Şimdi Ara

X800GTO Şu an için değiştirmeye değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar sistemimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat yaptığım araştırmalarda hep teknoloji değişiyor ve biz her zamanki gibi biraz geriden takip ediyoruz mesela dx10 geliyor fln filan benim sistemim bu
    amd 64 3200+
    1 gb dual ddr
    x800gto falan filan
    yeni bir sitem toplasamda işlemci 4000, ram 2 gb fln olucak ama önemli olan ekran kartı benim için değiştirmeye değermi değerse ne alınmalı şu an itibariyle yada 2007 nin ortasına kadar bekleyip yeni çıkacak olan ekran kartlarındanmı alınmalı? saygılar...

• Bence şuan için upgrade düşünmemelisin.O sistem ile devam et.1-2 ay içinde hem işlemci hemde yeni nesil ekran kartları çıkacak.O zaman bi upgrade söz konusu olabilir senin için
  • Bence de devam et şimdilik hocam.Core duo işlemciler iyice ucuzlasın, dx 10 ekran kartları çeşitlensin,ucuzlasın o zaman düşün derim.

Ekran kartın sm3 uygulamaları haricinde bütün oyunların altından kalkar.
  • O sistemi ne zaman almıştın acaba, belki de alalı 1 yıl oluyor ve sen değiştirmeyi düşünüyorsun çok garip, işlemcin iyi hangi oyunda zorlanıyor ki. Ram desen o da 1 mb daha ne olsun. Ekran kartı dx9 ortlamasının çok üstünde. Eğer böyle hersene bilgisayar alıp değiştirmeyi düşünüyorsan bu pek mantıklı değil.

Bence senin pc'ni değiştirmene daha 1,5 yıl var. O zaman değiştirirsin. Eğer alacaksan da buna değecek bir şey olmalı, 300 dolarlık bir işlemci, 300-400 dolarlık bir ekran kartı falan...............
  • İlla değiştireceğim diyorsan sana şimdilik sm3 desteği veren x1xxxati yada 7600/7900 nvidia öneririm,yoksa sistem sağlam
  • Bwence de sık disini bir bes-altı ay daha. Kralını alırsın aynı paraya
  • sağolun arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyorum fakat mostwantedta bütün ayarlar sonuna kadar açık hiç takılmadan oynayabiliyorum fakat carbonda blanıklaşma efaktini açamıyorum arkaaş fiyat ve performans olarak benim x800 den daha ucuz bir kart aldı ve onda o efect açılıyor kafama takılan bu x1600pro arkadaşınki tomshardware.com daki vga listesinde karşılaştırma yaptım aralarında dağlar kadar fark var ama o kart benimkinin desteklemediği şu carbondaki bulanıklaştırmayı açıyo ondan dolayıda ekran kartını değiştirmeyi düşünüyodum ama bekliycez tabi bi yandanda şu kart kafamı kurcalıyo belki ilerdede 1 tane daha alır cf ile çift yaparım daha iyi olur düşünüyorum

SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB GDDR3 PCI-E x16 DUAL DVI TVO

Bellek : 256MB GDDR3
    Chipset : ATI Radeon X1950PRO / RV570XT
    Çekirdek Hızı : 580MHz
    Bellek Hızı : 1400MHz
    Piksel İş Hattı : 12
    Piksel Shader Ünitesi : 36
    Vertex Shader : 8
    Bellek Veriyolu : 256bit
    Vga Slot : PCI Express 16X
    Üretim Teknolojisi : 0.08 Mikron
    Transistör Sayısı : 330 Milyon
    Piksel Doldurma Oranı: 6,96 Gpiksel/sn
    Texture Doldurma Oranı : 6,96 Gtexel/sn
    Bellek Bant Genişliği : 44,8 GB/sn
    Soğutma : Aktif – Fan / Aliminyum+Bakır

3D Görüntü Kalitesi :
    Piksel Shader Versiyonu: 3.0
    Vertex Shader Versiyonu : 3.0
    DirectX : DX9.0 SM3
    OpenGL : 2.0
    Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD
    Full Screen Anti-Aliasing : Smoothvision HD + Adaptive AA
    Max.Multisample AA Modu : 6x
    HDR(10:10:10:2) : 16-bit integer
    TruForm : Truform 2.0

Video Kalitesi :
    Adaptive De-Interlace : Video Shader HD
    Video Hızlandırma : H.264 – HD DVD, DivX, WMV9, MPEG-2, MPEG-4, VC1

