Şimdi Ara

X800XT Platinum 3dmark03 sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nıhayet bekledıgım gunler geldı ve en ıyı ekran kartını almaya karar verdım.Kart pazartesı gunu ınsallah elımde olucak.Benchmark testlerını aksama yazarım artık....Neyse byes

http://service.futuremark.com/compare?2k3=3039549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathburnnnnnnn -- 31 Ağustos 2004, 20:00:58 >

• Kart ülkemiz sınırlarına ne zaman girdi ki?
  • www.mavibilgisayar.com adresınden gorebılırsın
  • 2 hafta oldu yaw maviye geleli
  • ATI Radeon X800 Pro satışı yapıldığını biliyordum ama X800XT Platinumla henüz karşılaşmamıştım. Bu arada fiyat olarak 1 teklik yazıyor
  • bir karta 1 milyar verilirmi yav yazık vallahi bugünlerde 9800pro lar 200 $ lardan gidiyor üstelikte xt olabilen pro lar
    1 sene sonra bugün 1 milyar olan kartın daha üstününü 200-250 $ a alırsın genede cebinde para kalır
  • onuda ben dusuneyım ıstersen arkadasım ne dersın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [Deleted by Admins]
  • ben bu forumu hava atmak ıcın acmadım benım sorunlu arkadasım bu kart hakkında goruslerınızı almak ıstedım hepsı o kadar.BIrazdaha medenı olmanı ısterdım
  • tebrik ederim deathburn.çok güzel bi ekran kartı olduğundan eminim.şimdiden hayırlı olsun.test yapınca aldığın puanları ve sistemine yazarsan çok seviirim.bide 6800 serilerini neden düşünmedin öğrenebilirmiyim.hani sonuçta senin kararın ama hani 6800 yeni bi teknoloji içeriyor ya hani.tabi kart kelepir keldiyse o başka.ama nolursa olsun bence süper seçim...
  • Kartı almadan buraya hem de hiçbir bilgi vermeden yazmak biraz hava atmak gibi gözüküyor...
    Keşke kart hakkında bilgi vermek amacıyla açsaydın...
    Sonuçta çok güzel bir kart...Güle güle kullan...
  • sistemım sole p4 3.0c asus p4p800 2*512 ddr ram x800xt pe kart yarın gelıcek arkadaslar,zaten gelınce ılk ısım bı test yapıp buraya koymak olucak.Nerser kardesım benım hava atmak gıbı bı dusuncem olmadı sadece bu kart hakkında cok seyler duydum,mesela 6800gt ve ultra modellerı cok daha ıyı oldugu ve ps 3.0 destekleyen oyunların senı daha rahat ettırcegı soylendı.Benım de anlamadıgım sey ıse bu kartı aldım ancak ps2.0 ve dırectx 9.0b destekledıgı ıcın kotu etmıs olmam mı gerekıyo sadece bunu orenmek ıstedım.Yoksa bu topıgı kartı almadan neden acayım kı ??
  • Bıde sunu sorayım:
    Bu kart 6800ultra ıle perf olarak aynı degıl mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

iyide bizene ki senin kartından alıyorsan alıyorsun topic açmana ne gerek var

Bu zihniyetlr oldugu sürece bu ülke adam olmaz

Harıl harıl yabancı sitelerde kedilerin ciğere baktıgı gibi kartın resimlerine testlerine bakıyorsunuz

adam paraya kıymış almış

Topic açmış test sonuçlarını yazacak

+ ve - leriyle

bundan daha iyi fırsatmı var

hayırlısı olsun diyeceğin yerde ettiğin lafa bak...

Not : buna benzer bir olay Hm de olmuştu.. bir arkadaşım 2 hafta önce 600gt aldı testlerini yayınladı etmediği lafı bırakmadılar adama hepside o kartı anca rüyasında görecek tipler.. bende de 6800gt var .. bir kelime yazmaım yazmam bu zihniyetler yaşadığı sürece kadi hoşçakalın.. ( Hm > hardwaremina > söz konusu kişi sunny di...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikneyime -- 29 Ağustos 2004, 13:41:57 >

• eywallah kemal abım cok saol
  • [Deleted by Admins]
  • bence sen bu forumda gereksızsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: deathburn

sistemım sole p4 3.0c asus p4p800 2*512 ddr ram x800xt pe kart yarın gelıcek arkadaslar,zaten gelınce ılk ısım bı test yapıp buraya koymak olucak.Nerser kardesım benım hava atmak gıbı bı dusuncem olmadı sadece bu kart hakkında cok seyler duydum,mesela 6800gt ve ultra modellerı cok daha ıyı oldugu ve ps 3.0 destekleyen oyunların senı daha rahat ettırcegı soylendı.Benım de anlamadıgım sey ıse bu kartı aldım ancak ps2.0 ve dırectx 9.0b destekledıgı ıcın kotu etmıs olmam mı gerekıyo sadece bunu orenmek ıstedım.Yoksa bu topıgı kartı almadan neden acayım kı ??

Gayet iyi bir kart...O sistemle defaultta 11000-12000 civarı puan alır...
    PS3.0 desteğini şu an için takmana gerek yok...Tek destekleyen oyun Far Cry...Yakında Far Cry'ın 1.3 yaması gelecek...O yamada PS2.0B desteği de olacak...Ve yeni nesil Ati kartlar bunu destekliyor...Yani nasıl Nvidia PS3.0 ile yüzde 10'luk performans artışı yakaladıysa bu oyunda Ati de yaklaşık yüzde 8'lik artış sağlayacak...
    Eğer kartım 3dmark2005'de ne yapacak diye sorarsan...
    2005 de hem ps3.0 hem de ps2.0b destekli olacak...yani Senin kartın performansında bir düşüklük olmayacak diye umuyorum...Ama testlerden herhangi birini sadece ps3.0 destekli yaparlarsa o zaman nvidia kartlara göre düşük sonuçlar alırsın...Çünkü senin kartın o testi çalıştırmayacaktır...2005'in ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama bu sene çıkması zor gözüküyor...Seneye belki...
    Kesinlikle karttan pişman olmazsın...Çok iyi bir kart...eğer ben de bulabilseydim ondan alacaktım ama GT bulabildim...Hem de uzun süredir Nvidia kullanmamıştım...Özlemişim doğrusu...
    Kartın gelince tecrübelerini yazarsan hem ben hem diğer arkadaşlar faydalanmış olur...

• [Deleted by Admins]
  • acıklaman ıcın cok saol nerser.Bılgılendırıcı bı yazı olmus,ne desem ıcım rahatladı dorusu en kısa zamanda test sonuclarını yazacagım..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.