Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş dogru soylüyo.bluetooth ve kızılötesi ile delen mesajlarr gelen kutusunda kalıyo.aldığımdan beri kac takla attım ama onu ordan alıpta karta geciremiyosun.iki mp3 dosyası dolduruyo hafızayı.bende araştırıyorum.bişey bulursam veya siz bulursanız yazın.
  • arkadaşlar x700 prpgramını yüklerken size dosya dönüştürücüleri yükleyip yüklemek istemediğinizi soruyor.onları yüklemeyinm.yoksa siz mp3 atmak istediğinizde o direk wav a çevirip o şekilde atıyor.

telefonun programını kullanarak dosya taranferi ile sd kartın içinde bir klasöre atın mp3 ü.olması şlazım.

eğer olmuyorsa dediğim gibi bir çok dosya akatarma programı mevcut.o programları kullanarak bu sorunu kesinlikle aşarsınız.
    daha denemedim ama oxygen phone manager ile yapabilirsiniz sanırım.

bir de diyelim dedğiniz yere attı.oradan taşın mıyor mu mp3 ?taşınması lazım.neyse bu çözülmücek bir sorun değil.

aynı şey sx1de de vardı bende dah önce onda da aynı huy vardı.direk mp3leri telefon hafızasına atıyordu
  • arkadaslar genpatechte satıs lıstesıne almıs tutuldugunu gorunce keske ılk cıktıgında cıdden hak ettgı fıyattan cıksaydıda bu tlfnun fun'ları olsaydı artık gec gıbı gelıyor bana cunku rakıplerı cook önce...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuyo

arkadaslar genpatechte satıs lıstesıne almıs tutuldugunu gorunce keske ılk cıktıgında cıdden hak ettgı fıyattan cıksaydıda bu tlfnun fun'ları olsaydı artık gec gıbı gelıyor bana cunku rakıplerı cook önce...

doğru söylüyorsun ama şuan ilk çıktığı fiyatıyla piyasaya girmedi.bence bu telefon fiyatına göre mükemmel.bana bu özelliklere sahip ve fiyatı panasonic ile aynı olan bir nokya modeli söyle?yok kesinlikle.

telefonu kime göstersem herkes bayılıyor karizmasına.bence çoluk çocuğun eline düşmüş bir 6600 kullanmak yerine çok daha karizma olan ve herkeste olmayan bir telefon kullanmak her zaman iyidir.

• bir de ben bişe sormak istiyorum..en yakın zamanda bu telefonu alıcam..bazı forumlarda telefonun siyah renginin olduğunu duydum..gerçekten siyah rengi var mı ve varsa türkiye de bulabilir miyiz acaba..saygılar...
  • arkadasım newww.gsmarena.com nedewww.moblie-review.com da gormedım hem napıcan sıyahı grı cok saglam duruyor gercı renkler ve zevkler tartısılmaz ama galiba sıyahını uretmedıler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmoforever

bir de ben bişe sormak istiyorum..en yakın zamanda bu telefonu alıcam..bazı forumlarda telefonun siyah renginin olduğunu duydum..gerçekten siyah rengi var mı ve varsa türkiye de bulabilir miyiz acaba..saygılar...

yaw onu ben söylemiştim, siyahı yok (hiçbiryerde) ben geçen sene ürün ilk çıktığında nette telin ön kısmının siyah olduğunu görünce galiba bide bu ürünün siyahıda var diye yanıldım.. ürünü elime alıp inceleyince ve nette daha ayrıntılı resimlerini görünce yanıldığımı anladım
  • sahora

şu topiğin adını değiştirsene yaw.. millet x700 ile ilgili başka başka topicler açıyor sonra .. mesela:

Olay telefon x700 //merak ettikleriniz//sorular//teknik destek//

..vb gibi daha fazla ilgi çeker böylece..
    ____________________________________________________________________________________________

yaw nofrost kusura bakma dalgınım bu aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Ekim 2005, 21:10:03 >
  • konuyu ben açmadım ki kardeş
  • @face01tr

@nofrost

@tuyo

ve diğer x700 kullanıcısı arkadaşlar. ,

x700'deki yön tuşu joystik şeklinde değil. bu tuşun kullanımı bana zor gibi geldi. ama sürekli kullanım durumunda bir fikrim yok tabiki. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

