Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servide kulaklık yokmu kullanılan Firmware nasıl enson nezaman yazılım çıktı*
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcamlibel

Arkadaşlar x700 de kızıl ötesi ile kumanda çalıştırmayı denedinizmi.. bileniniz varsa yanıtlarınızı bekliyorum..

çalıştırdım ama 2m ancak gidiyor
  • evet arkadaşlar firmware konusunda bilgisi olan biri yazarsa çok sevinirim. çünkü bendeki tlf biraz anormal yavaş. menülere çok yavaş giriyor (yada ben mi çok hızlı kullanıyorum bilmiyorum :) ). benim tlf hiç kapanmadan birazda konuşmayla (hiç bt amadan) 3 gün kadar gidiyor. iyi sayılır tahminimce. sizin süreleriniz ne kadar? ben telefonumdan memnunum. kapaklı olması ayrı bir hava katıyor. iyi ki bu modeli almışım.
  • Telefon çok karizma her gören bi eline alıyor. Yarma gibi nokyaların yanında çok kibar duruyor, ele oturuyor.
    Menü yavaşlığı zayıf işlemciden kaynaklanıyor gibi geldi bana.
    Pil bana 2 gün gidiyor, tuş altındaki aydınlatmayı kapattım uzun ömürlü olsun diye.
    Pil ömrü dışında memnunum cihazdan
  • arkadaslar bende pazartesi almayı düşünüyorum. nokialara bir türlü ısınamadım gd 90 la başladım şu an x70 im var umarım bu telefon da eskileri gibi sağlam ve güzeldir...

yorumlarınız içinde teşekkürler
  • benden daha deneyimli arklara b,i soru sorcam. :) pc suite yazılımı ile xp-sp2 yüklü bir bilgisayara bt aparatı ile bağlanmayı deniyorum. ama pek ilerleme kaydedemedim. bağlantı kurdum fakat pc suite yazılımı telefonumu aldılamıyor yada içindeki dosyalara ulaşamıyor. bilen varsa bi yadım lütfen. şimdiden teşekkürler. soran için bt cihazını sp2 sürücüsü ile değil kendi sürücüsü ile yükledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

benden daha deneyimli arklara b,i soru sorcam. :) pc suite yazılımı ile xp-sp2 yüklü bir bilgisayara bt aparatı ile bağlanmayı deniyorum. ama pek ilerleme kaydedemedim. bağlantı kurdum fakat pc suite yazılımı telefonumu aldılamıyor yada içindeki dosyalara ulaşamıyor. bilen varsa bi yadım lütfen. şimdiden teşekkürler. soran için bt cihazını sp2 sürücüsü ile değil kendi sürücüsü ile yükledim.

Win XP sp2 li sistem ile sorunsuz kullanabiliyorum cihazı, ayarlarını tekrar gözden geçir bence.
    Birde pcsuit yazılımının servislerin başlangıçtan kaldırdım, isetdiğim zaman çalıştırıyorum programı.

• tüm mesajları okudum telefonun bayaa bi hayranı var gibi
    15 gündür bu telefonu kullanıyorum
    bidolu'dan aldım yani garantili
    herhangi bir arıza kusur felan yok
    sadece minicik (gerçekten minik) bir çizik var üstünde
    isteyen varsa ve istanbulda ikamet ediyorsa fiyat konusunda anlaşabilirsek satabilirim
  • bende x700 kullanıyorum ve çok memnunum ve herkese tavsiyemdir bi telefonda aradığım butun ozellikler nerdeyse x700 de bulunuyor. YANcak Bir SOrunum Var benim X700 E nasıl Format Atabiliriz ? Bilen arkadslardan cevabınıxı bekliyorum..
  • merhabalar ben bu hafta sonu x700 almaya karar werdim sizin konusmalarinizida okudum az cok bilgim oldu we sizce bu teli alsam memnn kalirmiyim kulaklik alan arkadaslar warmi fiyati nekadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay85

merhabalar ben bu hafta sonu x700 almaya karar werdim sizin konusmalarinizida okudum az cok bilgim oldu we sizce bu teli alsam memnn kalirmiyim kulaklik alan arkadaslar warmi fiyati nekadar?

kulaklık alsanda mono çıkış veriyor. neden stereo koymazlar anlamak zor?
  • inanin cok kararsizim yaa benim icin mp 3 calsin mono su flan onemli deil ama kulaklik larin fiyatlari nekadar sizce nabim?ne dersiniz.ama tel.hosuma gitti de aklimda iste soru isaretleri war ben yolculuk esnasinda kulakligi takip muzik dinlemek istiyorum..
    kulaklik fiyatari..
    ve kulakliktaki cikan ses tatmin edici duzeydemi?
    tel.saglamlik acisindan nasil?
    kapak deisebiliyomu?
    lutfen akil werin cok kararsizim..
  • dostum kulaklıkla ilgili bişe diyemicem çıkış için fakat teli ben yaklaşık 1 aydır kullanıorm..öncelikle çok sağlam olduğunu belirtmek istiyorum..o açıdan hiç düşünme telefonun kapak olsun gövde olsun mükemmel biş işçilik var çok kaliteli..mp3leirn dışarı çıkışı da gayet iyi ama boyutu düşürülmüş wav dosyalarını manyak çalıor bi ara hoparlor patlıcak sandım..ama kulaklık henuz temin edemedim ben de o açıdan bi yorum yapamıcam..
  • saol dostum ama su kulaklık hakkında bı bılgısı olan bı arkadas yokmu yanı kulaklıgı elınde olup mp3 dıneyen?arkadaslar lutfen yardım edın ıyıkı warsınız saolun hepınız....
  • 15-20 gündür kullanıyorum telefonu ve satmak istiyorum ilginç değil mi?
    kamerasını kullanmak isteyenler almamalı bence ışık ayarı die bişi yok foto çekemiosun
  • sen saçmalıyosun nasıl foto çekemiyosun sana çektiğim reimleri gönderirsem küçük dilini yutarsın

kulaklık olarakta lg 1300 kulaklığını kullanıyorum idare ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

sen saçmalıyosun nasıl foto çekemiyosun sana çektiğim reimleri gönderirsem küçük dilini yutarsın

kulaklık olarakta lg 1300 kulaklığını kullanıyorum idare ediyo

hocam bişe sorucam bu lg1300 kulaklığını piyasada bulabilir miyiz var mı yani?bulursak ta yaklaşık bi fiyat söylersen çok sevinirim..eywallah...bu arada resim için bence de öle korkulacak derecede kötü resim çekmio gayet ii..öle profesyonel falan takılmıcaksanız..en az kendi ayarındaki nokialar ericsonnlar kadar hatta daha iyi çekio..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmoforever -- 5 Aralık 2005, 20:03:23 >
  • Panasonic in sitesinde özelliklerinde sesli görüntü kaydını "kısa süreli" olarak yazıyor.
    Bu konuyu aydınlatabilirmisiniz.
    Telle birlikte kutudan çıkan hafıza kartına en fazla kaç dakikalık hareketli görüntü kaydedebiliriz.
    Deneyen arkadaşlar?
  • x700 e hangi kulaklık uyuyor beyler ya ?
    Nereden temin edebiliriz ?
  • vidyo çekimi konusunda geçen ark 3,5 dk fala nkesintisiz çekti ama herhangi bir uyarı vermedi. ve 1 mb falan doldurdu tahminimce. yani 15*3,5=52,5dk falan kesintisiz çekebilirsin tabi hafıza kartın boş ise. bide kalitesi ve çekim yapılan yerin durumuna göre değişir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.