Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alamadım zaten alamadığıma üzülüyorum. amacım bir x700 piyasasının oluşması ve 2. ele düşmesi sonucu sahip olmam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

alamadım zaten alamadığıma üzülüyorum. amacım bir x700 piyasasının oluşması ve 2. ele düşmesi sonucu sahip olmam...

dostum yok mu cardfinansın falan 24 ay taksit ayda 20 ytl ye gelir
  • Arkadaşlar Panasonic z800 diğer bir adı ile Panasonic vs9 bu telefonla ilgili bilginiz varmı. nedir nezaman çıkacak piyasada sadece özellikleri ve resimleri dolaşıyor..
  • walla kredi kartım olsa haklısında yok işte..
    mpx gbi bununda fiyatını 320 yapsalar ben kapışılır diye düşünüyorum..
  • ben senin dediğin bu fiata düşeceğini sanmıyorum yinede sen bilirsin
  • arkadaşlar bu arada mp3 yükledim ama bazı şarkıları çalmıyor nedenini bilen varmı

• z800 arkadaşlar güzel bir cihaza benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinuslu -- 18 Ekim 2005, 18:36:11 >
  • TAMAM KARDEŞ ÇEKERİZ SANA BİR DOĞA RESMİ PAZARTESİ GÜNÜ

AMA BU KADAR KASMANIZA GEREK YOK YAW MADEM ALMAK İSTİYORSUN GİT AL YANİ MEMNUN KALACAKSIN MERAK ETME

RESİMLERİ BEKLİYORUZ.. Kİ ONA GÖRE TELEFON ALICAM.. YA X700 YA VS3 VS3 TE İİ CİHAZ AMA KART SLOTU YOK..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

z800 arkadaşlar güzel bir cihaza benziyor

BU ARADA Z800 YANI VS9 DOKUZ HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLEİNİZİDE BEKLİYORUM

• X700' ün 6600' dan ne fazlalığı var? Alanlar güle güle kullansın ama bence alınmaz bu telefon. Kulaklığı yok, sd kart 16 mb, sırık gibi anten, düşük fotoğraf kalitesi. Böyle olunca fiyat avantajıda kalmıyor zaten. Almayı düşünüyordum ama vaz geçtim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

X700' ün 6600' dan ne fazlalığı var? Alanlar güle güle kullansın ama bence alınmaz bu telefon. Kulaklığı yok, sd kart 16 mb, sırık gibi anten, düşük fotoğraf kalitesi. Böyle olunca fiyat avantajıda kalmıyor zaten. Almayı düşünüyordum ama vaz geçtim.

arkadasım sen bılırsın zevkler ve renkler tartısılmaz
  • quote:

X700' ün 6600' dan ne fazlalığı var? Alanlar güle güle kullansın ama bence alınmaz bu telefon. Kulaklığı yok, sd kart 16 mb, sırık gibi anten, düşük fotoğraf kalitesi. Böyle olunca fiyat avantajıda kalmıyor zaten. Almayı düşünüyordum ama vaz geçtim.

EKSİĞİ : 6600 TAKOZ OLARAK KULLANILABİLİR, X700 İSE KULLANILAMAZ.

FAZLASI :KALİTELİ İŞÇİLİK, KARİZMA, BEBELERİN ELİNDE OLMAYAN BİR TEL VS.

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

z800 arkadaşlar güzel bir cihaza benziyor

panasonic te bi kıpırdanma var ya hadi bakalım
  • x700 hakkaten iyi telefon
  • .
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

EKSİĞİ : 6600 TAKOZ OLARAK KULLANILABİLİR, X700 İSE KULLANILAMAZ.

FAZLASI :KALİTELİ İŞÇİLİK, KARİZMA, BEBELERİN ELİNDE OLMAYAN BİR TEL VS.

aynen

6600 ilkokul çocuklarının eline düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofrost -- 19 Ekim 2005, 18:36:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

.

bu nedir ya sırf msj sayısını yukseltmek için msj yazmayın arkadaslar
  • Anteni gizli olsaydı belki iki katı satardı X700. Neden gizli anten yapmamışlar aklım ermedi. Acaba kapak açıldığında destek olsun diyemi koymuşlar, aklıma böyle geldi. Şahsen gizli anten olsaydı satın alabilirdim bu telefonu.
  • Küçük bir ayrıntıyı sormak istiyorum X700 ile ilgili, şebeke sinyalini gösteren ışık (yanıp-sönen) varmı acaba?
  • quote:

Anteni gizli olsaydı belki iki katı satardı X700. Neden gizli anten yapmamışlar aklım ermedi. Acaba kapak açıldığında destek olsun diyemi koymuşlar, aklıma böyle geldi. Şahsen gizli anten olsaydı satın alabilirdim bu telefonu.

eğer kapaksız tel olsaydı haklısın anten sırıtırdı fakat bence bu telde kötü durmamış. üstelik kapaklı telleri arka cebe koyamayacağından anten oması bu durumda da dezavantaj oluşturmaz. bu tel fiyatına göre gerçekten ii.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.