Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

quote:

Orjinalden alıntı: selo078

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ykaratepe

Merhaba,
    ben de bu forum sayesinde bu telefonu aldım. şu bir gerçek ki nokia telefonlar türkiyede gereginden fazla destek gordukçe bu tip fiyat/performans açısından tatmin edici telefonlar kullanılmamaya mahkum. telefon gerçekten çok güzel ama eksik yanları yok deil . mesela mp3 olayının olmaması cok kotu. zil sesini mecburen mid olarak seçmek zorundasın. cut olaylarına girmek işin icinden çıkılmaz bir hal alıyor. bir de kulaklık olayına gelince orjinal kulaklığı yok bunu kabul edin. tekofakstan oyle soylediler ve cııkış mono. forumu dikkatli okuyanlar telefonun kapağı kapalıyken birisi aradıgında zil sesini nasıl keseceklerini sormuşlar yandaki düğme bu işe yarıyor.
    şimdilik bu kadar.

.ogg play yüklersen, zil sesi yapabiliyorsun..
    Benim nişanlımda şu anda arayınca normal mp3 çalıyor. Ama .0gg formatında tabi

arkadaş şu ogg yi zil sesi yapma olayını açıklarmısın bizde yapalım. nasıl oluyormuş bu iş.

Öncelikler symbian teller için bir oggPlay yükleyeceksin.
    Daha sonra Imtoo Mpeg Encoder programıyla mp3/waw/aac vs. seslerini .ogg vorbis formatına
    çevireceksin tele atıp kaydedeceksin. Tercihler/zil sesleri kısmında bu format çıkıyor zaten
    İsmini verdiğim programları Google den aratınca rahatça bulursun. Kolay gele

OGG FORMATINDAKİ PARÇAYI HANGİ KLASÖRE ATIYORUZ TERCİHLERDE GÖRMEMİZ İÇİN?

• Az önce panasonic müşteri hizmetlerinden aradılar ve x800 ün TR ye gelmeyeceğini söylediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

quote:

Orjinalden alıntı: mcamlibel

Arkadaşlar x700 de kızıl ötesi ile kumanda çalıştırmayı denedinizmi.. bileniniz varsa yanıtlarınızı bekliyorum..

çalıştırdım ama 2m ancak gidiyor

sorun değil 2 veya 1 m.. o hangi program.?. ismini verirsen veya programı bir şekilde ulaştırırsanız sevinirim..

ben x700 de 2 tane program denedim.. kumandanın tuşlarına basınca telefon donuyor.. zannedersem kızıl

ötesi programların çoğu 6600 için tasarlandığı için x700 e uymuyor..

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcamlibel -- 27 Ocak 2006 8:46:02 >
  • merhaba bişey sorucam creative muvo tv fm aldım eve geldiğimde cd yi çalıştıramadım pc eski bayada gerçi yeni pc dede denediğimde ekranı donduruyo oyüzden bilgisayardaki şarkılarımı kaydedemiyorum programı varda isticektim sizden.bana cevap yazarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rüyanda_Görsen -- 29 Ocak 2006 0:50:08 >
  • Yanlış yere sordun galiba sorunu ????
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ykaratepe

Merhaba,
    ben de bu forum sayesinde bu telefonu aldım. şu bir gerçek ki nokia telefonlar türkiyede gereginden fazla destek gordukçe bu tip fiyat/performans açısından tatmin edici telefonlar kullanılmamaya mahkum. telefon gerçekten çok güzel ama eksik yanları yok deil . mesela mp3 olayının olmaması cok kotu. zil sesini mecburen mid olarak seçmek zorundasın. cut olaylarına girmek işin icinden çıkılmaz bir hal alıyor. bir de kulaklık olayına gelince orjinal kulaklığı yok bunu kabul edin. tekofakstan oyle soylediler ve cııkış mono. forumu dikkatli okuyanlar telefonun kapağı kapalıyken birisi aradıgında zil sesini nasıl keseceklerini sormuşlar yandaki düğme bu işe yarıyor.
    şimdilik bu kadar.

.ogg play yüklersen, zil sesi yapabiliyorsun..
    Benim nişanlımda şu anda arayınca normal mp3 çalıyor. Ama .0gg formatında tabi

arkadaş şu ogg yi zil sesi yapma olayını açıklarmısın bizde yapalım. nasıl oluyormuş bu iş.