@face01tr

@nofrost

@tuyo

ve diğer x700 kullanıcısı arkadaşlar. ,

x700'deki yön tuşu joystik şeklinde değil. bu tuşun kullanımı bana zor gibi geldi. ama sürekli kullanım durumunda bir fikrim yok tabiki. görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

arkadasım benım dırek bı kullanımım olmadı no veya face daha iyi cvplar ama daha once mpx100 kullandıgım için navigasyon tusu incelemelerımde bana aynı geldı pek bir farkı yok bu sonucta alısma işi tek derdın buysa bence sorun degıl pratık bir tus takımı var.
  • ARKADAŞIM O ORTADAKİ BUTONUN ÇEVRESİNDEKİLERE DE BASABİLİYORSUN.SAĞ SOL YUKARI AŞAĞI.ORTASINDA DA OK. GİBİ BİR SEÇİM BUTONU.BUNUN NERESİ ZOR YAW?
  • ben zaten o yön tuşlarına hastayım .. çok geniş yapmışlar basmama yada elinin yanlışlıkla kenardaki diğer tuşlara dokunması olasılığı en aza indirilmiş.. mpx220 gbi birçok telefondada sistem böyle.. böyle olması aslında daha iiği ama firmalar bu tür geniş tuş kombinasyonunu tele sığdıramadıkları için joystick koyuyorlar.. josyticktde kısa süre sora bozuluyor zaten.. o yüzden yeni gelcek tellere dikkat et (n70 gibi) çoğunda josystick yok..

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>
  • bu x700 ün pil ömrü nasıl arkadaşlar,
    acelem olduğu için arama yapamadım
    cevaplarsanız sevinirim
  • max. 2gun
  • Kullanan arkadaşlardan benim için bir telefonda olmazsa olmaz özellikler için 2-3 konuda bilgi istiyorum eğer istediğim gibiyse k700 ümü satıp alacağım da... Sadece tasarımını beğendim ve symbian vs pek kullanacağımı sanmam... Tasarım müthiş ama...

1 - Fotocall özelliği sorunsuz çalışıyor mu ve görünen resimin boyutu nedir? Yani tam ekran mı yoksa bi köşede minik bir resim mi?
    2 - MP3 çalabiliyor sanırım bunları zil sesi olarak ayarlayabiliyor muyuz ve sorunsuzca çalıyor mu?
    3 - T9 mesaj yazarken ürkçe karakter yazıldığında 3-5 kelime de direk 2. mesaja geçiyor mu? Daha önce kullandığım panasonic telefonda daha bikaç kelimede 2. mesaja geçiyordu deli oluyordum neredeyse her sms çift gidiyordu...
    4 - Aranılan kişiye göre zil sesi atayabiliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler... İnşallah bunlar vardır da alıp kullanırım...

• quote:

Orjinalden alıntı: java

Kullanan arkadaşlardan benim için bir telefonda olmazsa olmaz özellikler için 2-3 konuda bilgi istiyorum eğer istediğim gibiyse k700 ümü satıp alacağım da... Sadece tasarımını beğendim ve symbian vs pek kullanacağımı sanmam... Tasarım müthiş ama...

1 - Fotocall özelliği sorunsuz çalışıyor mu ve görünen resimin boyutu nedir? Yani tam ekran mı yoksa bi köşede minik bir resim mi?
    2 - MP3 çalabiliyor sanırım bunları zil sesi olarak ayarlayabiliyor muyuz ve sorunsuzca çalıyor mu?
    3 - T9 mesaj yazarken ürkçe karakter yazıldığında 3-5 kelime de direk 2. mesaja geçiyor mu? Daha önce kullandığım panasonic telefonda daha bikaç kelimede 2. mesaja geçiyordu deli oluyordum neredeyse her sms çift gidiyordu...
    4 - Aranılan kişiye göre zil sesi atayabiliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler... İnşallah bunlar vardır da alıp kullanırım...

1- küçük resim görünüyor.ama fscaller programını yüklüyorsun tam ekran oluyor.

2- kendi mp3 çaları yok sen mp3 çalar programı yüklüyorsun. mp3 leri melodi olarak kullanamıyorsun.

3- bildiğim kadarıyla yazma dilini türkçe yaptığında bütün telefonlarda böyle. ama ben hiç t9 denemedim ben yazma dilini ing.kullanıyorum.

4- gruplara kişilere zil sesi resim atayabiliyorsun. 1 kişiye istediğin bilgiyi ekleyebiliyorsun, adres tel.eposta işyeri vs.

• mp3 ler bal gibi de zil sesi olur dostum..tabe aslında mp3 olmuo ama..çaresi var easy mp3 converter i yüklersin teline dosyayı wav a çevirrisin bangır bangır çaldırısın panasonic inde zil seslerini..tabe boyutu büyüyo o da var ama çalabiliosn sonuçta zaten belli bi bölümünü kesersin mp3 ün orasını çevirirsin..o da mp3 cutter adlı rogram..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmoforever -- 8 Ekim 2005, 2:57:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosmoforever

mp3 ler bal gibi de zil sesi olur dostum..tabe aslında mp3 olmuo ama..çaresi var easy mp3 converter i yüklersin teline dosyayı wav a çevirrisin bangır bangır çaldırısın panasonic inde zil seslerini..tabe boyutu büyüyo o da var ama çalabiliosn sonuçta zaten belli bi bölümünü kesersin mp3 ün orasını çevirirsin..o da mp3 cutter adlı rogram..

gözüm wavları zil sesi yapabiliyormuyuz demiyor( mp3leri zil sesi yapabiliyormuyuz diyor.)
  • arkadaşlar bu LG 1300 kulaklıgı x700 ze uyuyor belirtiyim dedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.