Şimdi Ara

X800XT Platinum 3dmark03 sonucu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci 200x11 çalışıyor...Ram'ler cas 2 de...SLK700'ün üzerindeki tmd'yi söküp zorlamayla Zalman'ın 8 cm'lik fanını taktım...İşin ilginci sıcaklık daha düşük oldu...Yarından itibaren artık ben de o/c olaylarına başlıyorum...
    Konu açılmışken bir şey sorayım...
    Cpu-ram fsb ratio bne olmalı 200 mhz'de?
    3/3 mü yoksa 4/4 mü?
    Ne işe yarar bu?
  • [Deleted by Admins]
  • Şu an için A64 almayı düşünmüyorum...Çünkü benim için asıl amaç oyun oynamak...
    A64'e vereceğim paraya yılbaşında çıkacak olan yeni nesil kartlardan birini almayı tercih ederim...
  • Neyse konuyu dağıtmayalım...
    Bu iki gün yarın mı doluyor?
    Testleri yarın gece 12'ye kadar bekliyoruz ha...
  • [Deleted by Admins]
  • daha ortada test yok 40tane not atilmis ya
  • Doğru düşük kalıyor...
    Ramler ddr 500 kingmax...
    İşlemcinin kodunu bilmiyorum...Java'dan almıştım...2500 mhz yaptığını söylemişti...Yani öyle aman aman bir kod değil galiba...
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

sen bios ayarlarını şöyle yap abitin soft menü kısmında 11x215 yada 210 yap ramleri 5/5 yap ram gecikmelerini düşük tut cas 2 de kalsın ramlere 2.8 ver vcore 1.7 veya 1.725 ver vdd 1.7 olsun sağlam olsun cpu interface acık olsun ve merlinin d25 biosunu kullan sonra sonuçları bildir o işlemciyi boşuna heba etme ve tam anlamıyla kullan

Yazdıklarını kaydettim...Yarın deneyeceğim...
    Benimkiler şu anda şöyle...
    vcore 1.6
    Ram 1.7
    vdd default
    Cpu interface açık...
    Teşekkür ederim...
    Arkadaşın başlığını da dağıttık herkesten özür dilerim...

• quote:

Orjinalden alıntı: nerser

Neyse konuyu dağıtmayalım...
    Bu iki gün yarın mı doluyor?
    Testleri yarın gece 12'ye kadar bekliyoruz ha...

bugun gelmesını umut edıyorum kartın yada en gec salı gunu.Zaen gelır gelmez drıvrını yukleyıp test ıslemıne baslayacagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

daha ortada test yok 40tane not atilmis ya

• iyi de bune kardesim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerser

İşlemci 200x11 çalışıyor...Ram'ler cas 2 de...SLK700'ün üzerindeki tmd'yi söküp zorlamayla Zalman'ın 8 cm'lik fanını taktım...İşin ilginci sıcaklık daha düşük oldu...Yarından itibaren artık ben de o/c olaylarına başlıyorum...
    Konu açılmışken bir şey sorayım...
    Cpu-ram fsb ratio bne olmalı 200 mhz'de?
    3/3 mü yoksa 4/4 mü?
    Ne işe yarar bu?

3/3 4/4 5/5 hepsi aynı şey değilmi? hepsinin sonucu 1
  • BOS İŞLER BUNLAR AYNI SEYLER AYNI SEYLERRRRRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: djx

BOS İŞLER BUNLAR AYNI SEYLER AYNI SEYLERRRRRRR

sen yoksa bir süre evvel banlanan arkadaşmısın?

her yere saldıran biri vardı

• quote:

Ben boşa konuşuyorum sen topcin hepsini okudunmu arkadaş?Yok abi biz adam olmayız

• quote:

Orjinalden alıntı: Solu

quote:

Ben boşa konuşuyorum sen topcin hepsini okudunmu arkadaş?Yok abi biz adam olmayız

