyon yüklüyse ondada çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo078 -- 12 Mayıs 2006; 9:21:49 >
  • Bu da x700 de çalışan en iyi en problemsiz mp3 ve ogg çalar. winampla yaptığınız herşeyi yapabiliyorsunuz.

http://rapid share.de/files/12810594/MobiFactor.PowerMP3.v1.01.S60.SymbianOS7.Cracked.Read.NFO-SyMPDA.sis.html
  • quote:

bak kardeş şu cümleyi kendini benim yerime koyarak oku.(Ben araştırmışım kendi telefonumda denemişim çalıştırmışım burda paylaşmışım; ve ne kimse deniyor nede bi teşekkür eden var ve senin mesajınla karşılaşıyorum.)(biz aylardır kullanıyoruz sen hala denemedinmi, hem bunu x700 içinmi buldular der gibi.)

ben denedim çalışıyor. mp3 leri melodi olarak seçebiliyorsun. İlk 6600 da denemiştim, eğer son versiyon yüklüyse ondada çalışıyor.

Orada ne demek istediğimi açık açık önceki mesajımda anlattım, umarım anlamışsındır.. Bugüne kadar da kimseye haksiz yere bu forumda laf atmadim atmam da, yönteicilik yaptığım forumlar da var, emek nedir bilirim.. ama yanlış anlaşılmaktan da nefret ederim..

Herneyse sağolasın paylaşımın için..

• nedemek istediğini anladım; sadece içinde bulunduğum ruh halini anlatmaya çalıştım. mp3 programı umarum hoşuna gider.
  • Merhabalar
    Telin tasarımı güzel
    Bu telefonun operatör desteği nasıldır
    Tv,internet gprs vb ayarlar kolay mıdır?
    Tema ve uygulama çeşitlerine heryerde rastlamak mümkün müdür?
    USB bağlantısını PC hemen atanıyor mu, Yoksa sürücü mü gerekli?
  • Operator desteği sorunu anlamadım ama Türkiye'deki bütün operatorlere destek verir.. gprs ayarları ise symbian işletim sistemine sahip diğer cihazlar gibi manuel olarak kolayca yapılabilir veya operatorunden destek istersin, mesaj ile ayarlar yapılabilir.. Usb bağlantısı konusunda ise Windows xp kullanıyorsan sürücüye gerek kalmaz. Otomatik disk olarak görüntüler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiske

Merhabalar
    Telin tasarımı güzel
    Bu telefonun operatör desteği nasıldır
    Tv,internet gprs vb ayarlar kolay mıdır?
    Tema ve uygulama çeşitlerine heryerde rastlamak mümkün müdür?
    USB bağlantısını PC hemen atanıyor mu, Yoksa sürücü mü gerekli?

TURKCELL sana sormadan sim kartını takar takmaz telefon ayarlarını (mms-wap-internet) gönderiyor, diğer operatörleri bilmiyorum. Bütün symbian işletim sisteminli telefonlardaki temaları destekliyor. birtek fotoğraf ve video çekim programı bulamadım şuana kadar bunların dışındaki tüm uygulamaları çalıştırdım. pc bağlantısını hiç denemedim. card reader kullanıyorum saniyeler içinde mp3 atabiliyorsun hafıza kartına.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.