Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neymiş kafandaki soru işaretleri.. söyle aydınlatalım ??! :P
  • 1 tlfna mp3 player ozellıgı programla eklenıyor acaba mp3lerı stereo mu calıyor ?
    2 kulaklık fıyatları nerelerde ?
    3 sarjı kac gun gıdıyor ?
    4 pc senkronızasyonu data kablosu yoksa sadece bluetooth uzerınde yapılıyor ve sorun cıkarıyormu ?
    5 tema destegı varmı ?
    6 kamerası nsl farklı modlarla cekımlerı gosterebılırmısınız ?
    7 sd kartla bırlıktemı gelıyor gelıyorsa kac ?

şimdiden cvplar için tskler...
  • *telefonda symbianOS işletim sistemi var.. s60 için çeşit çeşit mp3 player programları var; birini beğen yükle
    *tekofaks teknik servise sormak lazım
    *normal kullanımda 2, tam yük kullanırsan her gece yatarken sarja takman gerekiyor
    *pc senkronizasyonu bt, dongle , ırda dangle, card reader yada tekofakstan temin edersen data kablosu ile sağlanıyor
    *olmazmı, alası var.. ekranın görüntü kalitesi çok iiği, artı renkler soluk durmuyor, temalarda , çektiğin resimlerde ekranda anlaşılabilir şekilde canlı duruyor
    *güçlü led ışıklı camerası ile hem foto hemde sınırsız vidyo çekilebiliyor..telefonda yüklü olarak fotoğraf ve vidyo düzenleme uygulamaları geliyor (w800i deki photo ve vidyo dj gibi )
    *hiçbi telefonda olmayan özellik :P word excel pw var ve burda dosya , sunu , tablo vs oluşturabiliyorsun..
    * 64mb card veriyorlar ama 2 gb önü var
  • arkadasım benım sorunumda tekofakstan temın edılecekler lıstesınde zaten yedek parcanın ne kdr pahalı oldugunu soylememe gerek yoktur galıba işin içine data kablosu ve kulaklık girince bunun fıyatı kafadan orjınal parcada 80 ile 100 ytl arasında artıs gostercek fiyat oldumu sana 600 ytl...
  • Çekim sx1 ten daha iyi
  • x700
    400 430 arası bi fiyatla aldın.. yanına aldığın yerden bi bt dongle hediye istedin vermedimi 20 - 30 ytl yede bi bt dongle aldın.. yanına bide en fazla 15 ytl kulaklık ??! ilerdede 1 gb card alırsın hepsi 600 ytl ye çıkar.. be3nce uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 25 Eylül 2005, 22:25:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

x700
    400 430 arası bi fiyatla aldın.. yanına aldığın yerden bi bt dongle hediye istedin vermedimi 20 - 30 ytl yede bi bt dongle aldın.. yanına bide en fazla 15 ytl kulaklık ??! ilerdede 1 gb card alırsın hepsi 600 ytl ye çıkar.. be3nce uygun

arkadasım bu soruya samımıyetle cvp vercegını umarak soruyrm.

pekı 50 ytl fazla verıp 6630 almazmısın 600 ytl'yi gozden cıkardıktan snra?
  • alamam çünkü o 6630 un çıplak fiyatı 6630 içinde 1 gb hafıza kartı alsan kulaklık vs alsan 6630 un fiyatı milyar sınırına dayanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

alamam çünkü o 6630 un çıplak fiyatı 6630 içinde 1 gb hafıza kartı alsan kulaklık vs alsan 6630 un fiyatı milyar sınırına dayanır

6630 da data kablosu ve kulaklık kutu ıcerıgıne dahıl
  • ama
    6630 satış fiyatı 650 - 700 arası
    x700 satış fiyatı 375 - 450 arası

üstelik nokia stoklarındaki 6630 ları elden çıkarmak için fiyat indirimine gidiyor.. çünkü 2 aya kadar 6630 music edition raflardaki yerini alacak 6630 ilk çıktığında fiyatı ne kadardı bi düşün ??!

