Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün telefon sorunumu kökünden çözmek için doğubanka gidicem. merak ettiğim x700 ün sıfır fiyatı doğubankta ne kadardır bide ikinci el olarak bulabilmem mümkünmü acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAZUSAGI_61

arkadaşlar bugün telefon sorunumu kökünden çözmek için doğubanka gidicem. merak ettiğim x700 ün sıfır fiyatı doğubankta ne kadardır bide ikinci el olarak bulabilmem mümkünmü acaba?

350-400 arasi net fiyatı. bu fiyatlara netten taksitle alabildiğine göre doğubankta daha ucuz olmalı.
  • quote:

arkadaşlar bugün telefon sorunumu kökünden çözmek için doğubanka gidicem. merak ettiğim x700 ün sıfır fiyatı doğubankta ne kadardır bide ikinci el olarak bulabilmem mümkünmü acaba?

Biz türk milleti uslanmıyoruz arkadaş.
    yahu doğubankta hiç kazık yemedin galiba. Ver internetten siparişini 12 ayda peşin fiyatına taksit yaptır paşa paşa kullan. 2. el telefona ben karşıyım. sen 6 önce piyasaya çıkan bir telefonu bir problemin olmasa satarmısın?
  • Arkadaşlar 1 ay oldu tel elime geçeli ve stereo kulaklık varmı bu telefonun..???Kitapçıkta EB-EMD-87 diye bi kodlu ürün var ama ne olduğunu bilmiyorum...Ankaradanım ben nerden bulabilirim bunu...
    Birde forumu inceledim lg 1300 demişsiniz ama bu telefonun modeli...birde bu kulakluk çift mi?stero mu yaani...!!!
  • kardeş mp3 leri zil sesi yapma programı için verdiğin link çalışmıyor bi kontrol etsen
  • (rapid share)aradaki boşluğu kaldır çalışır.
  • Ben x700'ü 1 aylık 23 ay garantili olarak aldım ve kaç haftadır kullanıyorum hiçbir problemi yok, tertemiz.. 2. el tabiiki alınır ancak araştırıp, inceleyip alınır.. Ki ben şimdiye dek aldıktan 2 ay sonra veya 3 ay sonra çok telefon sattım, hiçbiride problemli değildi, alanlarda çok memnun kaldı, maksat değişim başka herhangi bir durum değil ama 1 günlük olur veya 2 haftalık çok yeni bir model olur o zaman sorarsın neden diye?.. Ama alıp en az 1 sene kullanırım dersen mutlaka garantili al..
  • emeğin için saol dostum çok güzel program
  • quote:

Orjinalden alıntı: selo078

Bu da x700 de çalışan en iyi en problemsiz mp3 ve ogg çalar. winampla yaptığınız herşeyi yapabiliyorsunuz.

http://rapid share.de/files/12810594/MobiFactor.PowerMP3.v1.01.S60.SymbianOS7.Cracked.Read.NFO-SyMPDA.sis.html

ÇOK GÜZEL PROGRAM.. AMA DEMO CRACK KONUSUNDADA YARDIM CI OLURSANIZ ÇOK İYİ OLUR.. ŞİMDİDEN ÇOK SAOLUN...
  • PARDON ARKADAŞLAR söylemeyi unutmuşum, regıstere 255 yazıyorsunuz full oluyor.
  • çok saol..
    bu programı herkeze tavsiye ediyorum..

bir de photo acuto nun x700 e göre olanını bulabilen varmı . varsa yardımcı olursanız çok iyi olur.. 6600 da denedim 1280*960 resim çekiyor..
  • NEREDE 350???????

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

350-400 arasi net fiyatı. bu fiyatlara netten taksitle alabildiğine göre doğubankta daha ucuz olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

NEREDE 350???????

quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

metro gros market te var sanırım. 1 ay önce reklamları vardı 370 ytl kdv dahil.

• Bu arada ucuz diye metrolara falan pek güvenmeyin arkadaşlar, bizde metrodan zamanında bi cep telefonu almıştık, arızalı çıktı, adamlar tamir veya değişim için binbir dereden su getirtti..

370 iyi fiyat ama garantisine vs. sine iyi dikkat etmek lazım..
  • ARKADAŞLAR X700 UN PROFOSYONELLERi NEREDE, HİÇ YARDIMCI OLMUYORSUNUZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcamlibel

çok saol..
    bu programı herkeze tavsiye ediyorum..

bir de photo acuto nun x700 e göre olanını bulabilen varmı . varsa yardımcı olursanız çok iyi olur.. 6600 da denedim 1280*960 resim çekiyor..

BENDE FOTOĞRAF VE VİDEO PROGRAMI BULAMADIM ÇALIŞAN.
  • Arkadaşlar sakın telefonu yere falan düşürmeyin...Ben düşürdüm anakartı şu anda istanbulda ve sanırım 1 ay gelmez..Tabii gelince kullanıcı hatası diyeceklerindende eminim...
    Ve bir bilgi size ..Panasonic distribütörü yeni değişti..Benim çalıştığım şirketin bayiisiydi adam ve panasonic ide aldı ve bilirsiniz yeni olanlar hızlı bir şekilde para kazanmak isterler...dikkat edin telefonu bozmayın...Size yıkmaya çalışırlar cebinizden para almak için...
    Şimdi:Ankarada bulunupta bu telefona kulaklık uyduran arkadaşlar varmı acaba??
    -mp3/ogg/aac converter yaması bir değil birkaç tane ...ve hepsi sağlıklı çalışmıyor..ben bir tane telefona yüklemiştim eklentisinde audio/waw yazanları zil sesi yaptı ama audio-xmp3 yazan dosyaları zil sesi yapamadı..Bunun en uygununu bilen varmı...?
  • Arkadaşlar sakın telefonu yere falan düşürmeyin...Ben düşürdüm anakartı şu anda istanbulda ve sanırım 1 ay gelmez..Tabii gelince kullanıcı hatası diyeceklerindende eminim...
    Ve bir bilgi size ..Panasonic distribütörü yeni değişti..Benim çalıştığım şirketin bayiisiydi adam ve panasonic ide aldı ve bilirsiniz yeni olanlar hızlı bir şekilde para kazanmak isterler...dikkat edin telefonu bozmayın...Size yıkmaya çalışırlar cebinizden para almak için...
    Şimdi:Ankarada bulunupta bu telefona kulaklık uyduran arkadaşlar varmı acaba??
    -mp3/ogg/aac converter yaması bir değil birkaç tane ...ve hepsi sağlıklı çalışmıyor..ben bir tane telefona yüklemiştim eklentisinde audio/waw yazanları zil sesi yaptı ama audio-xmp3 yazan dosyaları zil sesi yapamadı..Bunun en uygununu bilen varmı...?
  • O SENİN ŞANSSIZLIĞIN.. BENİM YERE ÇOK DÜŞTÜ AMA BİRŞŞEY OLMADI.. 1 M DEN YERDEKİ GRANİTE DÜŞTÜ.. AMA BİR ŞEY OLMUYOR DİYE YEREDE ATMAYIN.. SONRA BİR KERE SERVİSE İŞİM DÜŞTÜ 2 GÜNDE TELEFONU YAPTILAR VERDİLER.. TABİ X700 DEĞİL.. BİRDE X70 VAR.. ONU ZATEN ÇOCUKLAR BOZMUŞLARDI..
  • arkadaşlar..! kızıl ötesi üzerinden kumanda programını bulabildiniz mi. bulduysanız yardımcı olursanız sevinirim..

önceki sayfalarda birisi bulduğunu söylüyor.. sordum hangi program diye ama gerisi gelmedi..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.