Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi mp3 programı bulur veya duyarsanız bana bildirin.yükledikten sonra pil durumuna bakmak lazım.şimdi bayagı iiiii pili.ama mp3 calınca ne olucak bilmiyom
  • hocam su x700 le çekilen fotoları ekleyebilirsen çok sevinirim bende almayı düşünüyorum
  • maxicep.com gibi birçok sitenin dosyalar bölümünde çeşit çeşit medya oynatıcı yada sadece mp3, aac vb müzik dosyalarını oynatan programlar var.. seç beğen yükle
  • pm attım
  • Banada pm Cumartesi alcam bende azır bulunsun
  • sagol.bitane yüklrdim.ultra mp3 diye bişey.gayet iiiiii alışıyo.bu eksiğide büle kapatıyoruz.
  • ayrıca fotoğraflarıda gayet iiii sayılır.pazartesi bikac tane gönderirim bakarsınız.su an pc de bluetoot veya kızılö yok.
  • ben dayanamadım gittim aldım arkadaşlar manyak bir cihaz söyledikleri gibi yavaşta degil tavsiye edebilecegim bir cihaz
  • Nerden ve nekadara aldığınızı da yazsanız ben de bu gün alayım diyorum da
  • ben teknosadan aldım 499 ytl 12 taksit
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahinuslu

ben teknosadan aldım 499 ytl 12 taksit

video çekim süresi nekadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mclarensx1

quote:

Orjinalden alıntı: cenkeri

Arkadaşım bende bu telefonla ilgili yorum isteyen bir topik açıp cevap alamamıştım daha önce :) Şimdi sana sorayım bir kaç soru telefonun melodi sesi nasıl yüksekmi? birde mp3 dinleme kulaklık ve dış ortam kalite ve yüksekliği yeterlimidir? Yardımcı olursan bende almak istiyorum bu telefondan.

bende biladere alıcam ama araştırdığım kadarıyla kutudan kulaklık çıkmıyor mp3 çalmıyor program yüklemen lazım.sadece kartı var data kablosuda yok. sanırım fiyatı bu yüzden düşük tuttular. telefonculara soruyorsun tavsiye etmiyorlar niye diyorsun işte öyle diyorlar.belkide telefonu ellerine bile almamışlardır.
    adam akıllı kullanan biri çıkıpta heryönüyle anlatırsa iyi olur.

ben de yeni x700 aldım.aslında telefoncuya gittim.amacım elimdeki sx1 i satıp yerine nokia almaktı.adam bana senin dediğinin tam tersini söyledi.

herkes nokia diye şartlanıyor ama sana ben bu telefonu öneririm dedi..ben de beğendim ve aldım.gerçekten symbian kullanan en ufak telefon.aynı zamanda en şık.menüleri bütün symbian tellleri ile aynı.

üzerinde microsoft word,excel gibi kaliteli programlar yüklü..ekran kalitesi muhteşem.zaten panasonic kendi üretiyormuş.kamerası da vga kamera olmasına rağmen gayet kaliteli çekiyor.

bluetooth ve irda var.her şey var.bir tek mp3 çalacak bir program yüklemeyerek hata etmişler.onun dışında her şey güzel..

arkadaşlar mp3çalan bir program bulursanız lütfen bana da link verir misiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

quote:

quote:

Arkadaşım bende bu telefonla ilgili yorum isteyen bir topik açıp cevap alamamıştım daha önce :) Şimdi sana sorayım bir kaç soru telefonun melodi sesi nasıl yüksekmi? birde mp3 dinleme kulaklık ve dış ortam kalite ve yüksekliği yeterlimidir? Yardımcı olursan bende almak istiyorum bu telefondan.

bende biladere alıcam ama araştırdığım kadarıyla kutudan kulaklık çıkmıyor mp3 çalmıyor program yüklemen lazım.sadece kartı var data kablosuda yok. sanırım fiyatı bu yüzden düşük tuttular. telefonculara soruyorsun tavsiye etmiyorlar niye diyorsun işte öyle diyorlar.belkide telefonu ellerine bile almamışlardır.

ben de yeni x700 aldım.aslında telefoncuya gittim.amacım elimdeki sx1 i satıp yerine nokia almaktı.adam bana senin dediğinin tam tersini söyledi.

herkes nokia diye şartlanıyor ama sana ben bu telefonu öneririm dedi..ben de beğendim ve aldım.gerçekten symbian kullanan en ufak telefon.aynı zamanda en şık.menüleri bütün symbian tellleri ile aynı.

üzerinde microsoft word,excel gibi kaliteli programlar yüklü..ekran kalitesi muhteşem.zaten panasonic kendi üretiyormuş.kamerası da vga kamera olmasına rağmen gayet kaliteli çekiyor.

bluetooth ve irda var.her şey var.bir tek mp3 çalacak bir program yüklemeyerek hata etmişler.onun dışında her şey güzel..

SX1'İN FOTOĞRAF KALİTESİNİ TUTUYORMU? BİRDE VİDEO KAYIT SÜRESİ NEKADAR. ULTRA MP3 ARAT BULURSUN. PHİLİPS CAMCORDER YÜKLEYİP ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞINI KONTROL EDİP BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM.

• Hayırlı olsun ben de bu gün alıcaktım ama pazartesiye kaldı. Ne kadara aldığını söyleyebilirmisin? Bi de İst te nerde daha ucuz alırım ve ne kadara
    quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

quote:

quote:

• ENUCUZU BİDOLU.COM DA
  • arkadaşlar ben 435 milyona aldım izmirden.

ama bir sorunum var. o ultra mp3 denilen programı buldum ve yükledim.bi de spmark 04 adlı test programını yükledim.application managerden yükledğimi görüyorum. ama şimdi bunları ben nasıl çalıştıracağımı bulamadım.masaüstüne yani telefonun menusünde hiç kısayolları yok.nasıl çalıştırıcam ben bunları?
  • az kalsın kafayı yiyecektim.meğer yüklediğim programların kısayolu teli kapatıp açtıktan sonra menüye ekleniyormuş..sx1 de böyle değildi.
  • örnek foto eklemeni bekliyoruz
  • arkadaslar fıyat acısından oldukca ıyı bır rakama indi bu tlfn mpx220 almayı dusunuyrm bu aralar onunda kamerası fazla ıyı degıl x700 eger yakınsa fazla para vermenın bır anlamı yok bol bol resımlerınız beklıyorum bide mp3'lerı stereo mu calar bu alet acep???
  • bence bu telefonun rakibi mpx220 olmamalı nokianın giriş seviyesi syimbianlıları anca hatta 6600 bile...

mpx220 şu anda işlemci gücü ve pocket win kullanmasıyla çok ayrı bir kategoride ama fiiyat olarak bu daha uygun haliyle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.