Öncelikler symbian teller için bir oggPlay yükleyeceksin.
    Daha sonra Imtoo Mpeg Encoder programıyla mp3/waw/aac vs. seslerini .ogg vorbis formatına
    çevireceksin tele atıp kaydedeceksin. Tercihler/zil sesleri kısmında bu format çıkıyor zaten
    İsmini verdiğim programları Google den aratınca rahatça bulursun. Kolay gele

OGG FORMATINDAKİ PARÇAYI HANGİ KLASÖRE ATIYORUZ TERCİHLERDE GÖRMEMİZ İÇİN?

Arkadaşım merhaba :)
    ogg formatındaki parçayı herhangi bi yere atman yeterli , zil seçimi kısmına geldiğinde telefon bütün hafızayı tarayıp , zil sesi olarak kullanılabilecek formattaki tüm dosyaları sana listeliyor.

Bu arada arkadaşlar muhtemelen biliyorsunuzdur ama bilmeyen ve yeni gelen arkadaşlar için hatırlatayım ;

Hiç bir mp3 programında tatminkar ses alamadığım için mp3 dosyalarımın kazancını mp3gain programıyla 100db ye kadar yükselttim ama yine tatmin olmayınca bu sefer mp3 dosyalarını "Adensoft Audio MP3 Converter" kullanarak *.ogg formatına çevirdim ve telefona oggplayer kurdum , oggplayer menülerinde ses kazancını yükselt diye bir bölüm var bu bölümden de çalınan tüm dosyaların kazancını +12db kadar yükseltebiliyorsunuz , ben bu şekilde ayarlayıp dinliyorum fakat %84 dolu olan pilim 1 saat içinde %10 a kadar geriliyor o ayrı bir konu :D . Birde unutmadan söyleyim , ben ogg dosyalarını zil sesi olarak ayarladığım zaman bu dosyaların kazancı yüksek olmasına rağmen zil sesi olarak hiç sesi çıkmıyor nedenini bilemiyorum ama bende çözümü zil sesi yapmak istediğim mp3 şarkılarını mp3cutter ile kesip , mp3gain ile ses kazancını yükseltip Adensoft Audio MP3 Converter ile wav dosyasına çeviriyorum ve wav olarak kullanıyorum , bu şekilde gayet güçlü bir şekilde ses alabiliyorum. Sonradan 512mb bellek aldığım için wav dosyalarının büyük olması pek sorun olmuyor.

Aklınıza takılan konuları sorabilirsiniz denediğim ve bildiğim ölçüde yardımcı olmaya çalışayım :D

• TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo078 -- 12 Mayıs 2006; 9:17:49 >
  • quote:

ARKADAŞ dalgamı geçiyorsun kafamı buluyorsunuz.
    beni saçma salak şeylerle uğraştırıp insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
    beyler x700 de melodi olarak mp3 ve ogg kullanamazsınız bu formatları desteklemiyor. bilginize sunulur. kimse inanıpta benim gibi uğraşmasın.

Zil sesi olarak mp3 kullanamaz doğru ama sen arkadaşı yanlış anlamışsın , arkadaş mp3 leri ogg formatına çevirip zil sesi olarak kullanabilirsin demiş ki ogg formatını zil sesi olarak tanımlayabiliyorsun ama yukarıda dediğim gibi ogg dosyaları oggplayerda çok güçlü çalmasına rağmen , zil sesi olarak ayarladığın zaman sesi duyulmuyor o yüzden bende zil sesi olarak wav formatını tavsiye ediyorum.
  • FAvoriler bölümüne istediğimiz diğer kısayolları nasıl atabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibra

FAvoriler bölümüne istediğimiz diğer kısayolları nasıl atabiliriz?