öte yandan x700 dünya pazarına daha önce girmesine rağmen tekofaks türkiyeye ürünü yeni soktu. x700 ün fiyatı daha çok ucuzlayacak, indirime girecek; x700 daha pazara yeni girmiş bi alet, şuanki fiyatı göz yanıltmasın kısa sürede dahada ucuzlayacak

ve ben x700 ü sx1, 6600, k700i gibi telefonlara güzel bi alternatif olarak tanıtıyorum .. şimdi 6630 un x700 le mukayese edilmesi ne alaka ??! 6630 tabiki x700 den özellik bakımından daha üstün bi telefon ancak bi karşılaştırma yapılacaksa x700 de 6630 dan daha karizma, daha şekil bi alet

•  <<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

yaw şimdi yukarda fotolarını gördüğünüz alet 400 - 450 ytl fiyatı haketmiyorda tipsiz 6630'amı 700 ytl fiyatı makul görüyorsunuz ?? güldürmeyin beni

• Sıfır ışıkta mini ekranın görünümü :

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

Sıfır ışıkta tuş takımı ve ekrandan görüntüler :

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 26 Eylül 2005, 5:39:37 >

• x700 ile çekilmiş örnek fotolar :

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>>

Emin olun ben bu telefonun bunlardan da iiği çektiği fotoları gördüm ama genel olarak telefonun foto kalitesi bu ! teli aldıktan 2 ay sora yabancılığınızı atıp olayı çözdüğünüzde daha iği fotolar çekeceksiniz

x700 sahibi hiç olmadım, okulda kullanan arkadaşlarım var; hepsi çok memnun . okulda telin karizmasından geçilmiyor , akşamları ışıklı ortamlarda masaya x700ü kodunmu krom kaplama göz almaya başlıyor ve imate jam den tutda nokia ngage e kadar masadaki tüm teller eriyip gidiyor .. telefonu türkiyeye tekofaks getiriyor ve her türlü yedek parça ve servis işinizi tekofaks teknik servislerde görüyorsunuz.. bence aynı fiyat aralığındaki sx1, 6600, k700i gibi telefonlara en güzel alternatif... symbianlı en küçük telefonlardan ve symbian ile stabil bi şekilde çalıştığı tüm inceleme sitelerinde dile getirilmiş.. 2 gb mini sd kart desteği var fakat türkiyede mini sd kart bulmak zor.. bi diğer açıklığa kavuşmamış konu kulaklık girişi var fakat kutu içeriğinden kulaklık çıkıyormu; yada tekofakstan sonradan temin edilebiliyormu ?? bunlar telefonun gizemleri almak isteyen tekofaks.com.tr, panasonic.com.tr müşteri ileşkileri kısmına sorarlar, araştırıp öğrenirler

bu telefon hakkında benden bu kadar. hadi eywlahh

• arkadaşlar ben videoyu 10 dakika kadar çektim ve çekmeye devam ediyordu muhtemelen 30 dakikayı bulur diye tahmin ediyorum şarjı 2 gün gidiyo
  • arkadaşlar x700 yeni girmedi pazara ben takib ediyorum bu cihaz yaklaşık 8 9 aydan beri teknosalarda
    satışa sunuluyordu ama galiba yeni çıktıgı zaman fiyatı uçuktu 950 ytl civarıydı şimdi zaten makul seviyeye indiğini düşünüyorum
    saygılarımla
  • arkadaşlar hepsi doğru ve hatta fazlası var bu alette.şimdi kaybediyim hic düşünmeden bi tane daha alırım
  • face01tr emegıne saglık guzel calısma galıba x700 e dogru bı yakınlasma basladı fazla para verıp aynı ozellıklerde bır makıne almaya bence gerek yok
  • sahora
    ıstahar
    tuyo
    sahinuslu
    mrsonic

x700 hakkında türk formlarında yeterli bilgi ve sohbet ortamı ne yazıkki yok. x700 hakkında sorulan sorular hep havada kalıyor. hazır bu konu 2 sayfa olmuş bu konuyu boş bırakmayalım ; x700 alacakları, bu aletin adını ilk kez duyanları, x700 hakkında problemleri sorunları olanları tüm x700 meraklılarını bu konu altında toplayalım. bundaki amaç foruma yeni giren ve x700 almak isteyenlere hazine değerinde bi rehber, kaynak sunarak x700 hakındaki önyargıyı kırmak. ne dersiniz ?

sahora konunun adı 'x700' de kalabilir fakat 'x700 hakkında herşey' yada 'x700 cülerin mekanı ' gibi daha dikkat çekici bi isim bulursan daha şekil olur ??! ayrıca benim şu yukardaki kısa incelemeyi dahada geliştirerek ilksayfadaki msjımada taşıyabiliriz.. maksat x700 ü herkes tanısın kullansın, x700 funları doğsun

• Bu gün rahat 15 telefoncu dolaştım hiç birinde bulamadım Eminönüne de bu yağmurda gitmeyi gzüm almadı acayip uyuz oldum . Tel işi yine yarına kaldı. Bu arada X700 topiğini yaşatma konusunda haklısınız ve ben de varım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.