Şimdi Ara

<<X700 HAKKINDA HERŞEY>> (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
0
Favori
45.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temanın gitme olayını şöle çözebilirsiniz ; eğer yüklediğiniz temalar hafıza kartında ise telefon açılış esnasında

hafıza kartını görmüyor.. dolayısıyla kendi hafızasındaki temayı yüklüyor.. eğer seçtiğin temayı telefonun

kendi hafızasına yüklersen açılıp kapanma ile tema yine yerinde kalır..
  • gerçekten işlemcisi çok mu kötü, overclock imkanı yok mu? mpx te oluodu programı fln yok mu?
  • evet işlemcisi baya kötü bu telefonun buna bişiler yapmak lazım
  • bak bu dediğini hiç düşünmemiştim...temayı telefon hafızasına kopyalamak...doğru...
    Bu arada işlemci konusunda forumun baş sayfalarının birinde diğerleriyle karşılaştırmalar var...
    Bu arada kullanan varsa sorayım...mp3 player programı bazen kilitleniyor...Onun gibi yüksek ses veren ekolayzırlı ve TABİİ BİZİM TELEFONA UYAN MP3 PLAYER PGORAMI hangisi...?
  • ya nerden aldım bu telefonu yaw:( en ufak bişide bu işlemi yapmak için hafızanız yetersiz diyo üstelik telefona hiç bişey yüklü değilken. ara sıra düzeliyo. bu durumu ...çeşitli sorunlarım var bu telefonla ilgili ilgilenirseniz sevinirim ...

1-telefona agilemessenger porgramı kurdum beyenmedim kaldırdım fakat programı bulutooth ile telefona attığımdan programın setup dosyası mesajlar bölümünde kaldı.ne yapsak bunu silemiyom.kullanılıyor diyo delirecem.....

2-telefonun cd sindeki programı kurup telefonumu bultooth aracılığı ile pc me bağlamak istiyorum.sağ altta bir simge var ona basılca telefonun com500 portundan blutoth yazıyor.orada bulutotht ta dahil herşeyde bağlı değil yazıyo.ben port filan anlamam :( bu işi nasıl halledebilirim :( bide telefonu ikinci el aldım format filan mümkünmü buna arkadaşlar lütfen yardım edin:(

• aslında hafızası o kadar sorun değil de işlemcisi köü, agile messenger olayında bi file manager programı yükleyip ordan silebilirsin herhalde, diğerini bilemicem hiç bluetoohla bağlamadım bilgisayara, fotmat mümkün symbian s60 la ilgili araştırırsan bulabilirsin, son durumu falan tekrar yaz da buraya ona göre daha bilgili arkadaşlar da uğrar sonra
  • çok teşekkür ederim kardeş file managerle agile manager ı buldum sildim ama mesajlar klasöründe hala gözüküyor bu :( silmeye kalkıyom zaten kullanılıyor diyo...

bide file manager la hangi klasörleri temizleyebiliriz? yani telefonun rahatlama yapması için pc de olduğu gibi temp internet files klasörü gibi bi klasörü varmı x700 ün

blutoth hakkındada sizden fikir bekliyorum dostlar:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibey -- 26 Haziran 2006; 10:34:56 >
  • valla file manager la fazla temizlik yapma bence yanlış dosyalar güme gidebilir
  • Güzel kardeşimbu telefonun formatı **7370# dir..bu hard formattır...birde soft format var oda bildiğmiz fabrika ayarlarına dönüş..
    Hard format aarken dikkat et..çünkü rehberi mesajları gprs ayarlarını...photo base Qick office ve Qickword programlarını götürüyor...Gittiği zamanda dışardan yüklesen bile çalışmaz...
    Ama telefon süper rahatlar...
    Bunu ara sıra yapmalısın çünkü telefonumuzun işlemcisi kötü olduğu için ve sık sık program yükleyip kaldırdığımız için telefonumuz kirleniyor...
    Onun için bunu senin güncelleme durumuna göre belirli zaman aralıklarında yapmalısın...
    Ama bunlara rağmen bence en sex ve en iyi symbian telefon bu telefon...
    Yardımcı olabildiysem...
  • bnm aletin şarjı en az 3 gün gidiyor, symbian bi telefon için bu biraz garip deil mi
  • Arkadaşlar aklıma birşey geldi ama araştırmak gerek...
    Şimdi bizim telefonun bataryası 780 mah...
    panasonic sa6 nın bataryası ise 1000 küsür mah...
    Bayağı fark var...Eğer nokia lar gibi standard bir dizaynı varsa o bataryayla şarjımız 4-5 günü vurabilir...
    Ama bu teknik birşey ve gidip görülmesi birebir karşılaştırılması gerek...Resmini bulamadım pilin nette...
    Benim vaktim yok böyle birşeyi araştıracak...
    Vakti olan arkadaşlar araştırıp burada paylaşırlarsa sevinirim...
  • MX7,MX6,SA7,SA6, Bu modellerin pilleri 1660 mah saat.Yani bizim pilin 2 katı nerdeyse...Ama burada sadece SA6 mevcut...
  • @cygnus666,

Aynı mesajı 3 kez üst üste yazmanın ne manası var? İkisini siliyorum. Daha dikkatli olalım..
  • EB-BS002 SA-6 NIN batarya kodu
  • göndermedi sandım o yüzden...
  • ya bu telefonu kimse kullanmıo galiba topic sürünüo
  • ben de neredeyse bir yıldır kullanıyorum,daha önce sx1 im vardı, ona sürekli yeni versiyon yüklüyordum, bu telefonun yeni versiyonu var mı?
  • s60 olduuna göre bu telefonda bunda da yeni bişiler vardır herhalde
  • Herhalde buradaki herkes telefonlarını sattı...ve buraları terketti...
  • yok ben kullanıyorum. ama şu sa6'daki pil uyarmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.