Şu anda telefon hanımda olduğu için deneyemiyorum ama sanırım şu şekilde yapabilirsin. Taşımak istediğin kısayolun özelliklerine giriyosun , klasöre taşı diyosun , çıkan klasör listesinden de favorileri seçiyosun.
  • arkadaşlar birisi bana avea gprs ayarlarını söyleyebilir mi bu telefon için
  • quote:

Orjinalden alıntı: tertip47

arkadaşlar birisi bana avea gprs ayarlarını söyleyebilir mi bu telefon için

BAna da söyleseniz. Denemediğim yöntem kalmadı.

quote:

Taşımak istediğin kısayolun özelliklerine giriyosun , klasöre taşı diyosun , çıkan klasör listesinden de favorileri seçiyosun.

Çıkan klasör listesinde herşey var sadece Favoriler klasörü yok. Ya da ben yapamadım.
    Başka fikri olan var mı?
  • telefon la uğraşmayın artık
  • ARKADAŞLAR NE OLDU YA.. SESİNİZ SOLUĞUNUZ ÇIKMIYOR.. SORULANLARA CEVAPTA VERMİYORSUNUZ..

YOKSA BU TOPİK ÖLDÜMÜ..
  • panasonic x700 avea gprs ayarları:
    Bağlantı ismi: Avea GPRS
    veri taşıyıcı: Gprs
    erişim noktası ismi: wap
    kullanıcı ismi: wap
    şifre sorma:hayır
    şifre: (valla hatırlamıyorum ama wap, gprs veya hiçbişey yazmıyor da olabilirsiniz)
    doğrulama: normal
    ana sayfa:http://wap.avea.com.tr

bundan sonra seçenek--> gelişmiş ayarlara girin

telefonun ip adresi: otomatik
    birincil ad sunucusu: 0.0.0.0
    ikincil ad sunucusu: 0.0.0.0
    yakın kopya su. adr. : 213.161.151.201
    yakın kopya port no: 8080

-------------------------------------------------------------------------------------------

internet ayarları için yukarıdaki bütün ayarlar aynı olacak, sadece erişim noktası ismi: internet
    tek fark bu

-------------------------------------------------------------------------------------------

panasonic x700 avea mms ayarları:
    bağlantı ismi: Avea MMS
    veri taşıyıcı GPRS
    erişim noktası ismi: mms
    kullanıcı ismi: mms
    şifre sorma: hayır
    şifre: (bunu da hatırlamıyorum ama mms olabilir, belki de boş bırakmanız gerekir)
    doğrulama:normal
    ana sayfa:http://mms.avea.com.tr/servlets/mms

bundan sonra seçenek-->gelişmiş ayarlar gidin
    telefonun ip adresi: otomatik
    birincil ad sunucusu: 0.0.0.0
    ikincil ad sunucusu: 0.0.0.0
    yakın kopya su. adr. : 213.161.151.201
    yakın kopya port no: 8080

• Arkadaşlar bende örnek bir x700 videosu var, yani x700 ile çekilmiş bir video, ancak takılmaktan video izlenmiyor, acaba her videosu böylemidir bunun? Yani böyle video çekilmez, video çekim özelliğini çıkarmak lazım telefondan.. Düzgün takılmadan video çekebilen var mı??? Ancak videoda renk canlılığını çok beğendim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: filimci

quote:

beyler x700 de melodi olarak mp3 ve ogg kullanamazsınız bu formatları desteklemiyor. bilginize sunulur. kimse inanıpta benim gibi uğraşmasın.

Zil sesi olarak mp3 kullanamaz doğru ama sen arkadaşı yanlış anlamışsın , arkadaş mp3 leri ogg formatına çevirip zil sesi olarak kullanabilirsin demiş ki ogg formatını zil sesi olarak tanımlayabiliyorsun ama yukarıda dediğim gibi ogg dosyaları oggplayerda çok güçlü çalmasına rağmen , zil sesi olarak ayarladığın zaman sesi duyulmuyor o yüzden bende zil sesi olarak wav formatını tavsiye ediyorum.

ben ogg kullanıyorum zaten mp3 kullanmıyorum. peki ogg leri nasıl zil sesi olarak tanımlıyorsun?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: filimci

quote:

ben ogg kullanıyorum zaten mp3 kullanmıyorum. peki ogg leri nasıl zil sesi olarak tanımlıyorsun?

Fexplorer ya da SeleQ gibi bir dosya yönetici programın varsa yüklediğin ogg leri E:/sounds/digital klasörüne atarsan tercihler/uyarla/zil sesi seçeneği kısmında görünecektir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.