Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu formatlama olayını öğrenen yokmu. vaybe telefonumuza bir format atmayı bile bilmiyoruz yazık x700 kardeşliğine
  • Arkadaşlar bu x700 ün şarjı ne kadar süre gidiyor. daha 3 günlük cihaz biraz kurcalasam o günü çıkartamıyor aletin pili, nasıl iş bu ya
  • telefonu ilk aldığında 3 defa 12 saat kapalı olarak şarj etmen gerekiyor.ilk 12 saat şarjdan sonra kuallanacaksın sonra bir 12 saat daha aynen bir 12 saat daha.
    işte bunları yaptıktan sonra pil kendine geliyor.ben gece 1 de kapatıp sabah 7 de açıyorum teli ve bu şekilde 4-5 gün gidiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Arkadaşlar bu x700 ün şarjı ne kadar süre gidiyor. daha 3 günlük cihaz biraz kurcalasam o günü çıkartamıyor aletin pili, nasıl iş bu ya
  • peki bu alete uyan daha kuvvetli pil varmıdır, yedek pil fiyatı ne kadardır??
  • arkadaşlar bende dün mynet (bidoluyla beraber) ten siparişimi verdim. bluetooth dongle la beraber :) kısmetse cuma olmadan gelir. ilk olarak ne yapmamı önerirsiniz? yada genel olarak hangi programlar kullanırım (sohbet, alarm, vs.) birde mp3 çalar ve radyom var (creative muvo tx fm 1gb :) ) o yüzden mp3 çalar programı benim işimi görmeyebilir ama ilgilenenlerde olabilir bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum... şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzmane

arkadaşlar bende dün mynet (bidoluyla beraber) ten siparişimi verdim. bluetooth dongle la beraber :) kısmetse cuma olmadan gelir. ilk olarak ne yapmamı önerirsiniz? yada genel olarak hangi programlar kullanırım (sohbet, alarm, vs.) birde mp3 çalar ve radyom var (creative muvo tx fm 1gb :) ) o yüzden mp3 çalar programı benim işimi görmeyebilir ama ilgilenenlerde olabilir bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

bende p.tesiden beri kullanıyorum.
    teknik servis ile görüştüğümde pil ile alakalı bazı tavsiyeleri oldu. Bataryayı ilk taktıktan sonra telefonu açmadan şarj etmen gerekli, daha sonraki bir kaç şarj olayında yine aynı kapalıyken doldur dedi. Bu pilin performansı açısından önemliymiş.
    Pilin az gitmesi haricinde bir sıkıntıda telefon yavaş çalışıyor uygulamalarda.
    512 Kingston minisd kart çalışmadı bu alette, bidolu.com pretec markası için tam uyumlu demiş eğer sd kart alırsan dikkatli ol.

• arkadaşlar telefonu nerden aldınız? teknosada baktım 500 ytl. internetten güvenilir bi site var mı? veya elden alabileceğim iyi bi dükkan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

telefonu ilk aldığında 3 defa 12 saat kapalı olarak şarj etmen gerekiyor.ilk 12 saat şarjdan sonra kuallanacaksın sonra bir 12 saat daha aynen bir 12 saat daha.
    işte bunları yaptıktan sonra pil kendine geliyor.ben gece 1 de kapatıp sabah 7 de açıyorum teli ve bu şekilde 4-5 gün gidiyor.
    quote:

Arkadaşlar bu x700 ün şarjı ne kadar süre gidiyor. daha 3 günlük cihaz biraz kurcalasam o günü çıkartamıyor aletin pili, nasıl iş bu ya

yaw bizim pil ne olacak şimdi, max 2 gün gidiyor,kullanım klavuzunda böyle yapılması gerektiği yazmıyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: engink

yaw bizim pil ne olacak şimdi, max 2 gün gidiyor,kullanım klavuzunda böyle yapılması gerektiği yazmıyordu.

olacak bişey yok, bu aletin pili tam bir handikap. Bende bu forum başlığından gaza gelip aldım x700 ü ama iyimi oldu kötümü oldu hala anlayamadım. 1 hafta giden nokia pilinden sonra 2 günü zor çıkartan x700 pili pisikolojik olarak çökertti beni.
    Şimdi modifiye pil araştırıyorum piyasada. Bu cihazı mp3 player olarak nasıl kullanıyor millet şaşırdım doğrusu.

