Şimdi Ara

X800XT Platinum 3dmark03 sonucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HYDRA

quote:

Orjinalden alıntı: deathburn

bence sen bu forumda gereksızsın

sen kimsin la?????????????????? biz bu forumda kaç seneden beri varız şimdide gelmiş bana çemkiriyorsun 2 günlük üyenin yaptığınada bakın hele kartını alırsın test edersin ondan sonra adam gibi topiğini acarsın saygılı ol

uzatma ıstersen hea ne dersın buraya bılgı paslasmaya geldım ben laf yarısına degıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathburnnnnnnn -- 29 Ağustos 2004, 15:13:58 >

• [Deleted by Admins]
  • Ya arkadaşlar niye böyle oluyoruz biliyormusunuz?Dikkat yok bizde birazda kendimizi karşımızdakinin yerine koymuyoruz...Topici açan arkadaş parasını bastırmış almış en iyi kartlardan birini ve o sevinçle başlığı böyle yazmış ama bir başkası bu topici görünce bu ne lan banane aldığın kartdan der ister istemez demi?Deathburn kardeşim tamam sevinçle istediğin kartı almışsın ama topic yazarken daha doğrusu başlığı biraz daha uygun yazsaydın böyle tepkiler almazdın bence (X800XT nin benchleri 2 gün sonra veriyorum) gibi bişey yazsaydın bence daha iyi olurdu insanlar direk tepki vermezdi.Diğer arkadaşlarda bence biraz daha düşünceli olup arkadaşın sevincini anlayıp bi hayırlı olsun deyip birde benchleri alınca public at desek daha iyi olmazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Ya arkadaşlar niye böyle oluyoruz biliyormusunuz?Dikkat yok bizde birazda kendimizi karşımızdakinin yerine koymuyoruz...Topici açan arkadaş parasını bastırmış almış en iyi kartlardan birini ve o sevinçle başlığı böyle yazmış ama bir başkası bu topici görünce bu ne lan banane aldığın kartdan der ister istemez demi?Deathburn kardeşim tamam sevinçle istediğin kartı almışsın ama topic yazarken daha doğrusu başlığı biraz daha uygun yazsaydın böyle tepkiler almazdın bence (X800XT nin benchleri 2 gün sonra veriyorum) gibi bişey yazsaydın bence daha iyi olurdu insanlar direk tepki vermezdi.Diğer arkadaşlarda bence biraz daha düşünceli olup arkadaşın sevincini anlayıp bi hayırlı olsun deyip birde benchleri alınca public at desek daha iyi olmazmı?

Solu tesekkur ederım anlayısın ıcın,ben artık bu hava atmak muhabbetınden sıkıldım.Bırazda kart uzerıne konussak ne dersınız

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Son 10 mesaj - geriye doğru kronolojik sırada
    HYDRA Tarih 29 Ağustos 2004, 15:39:09
    bizde zaten öyle diyoruz arkadaşım alırsın kartını testlerini yaparsın en ayrıntılı bir biçimde herkes bilgi edinir ama sen direk "X800XT Platinum 2 gün sonra elimde :)" gibi bir ifade kullanırsan hava atmaya girer bu tip topicler şimdi bu topicte ne öğrendik biz boş laflardan başka onun için gereksiz bir topic dedim ama testlerini bekliyoruz en kısa zamnda
    deathburn Tarih 29 Ağustos 2004, 15:38:09
    quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Ya arkadaşlar niye böyle oluyoruz biliyormusunuz?Dikkat yok bizde birazda kendimizi karşımızdakinin yerine koymuyoruz...Topici açan arkadaş parasını bastırmış almış en iyi kartlardan birini ve o sevinçle başlığı böyle yazmış ama bir başkası bu topici görünce bu ne lan banane aldığın kartdan der ister istemez demi?Deathburn kardeşim tamam sevinçle istediğin kartı almışsın ama topic yazarken daha doğrusu başlığı biraz daha uygun yazsaydın böyle tepkiler almazdın bence (X800XT nin benchleri 2 gün sonra veriyorum) gibi bişey yazsaydın bence daha iyi olurdu insanlar direk tepki vermezdi.Diğer arkadaşlarda bence biraz daha düşünceli olup arkadaşın sevincini anlayıp bi hayırlı olsun deyip birde benchleri alınca public at desek daha iyi olmazmı?

Solu tesekkur ederım anlayısın ıcın,ben artık bu hava atmak muhabbetınden sıkıldım.Bırazda kart uzerıne konussak ne dersınız

Ha şöyle yola gelin şaka neyse bence kart şu anda zaten best of the best bi de sorunsuz bir bench alınca umarım isteiğin olur.Ha psu yu ona göre almışsındır umarım malum yutuyoda ceyranı dur bakalım ben napacam leadtek 6800le?(tabi alabilirsem)Bu arada istersen bide topic i deiştiriver ne dersin?

