Şimdi Ara

XBMC Kurulum Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
27
Favori
65.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanırım olay xbmc ile ilgili değil çünkü ip almış gözüküyor.
    Normalde internetiniz yok gibi anlıyorum ben? Yada internetiniz varsa modem ayarlarınızdaki yada virus programınızdaki izinlerler alakalı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Sanırım olay xbmc ile ilgili değil çünkü ip almış gözüküyor.
    Normalde internetiniz yok gibi anlıyorum ben? Yada internetiniz varsa modem ayarlarınızdaki yada virus programınızdaki izinlerler alakalı olabilir.

Hocam internet var dediğiniz gibi ip aldı görünüyor ama ne hikmetse internete bağlanamıyor..

acaba güvenlik duvarı yada virüs engellemesini nasıl kaldırırım..

Teşekkürler..
  • asparuh kullanıcısına yanıt
    Windowsun güvenlik duvarı için buradan bakabilirsiniz;
    Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı\İzin Verilen Programlar
    Ayrıca virüsprogramı kullanıyorsanız o programın ayarlarından bulmanız lazım eğer öyle bir ayar varsa.
    Ben hiç bir ayar yapmamıştım xbmc'yi kurduğumda o yüzden ne engelliyor olabilir tahmin edemedim şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Windowsun güvenlik duvarı için buradan bakabilirsiniz;
    Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Güvenlik Duvarı\İzin Verilen Programlar
    Ayrıca virüsprogramı kullanıyorsanız o programın ayarlarından bulmanız lazım eğer öyle bir ayar varsa.
    Ben hiç bir ayar yapmamıştım xbmc'yi kurduğumda o yüzden ne engelliyor olabilir tahmin edemedim şuan.

yaptım hocam çok sağol.. Güvenlik duvarındanmış.. Teşekkürler..
  • asparuh kullanıcısına yanıt
    Ne demek iyi izlemeler.
  • cdart manageri çalıştıramadım bi çözümü var mı?
  • Arkadaşlar xbmc üzerinden live tv nasıl izliyoruz, türkçe kanalları nasıl eklerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

Arkadaşlar xbmc üzerinden live tv nasıl izliyoruz, türkçe kanalları nasıl eklerim?

Ben de kurdum ama doğru dürüst Türkçe kaynak bulamıyorum. XBMC hakkında linkler, resimler, kaynaklar hep ölmüş. Sanırım artık doğru dürüst kimse kullanmıyor. :(
  • Arkadaşlar Herkes XBMC yi kontrol konusunda dert yanmış.. Bu konuda en basiti hepinizin "Akıllı" telefonu vardır Remote olarak onları kullanabilirsiniz ha hiç olmadı haliyle sürekli şarj yiyo derseniz "Air Mouse" kullanabilirsiniz "Dark" markasının bir sürü klavyeli klavyesiz seçeneği mevcut..
  • Arkadaslar,
    Bende XBMC yi kurdum, HD deki filmleri gösterdim ancak netten film bilgilerini ve afislerini indirsin istiyorum bunu nasıl yaparım?
  • RealX11 R kullanıcısına yanıt
    Şu konudan faydalanabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_89718549/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 7 Ağustos 2014; 18:02:27 >
  • Bahsettigin linke gittim ve okudum.

Film konularını ve resimlerine hallettim ancak Filmin konusunu ingilizce buluyor, Türkçe degil.

Buna bir çözüm varmı?

@dirgen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealX11

Bahsettigin linke gittim ve okudum.

Film konularını ve resimlerine hallettim ancak Filmin konusunu ingilizce buluyor, Türkçe degil.

Buna bir çözüm varmı?

@dirgen

Eklenti ayarlarında dil seçeneği vardı. Oradan Tr seçerseniz film isimleri de dahil Türkçe olarak geliyor.
     XBMC Kurulum Rehberi

• RealX11 R kullanıcısına yanıt
    Yukarıda chatin_62' in mesajındaki gibi ( kendisine teşekkürler ederiz ) yaparak bir çözüme ulaşacaksınız. ancak. memnun edici bir sonuç alamayacağınızı düşünüyorum... türkçe ingilizce karışacak birbirine. filmler yabancı , bilgilerin alındığı siteler yabancı ve yeterli derecede türkçe data da yok. bu yüzden listenizdeki herşey birbirine girebilir .bana kalırsa orjinal halinde bırakın.
  • Arkadaşlar selam. Bende laptopa xbmc gotham kurdum ama dts vb. sesleri bitstream yapamıyorum. Araştırdım ama çözümü bulamadım. Acaba gotham ile bunu yapabilen var mı. Teşekkürler.
  • 13.2 de benzer problem bende de var. sanırım bu sürümden kaynaklanan buglardan oluyor. önceki sürüm daha stabildi.
  • pc'ye xmbc kurdum, açtım, film klasörünü gösterdim. Sonra LG tv'yi açtım, wifi ile bağladım, aynı ağdan, pc'deki filmleri gördüm. Ama alt yazıları bir türlü çıkmıyor. TV'de LG'nin kendi oynatıcısında alt yazı ayarı var ama kapalı görünüyor, açılmıyor hiçbir şekilde. pc'de xbms'si de alt yazılı izliyorum ama tv'de izleyemiyorum, nedeni konusunda bir fikri olan var mı?
  • Belli ki problem tv den kaynaklanıyor. xbmc nin bir suçu yok. hatta xbmc bu senaryoda hiç rol almıyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirgen -- 16 Aralık 2014; 18:51:26 >
  • slm.hd türk ve hd yabancı kanalalrı nasıl ekleyebilirim?tşkler
  • xbmc yi android e kurdum simdi hd turk kanallari ve bir kac belgesel kanllarini nasil yuklucez bide bu xbmc smart tv lere kurabilirmiyiz
    National geogr discovery vs.. knllari izlemek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.