• tamam buraya bakıyorum ama güvenilir midir nedir? sen aldın mı veya bu siteden alışveriş yapanlar var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

x700 satın almak
  • orası tr nin en güvenli sitelerinden birisidir ?* şüphen olmasın. bu topicde bidolu.com dan(eski adı bascuda.com) bi kaç üye var. onlardan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin. dikkat edersen x700 ürün tanıtımı altında 512 mb mini sd kart var. onuda sepete eklemeyi unutma
  • ha bascuda mı orası :) tamam bende eniyipazar gibi bisey sandım bidolu.com gibi bi adres görünce tamam bu telefonu şiparişini veriyorum emeği geçen buraya yazan herkese teşekkürler ;)
  • bence bu telefonu pili o kadar da kötü değil.bak ben ilk aldığımda normal şarjını yapıp hemen kullanmaya başlamıştım ama aletin pili 1 gün bile gitmiyordu.sonra sinirlerim bozuldu değiştirmeye karar verdim.sonra aldığım telefoncu söyledi bana kapalı olarak 3 kez 24saat şarj et diye ve bana yeni bir pil verdi.o şekilde denedim şimdi pil ömrü çok iyi.

bundan önce siemens sx1 vardı onun da2 günden uzun gittiğini görmemiştim.nokia 6600 kullananlarda 2 gün gittiğini söylüyor.yani symbianlı telefonlar genelde böyle
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: engink

olacak bişey yok, bu aletin pili tam bir handikap. Bende bu forum başlığından gaza gelip aldım x700 ü ama iyimi oldu kötümü oldu hala anlayamadım. 1 hafta giden nokia pilinden sonra 2 günü zor çıkartan x700 pili pisikolojik olarak çökertti beni.
    Şimdi modifiye pil araştırıyorum piyasada. Bu cihazı mp3 player olarak nasıl kullanıyor millet şaşırdım doğrusu.

• bidolu.com dan alacak arkadaşların dikkatine. mynet alışverişe girerseniz (benim gibi) orada aynı sistemle bidolu.com üzerinden ama fiyatı bi 5-10 ytl daha ucuza bulabilirsiniz (aynı imkanlarla) ben o şekilde yaptım. yani taksit sayısı falan her şey aynı ama mynet herhalde kar payını az tutuyor :) yani bidolu.com daki her şey mynette var :) ama bidolu.com danda alsanız aynı olur ;) mynet güvenilirmi diye sorarsanız kuzenime 2 sene kadar önce t610 almıştık son olarakta mynet ismini internet camiasında bilmeyen yoktur ;) mynet üyesi iken birde bidolu.com üyeliği istemezseniz tavsiye ederim... pil mevzusu için herkese teşekkürler. ups ile konuştum bugün içinde gelecek :D artık ctesi bu telefonla uğraşır dururum :) ağda (ITU) ne kadar telefon dosyası varsa alıcam hepsini :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmane -- 11 Kasım 2005, 2:25:09 >
  • ya ben bişey sorucam telin dış kapağı kapalı vaziyetteyken çağrı geldiğinde sesini kapatabilioruz..peki meşgul e nasıl alıcaz bu aleti..bilen birileri varsa örneğin mpx200 de bi küçük anahtar gibi bişe vardı yukarı yapınca sessize alıyo aşağı yapınca meşgule alıodu..bunda sadece tek bi tuş var sanırım bi çaresi yok...
  • çaresi yok o şekilde meşgule almanın
  • mynette bakıyorum fiyatı aynı hiç bi farkı yok?
  • Peki bu X700 'ün yedek pili bulunuyor mu piyasada?
    Ben yedek pilsiz dolaşmam pek, bi de böyle 1-2 gün falan gidiyorsa yedek pil şart o zaman.
    Hiç X700 yedek pili gören veya alan oldu mu?
  • bir de şunu söyleyim arkadaşlar bu telefona benim gibi 10-15 tane program yüklerseniz heyecanlanıp,pil ömrü baya bi azalıyor..ne kadar az program yüklüyse pil o kadar uzun gidiyor.

pil bulunuyor tabi yani bu bulunmaz hint kumaşı değil
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.