Bız ne desek bos adamlar dıkıne gıdıyo

• vala işin açığı deathburn kardeş ben olsam 6800gt yada 6800 ultra alırdım.y-tabi bu benim görüşüm.zatende 6800 ultrayı bekliyorum.nedenine gelince.şimdi biz bu oyun hastalımız yüzünden düntanın parasını veriyoruz bu kartlara ve bu kartlara parayı verince bizi en az 2 sene götürmesini istiyoruz.şimdi 2005'te arkadaşların dediği gibi yavaş yavai pixel3.0 oyunları yavaş yavaş dünyamıza giracaktir emin olun.şu an bence atinin yaptığı tamamen paraya tuzak neden dersen.atinin 5900'lerin karşısına diktiği 9800'lerin başarısısndan sonra çok büyük sükse yaptı.tabi nvidia'nında süksesi son buldu.ati bu kazandığı saygıyla yeni kartlar üretti ve sadce var olan teknolojinin hızını artırdı.aslında ati'de pixel 3.0 oyunlarının yakında dünyamıza gireceğini biliyordu.fakat buna rağmen var olan teknolojinin hızını artırarak fazla kafa ve para harcamadan kar yoluna gitti ve kazandığı prestij ile kartlarını satmaya başladı.alanlarda oldu senin gibi.nvidia ise sarsıla prestijini yeniden kazanabilmek için atiye nazaran pc kullanıcılarını daha çok düşündüğünü ön plana alarak daha bir tane oyun(far cry)ps 3.0 kullanmasına rağmen bu desteği kartlarına verdi.ve emin ol yani çıkacak oyunların teknolojilerinden ekran kartı üreticilerinin en az bir sene önce haberi olur.şimdi olaya gelelim.x800xt nasıl bir kart süper.6800 ultara ile yarışır mı yarışır.ama emin ol sadce hızda.teknolojide şu bi gerçek ki nvidia kaybettiği perstiji 6800'lerle tekrar kazanmak üzere.bu nedenle ben para vereceksem o kartı en az 3 yıl kullanmak isterim ve en son oyunlar en son teknolojiyi içeriyorsa bende o teknolojiyi elimde bulundurmak isterim.bu teknolojşde yazıkki sadce 6800'lerde var.ama benim kızdığım nokta sen bu x800xt'ye dünyanın parasını verdikten çok değil 6 ay sonra emin olki atinin ps3.0 destekli kartlarıda piayasatya girmiş olacak çünkü bu piyasa rakabet piyasası ve yeni oyunlarda çok geçmeden ps3.0 desteği ile gelecek.yani senin iki gün sonra bu adamlara söverek bakmanı düşününce insan kzıyor.vaktinizi aldım ama benim nacizane fikrim bu sizce biraz olsun haklı değil miyim.
    saygılarımla....

• arkadaşlar ps2 ile 3 arasında öyle dağlar kadar falan fark yok. sadece hız farkı var birazcık. ps1.1 ile 2 arasındaki teknoloji/görüntü farkı yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_fatih

vala işin açığı deathburn kardeş ben olsam 6800gt yada 6800 ultra alırdım.y-tabi bu benim görüşüm.zatende 6800 ultrayı bekliyorum.nedenine gelince.şimdi biz bu oyun hastalımız yüzünden düntanın parasını veriyoruz bu kartlara ve bu kartlara parayı verince bizi en az 2 sene götürmesini istiyoruz.şimdi 2005'te arkadaşların dediği gibi yavaş yavai pixel3.0 oyunları yavaş yavaş dünyamıza giracaktir emin olun.şu an bence atinin yaptığı tamamen paraya tuzak neden dersen.atinin 5900'lerin karşısına diktiği 9800'lerin başarısısndan sonra çok büyük sükse yaptı.tabi nvidia'nında süksesi son buldu.ati bu kazandığı saygıyla yeni kartlar üretti ve sadce var olan teknolojinin hızını artırdı.aslında ati'de pixel 3.0 oyunlarının yakında dünyamıza gireceğini biliyordu.fakat buna rağmen var olan teknolojinin hızını artırarak fazla kafa ve para harcamadan kar yoluna gitti ve kazandığı prestij ile kartlarını satmaya başladı.alanlarda oldu senin gibi.nvidia ise sarsıla prestijini yeniden kazanabilmek için atiye nazaran pc kullanıcılarını daha çok düşündüğünü ön plana alarak daha bir tane oyun(far cry)ps 3.0 kullanmasına rağmen bu desteği kartlarına verdi.ve emin ol yani çıkacak oyunların teknolojilerinden ekran kartı üreticilerinin en az bir sene önce haberi olur.şimdi olaya gelelim.x800xt nasıl bir kart süper.6800 ultara ile yarışır mı yarışır.ama emin ol sadce hızda.teknolojide şu bi gerçek ki nvidia kaybettiği perstiji 6800'lerle tekrar kazanmak üzere.bu nedenle ben para vereceksem o kartı en az 3 yıl kullanmak isterim ve en son oyunlar en son teknolojiyi içeriyorsa bende o teknolojiyi elimde bulundurmak isterim.bu teknolojşde yazıkki sadce 6800'lerde var.ama benim kızdığım nokta sen bu x800xt'ye dünyanın parasını verdikten çok değil 6 ay sonra emin olki atinin ps3.0 destekli kartlarıda piayasatya girmiş olacak çünkü bu piyasa rakabet piyasası ve yeni oyunlarda çok geçmeden ps3.0 desteği ile gelecek.yani senin iki gün sonra bu adamlara söverek bakmanı düşününce insan kzıyor.vaktinizi aldım ama benim nacizane fikrim bu sizce biraz olsun haklı değil miyim.
    saygılarımla....

Haklısın ama ben bunları dusunmemıs degıldım ve bunları dusunerekten yınede tercıhım ati oldu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.