Şimdi Ara

X800XT Platinum 3dmark03 sonucu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyaz_fatih nvidia yı ps 3.0 destegınden baska hangı yonuyle tercıh edıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathburnnnnnnn -- 31 Ağustos 2004, 16:13:30 >
  • Ps3.0 ve Ps2.0 arasında görüntü farkı yok...Aynı şeyler Ps2.0 ile de yapılıyor...İnternette dolaşan ver çok fark olduğunu iddia eden resimler ps1.1 ile 3.0 karşılaştırmaları aslında...
  • http://service.futuremark.com/compare?2k3=3039549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathburnnnnnnn -- 31 Ağustos 2004, 20:02:12 >
  • Helal çok iyi bence... İstediğine kavuşmussundur umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solu

Helal çok iyi bence... İstediğine kavuşmussundur umarım.

tesekkur ederım ama ben 13000 felan beklıyodum
  • Güle güle kullan...
  • bencede 13000 almalıydınçama süper sonuç genede güle güle kullan..
  • Ben şimdiye kadar default ayarlarda 13 bin alan bir test sitesi göremedim...Siz neye dayanarak 13 bin almalı diyorsunuz?
    Aldığın puan default ayarlarda gayet normal...O/C ile tabii ki geliştirebilirsin...
    http://www.digital-daily.com/video/ati-radeon-x800xt/index06.htm
  • nerser abı hemen kızma ben puanımdan fazlasıyla memnunum
  • amd bir sistemle 6800gt yi çalıştırmak için yanına 1gbram 400watt yetermi
  • Güç kaynağınızın markası ne?
  • Harbiden de
  • nasil is anlamadim x800pro@xt ile seni gecmisim bu x800pro mod la tam olarak xt olmaz diyenlere iyi bir cevap olur sanirsam
  • Farkettiysen aranızda 200 mhz'lik bir işlemci hızı farkı var...Tabii ki geçeceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

nasil is anlamadim x800pro@xt ile seni gecmisim bu x800pro mod la tam olarak xt olmaz diyenlere iyi bir cevap olur sanirsam

Xt hızına cıkarabılırsın ancak pıpelınesları nasıl acmayı becerdın daha acan olmadı su an bence bosuna sevınme xt var dıe
  • ben olsam gf6800 gt tercih ederdim. neyse iyi günlerde kullan. ben abd'den 389 dolara pny fx6800 gt alacağım. gözüm bu kartta.
  • sevinmemi neden sevinmeyiki pipelinesleride actim tabiki istersen ati toolden bir ekran goruntusu alip gondereyim
    acan olmadi sozunu gelince, acan bir tek ben degilim dunyada binlerce insan var. ozellikle vivo versiyon olmasi gerekiyor acabilmek icin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.