Şimdi Ara

Xbox 360 4gb aldım gümrükte takıldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler amerikadangonder servisiyle xbox kargolattım TNT ile. fatura değeri 124 dolar.

250 kinect geçmiş dhl ile benim bir konsol geçmedi tnt ile.

Böyle bir mail aldım.

Gonderiniz gumruklu sahadadir.Gonderiniz degerinden oturu degil iceriginden oturu yani gumruk muayene memurunun insiyatifi dahilinde gumruge takilmistir.Gonderinin ucretsiz geri gonderimi gibi bir servisimiz bulunmamaktadir ama bizim araciligimiz ile geri gondermeyi dusunurseniz masraf 400 tl + navlun ucreti olacaktir.Bilginize sunarim iyi calismalar.

Yapabileceğim bir şey varmı. en hesaplı halledebileceğim bir şey??
    İşin kötü yanı kargo parası 120 tl ödedim çok kötü oldu bu benim için malum öğrenciyim. bilsem türkiyeden alırdım.

yardım edenlere şimdiden tşkler.

• şu gümrüklere düzenleme gelsin artık ya, ne bileyim senede 1 defa 2-3 ürünü vergi vermeden getirtme şansımız olsun yeter da
  • vergisni ödücen vala baska care yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

vergisni ödücen vala baska care yok

vergisini öderim o sorun değilde, gümrüğe gitmeden önce belgeler lazımmış bunu satıyormuş kargocular nasıl bedavaya alabilirim bu belgeleri
  • Gümrük efsanesi gerçek olmuş .

Büyük ihtimalle vergisi ile beraber buradakinden pahalıya patlica sana .

Keşke araştırsaydın :X
  • Git bulaşıkları yıka öde parasını. Daha kolay yollarda war ama neyse
  • gecmis olsun vergisini vermeden geciremezsin artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidip vergisini ödiceksin işte
  • ordino belgesini bedavaya getirme imkanı yokmu, gümrük memuruyla görüşmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

gidip vergisini ödiceksin işte

gidip vergisini ödüceğimi bende biliyorumda kargo şirketini diskalifiye etmem gerek, bunun içinde memurla görüşmem için belgeler gerekiyor ordino belgeleri satışı yasal olmayan belgeler yani. ups bedavaya veriyormş ama tnt vermiyor nasıl alacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Gümrük efsanesi gerçek olmuş .

Büyük ihtimalle vergisi ile beraber buradakinden pahalıya patlica sana .

Keşke araştırsaydın :X

Araştırınca daha çok kafa karışıyor
  • yokmu bir çözüm arkadaşlar ucuza halletmenin, veya ordinoyu ücretsiz almanın yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadufdiyebirseyyok -- 10 Mart 2011; 19:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimTkz

İyi günler amerikadangonder servisiyle xbox kargolattım TNT ile. fatura değeri 124 dolar.

Böyle bir mail aldım.

Gonderiniz gumruklu sahadadir.Gonderiniz degerinden oturu degil iceriginden oturu yani gumruk muayene memurunun insiyatifi dahilinde gumruge takilmistir.Gonderinin ucretsiz geri gonderimi gibi bir servisimiz bulunmamaktadir ama bizim araciligimiz ile geri gondermeyi dusunurseniz masraf 400 tl + navlun ucreti olacaktir.Bilginize sunarim iyi calismalar.

İşin kötü yanı kargo parası 120 tl ödedim çok kötü oldu bu benim için malum öğrenciyim. bilsem türkiyeden alırdım.

bu ne saçmalık böyle iş mi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: SelimTkz

İyi günler amerikadangonder servisiyle xbox kargolattım TNT ile. fatura değeri 124 dolar.

Böyle bir mail aldım.

bu ne saçmalık böyle iş mi olur?

böyle bir saçmalık işte memurla görüşmek için gerekli olan belge bile 150 lira . depo parası 50 lira cart curt. ürünün vergisi zaten 20 lira.

• başka fikri olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.