Görüntüleme Desteği :
    TV Out Desteği : Var - 1024x768
    Çift Monitör Desteği : Var - Hydravision 3
    DVI : Var. 2 adet Dual Link DVI
    HDTV Uyumlu : Evet
    HDCP : Evet
    Dual-Link Özelliği: 2
    Doğal Görüntü Desteği : 10-bit / 1 Milyar Renk
    3D Grafik Çözünürlüğü : 2560x1600

fiyat hepsiburada.com'da 416,00 YTL

Şu an için alınmaya değermi x800gto ile aralarındaki fark baya bi fark edlirmi? eğer öyleyse değiştiricem saygılr...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence dx10 arefesinde bu paraya yazık al bir palit7600/7900gs sonic o.c. ile keyfine bak;ama son karaar senin tabiii
  • bide arkadaşlar ben şu an kullandığım (imzadaki sistemi) 1 sene önce toplamıştım ve 3 milyara yakın mal olmuştu şu an 1250,00 ytl ye aynısı hatta daha iyisi toplanıyo 225bw monitör hariç tabi onu yeni aldım 2 hafta önce saygılar....
  • evet bigen hocam şu dx10 çıktıyaa artık dx10 destekleyen kartları beklemek farz oldu yoksa alıcaz şimdi 500 ytl ye kadar bi ekran kartı 6 ay kullancaz sonra pattt dx10 destekleyen kart çeşitleri bolca artmış hatta belki elimizdeki kartla aynı fiyata performans olarak iki kat daha iyi olucak bizde doğal olarak yine değiştiricez zaten bu teknolojiye harcadığım parayla kenara altın yapsaydım şimdi bi 106 gti almıştım nese saygılar...

• 3 ay sonra g84 çıkıyor, parana yazık.. dx10 fiyatı 200 dolar olucak alma bence.................
  • emretur hocam sağol bende herkezin yaptığı gibi bekliyecem kısmet artık ne zaman çıkar türkiyeye bol çeşitli olarak gelir ama beklemekten başka bişey ölü yatırım olacak. dx10 destekli bi kart almakta daha mantıklı geliyor artık... saygılar...
  • boyle devam et acele etmeye gelmez bu ısler para harcıyorsun cunkı

bu arada carbondakı bulanıklasma efectı 1xxx serısı ıcın gecerlı olması gereklı sm3.0 desteklı olması lazım kartının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 13 Aralık 2006; 13:05:14 >
  • hocam nabıcan bulanıklaşma efektini oyun neki, bulanıklaşınca nolucak?
    Bence hiç böyle şeylere kafanı takıp, dandik bi oyunu bulanıklaştırıcam diye pişman olacağın bişey yapma.

sistemi 3000 ytl ye aldım 1250 ytl ye toplanıyo şimdi demişsin. şimdi alıcaın en kral ekran kartı,dx10 un kurbanı olucak!

bi çok arkadaşında yukarda dediği gibi bence sabır et, dx10 u bekle.
  • bence bekle ama dx10 ıle 9 arasındakı performans farkı fıyat farkı kadar fazla olmaz yanı sımdıkı ekran kartınıda 1 sene daha cok ıı bır sekılde kullanırsın kafana takma dx 10 abarttıları kadar fark getırmez kanımca
  • palit 7900gs sonic al o.c. yap...
    performansı 7800gt yi geçiyoo 7900gt ye yaklaşıyo bazı yerlerde geçiyo..
    210+kdv
    hayat geçiyo beklemeye değmezz...
  • x800 ve sıstemın yeterınce ıyı bencee dx10 u bekle verdıgın paraya degsın yada ılla deıstırıcem dıosan 8800gts felan al ne bılım baska kart alınmaz elınde x800 varken degmez bence..
  • degiştirmeye deger ama, dx10 kartla
  • quote:

Orjinalden alıntı: younglions

palit 7900gs sonic al o.c. yap...
    performansı 7800gt yi geçiyoo 7900gt ye yaklaşıyo bazı yerlerde geçiyo..
    210+kdv
    hayat geçiyo beklemeye değmezz...

+1 bendede x800gto var ben 7900gs sonic alcam ocak ayında bence sende değiştir çünkü bu kartta sm3 yoq berbat bişi splinter cell bile oynayamıyom
  • offffff offfffff bende yakında bı topıc acıcam dx10 beklıyıp perişan olanlar takımı die
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.