• Bir şeyi yazmayı unuttum...
    LOTR BFME oyunu kasımda çıkıyor...tanıtımlarını izlediysen çok güzel bir oyun olacağını biliyorsundur...
    Bu oyun da PS3.0 destekli olacak...Belki senin için üzücü bir haber olabilir...
    Neyse konuya gelelim...
    Ati'nin yeni nesil kartları sadece Doom3'de (OpenGL) çuvalladı...O da sadece 1600x1200'de...Düşük çözünürlüklerde Nvidia kartlarla benzer performans veriyor...ve sen de böyle kullanacaksan kaybettiğin bir şey yok...
    benim bildiğimm yakın tarihte PS3.0 desteli oyun çıkmayacak...Bu oyunlar 2005'de ancak çıkacak gibi...HL2 de PS2.0 destekli...
    Ati'ni belki çuvallayacağı yeni bir oyun da STALKER olabilir...Çünkü bu oyun Nvidia desteğiyle hazırlanıyor...2002'den beri Nvidia bu oyuna tam destek veriyor...Oyunun en başından beri yardımlarını esirgemediler...
    Ama bu oyun da 2005'in en başında çıkacak...
    İçini ferah tut kartın çok iyi...

• haklısın galıba nerser.Sabırsızlıkla test sonuclarını beklıyorum walla
  • Ha şöyle yola gelin şaka neyse bence kart şu anda zaten best of the best bi de sorunsuz bir bench alınca umarım isteiğin olur.Ha psu yu ona göre almışsındır umarım malum yutuyoda ceyranı dur bakalım ben napacam leadtek 6800le?(tabi alabilirsem)Bu arada istersen bide topic i deiştiriver ne dersin?

Güç kaynağı meselesini hiç kafana takma...Arkadaş yanlış biliyor...X800XT çok az güç harcıyor...Teknik şeylerini uzun uzun yazmak istemiyorum...
    Kısaca anlatayım...
    9800XT'den daha az güç harcıyor...
    Yani kaliteli bir 300 watt güç kaynağın varsa yeterli olur...
    Bir şey sormak istiyorum...
    Kartın markası ne ve ne kadar aldın?
    Çünkü ben bu kartı uzun süre yurtdışından arattırmıştım ama fahiş fiyatlar istemişlerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerser -- 29 Ağustos 2004, 15:57:34 >

• sapphire marka 555 $ +kdv ye aldım mavi bılgisayardan
  • Fiyatı iyiymiş...Benden 600 doların üstünde fiyatlar istemişlerdi...hatta 800 dolara satan yerleri gördüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerser

Ha şöyle yola gelin şaka neyse bence kart şu anda zaten best of the best bi de sorunsuz bir bench alınca umarım isteiğin olur.Ha psu yu ona göre almışsındır umarım malum yutuyoda ceyranı dur bakalım ben napacam leadtek 6800le?(tabi alabilirsem)Bu arada istersen bide topic i deiştiriver ne dersin?

Güç kaynağı meselesini hiç kafana takma...Arkadaş yanlış biliyor...X800XT çok az güç harcıyor...Teknik şeylerini uzun uzun yazmak istemiyorum...
    Kısaca anlatayım...
    9800XT'den daha az güç harcıyor...
    Yani kaliteli bir 300 watt güç kaynağın varsa yeterli olur...
    Bir şey sormak istiyorum...
    Kartın markası ne ve ne kadar aldın?
    Çünkü ben bu kartı uzun süre yurtdışından arattırmıştım ama fahiş fiyatlar istemişlerdi...

Gerçekten böyle olduğunu bilmiyordum ne biliyim ben kendimi bildim bileli bu son kartlar çok elektirik yutuyor en son baktığım asus 6800GE nin 2 tane molex konnektörü vardı ahada linkhttp://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=372&page=3 Gene düşünmeden konuştum... paramız yetmediği için senin o kartları fazla derin inceleme şansım olmamıştı tabi... Neyse tekrar hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solu -- 29 Ağustos 2004, 16:17:11 >

• Ben de GT var ve tek molex'le çalışıyor...Tüm GT'ler de aynı...Asus'un ki GT değil...Modifiye edilmiş 6800 (12 işhatlı)...DDR3 kulanılmış ve de çekirdek hızı arttırılmış bir 6800...Yani tam anlamıyla bir GT performansı veremez...
    Ama yazılan fiyattan gelecekse iyi...
  • 300w lık fsp psu ile 6800GT mi ultra hızlarında sorunsuz kullandım. Nerser bu arada senin kart ne marka? ekstra mod vs olmadan max kaç core-mem gördün?
  • bıde sımdı psu almak gereklı bu kart ıcın pekı ne onerırsınız?
  • 400w zalman...
  • thermaltake ler nasıl 420 wattlıgı?Nerser arkadasımın soledıgıne gore psu cok ses yapıyomus bu dogru mu?
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

300w lık fsp psu ile 6800GT mi ultra hızlarında sorunsuz kullandım. Nerser bu arada senin kart ne marka? ekstra mod vs olmadan max kaç core-mem gördün?

Markası PNY...daha O/C yapmadım...Çünkü iki gündür işlemciyle uğraşıyorum...İllallah dedirtti bana...
    Ama sanırım mem +100 mhz core da +50 mhz civarı artar...
    6800'lerin nature performansı çok düşük (2003)...Bu da beni sinir ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerser -- 29 Ağustos 2004, 23:39:48 >
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.