Şimdi Ara

x800gt hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar x800gt almak istiyorum.bundan daha iyi ekran kartları varmı aynı fiyat ayarında nasıl bilirsiniz bu kartı?beni önümüzdeki 1 sene idare etsin istiyorum most wanted ve fear da kasmasın yadaaldıgımda bidaha üzerinde düşnmeyecegim saglam bi ekran kartı önerebilirmisiniz

• Almışken X800GTO al bence.X800GT ya da GTO 1-2 sene idare eder.
  • GTO ile GT arasında fiyat farkı varmı....gt modelini 305 milyona buldum yanlış hatırlamıyorsam...
  • GTO da 12 pipeline var.Dörtte bir daha hızlı bir kart X800GT ye kıyasla.200 dolara bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFraba -- 19 Kasım 2005, 22:55:00 >
  • saolasın
  • gto ve gt icin fiyat ve ozelliklerin oldugu turkce bi link veririmisiniz?
  • http://www.darkhardware.com/pt.php?u=reviews/pwrclr-x800gt-prn abi fiyatlar ve analizler burada var ama ben karar kılamadım okadar para verecem alete pixel shader 3.0 destegi yok efektler tam olamicak...bu atide neden böle yapar anlamadım gitti nvidianın orta sınıf kartlarında bile ps 3.0 destegi mevcut...atiyi çok seviorum ama aşk başka iş başka sonuçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    PSU Hakkında
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de ekran karti arayisi icindeyim. gozum senin actigin konularda olucak eger alirsan sonucu pm den bana da bildirirsen cok sevinirim. kolay gelsin! site icin tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrprof -- 20 Kasım 2005, 0:17:51 >
  • abi x800 gto ile nvidia 6800 arasında kaldım birisi pixel shader 3.0 destekliyo ki atide bu yok sonuçta grafikler çamurmuş gibi gösteriyor fifada olsun yada path of neo da olsun pixel shader 3 ü kafama takmış durumdayım ama nvidianın orta sınıf kartlarında 6800 gibi ne kadar randıman alırım oda bilinmez eger x800gto kullanan bi arkadaş varsa lütfen izlenimlerini yazsın çok memnun olurum teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.