Şimdi Ara

Xbox 360 Adaptöründeki (Güç Kaynağı) Fan ve Sesi Hakkında ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orihorn

makina 250 gb ise oyunları hdd yüklersen sadece 2 veya 3 dakika döner ondan sonra durur ama 4 gb ise döner durur çokta ses yapar

4 gb modeli ama 320 gb hdd takılı.yinede deli gibi ses yapıyor.cok sinir bozucu
  • Ben de Jasper Arcade var, adaptör konsolun kendisinden fazla ses çıkarıyor. Sanırım ömrünün sonuna geliyor, eskiden böyle değildi.
  • Valla bende var 15 oyun hepsinide attım hdd`ye cd`yi takında bi ilk ses geliyor daha sonrada hiç ses yok ortam çok sessiz olunca sadece xbox fan sesini duyarsınız ama 4 gb alırsanız pır pır fan cd sesi duyarsınız
  • fan sesi normal. Zaten bunu microsoftda kabul ediyor ve geliştirme yapıyor.
    cihazı dik konumda ve tv ünitelerinin içinde kullanmamınız öneririm.
    belli zamanlarda süpürge ile ızgaralardan hava çekmeniz bir nebze işe yarar.
    2010 sonu -2011 -2012 yılı üretimlerde fan ses olsada 3 kırmızı konusunda saglam makıneler artık
  • bende yeni slim kasa aldım. fan sesi baya rahatsız etti. adaptör orjinal değil yan sanayi. usa da geldiği için yan sanyi adaptörü kullanmışlar. acaba yan sanayi
    adaptör kullanıpta sessiz olanı var mıdır.
  • Ben niye duyamadım sesini ya ortam en sessiz halde iyide dayadım kulağımı ama çok ince bi ses var o kadar
  • Bende slim var,adaptörü amerikan tipti ona voltaj düşürücü çeviriciyle uğraşacağıma yeni adaptör almıştım,çin malı içinde fan var kafa ütüleyen,bu fanın sesi konsolun sesini çok rahat bastırıyor,aylarca dayandım o ses'e dün merak ettim,adaptörün içini açtım,hani fanını sökeyimde farklı tipte fan takabilirmiyim diye bakındım,fan bulamadım oraya uygun,blower tipi olmalı vs. neyse boş vaktimde adaptörün üst plastiğini kesip tam ortadan 60mm normal kasa fanı takacağım,o bit kadar kafayı ütüleyen fanıda iptal edicem,çekilecek ses zaten değil,belki adaptör çin malı diye orjinalden ses nasıl geliyor bilmiyorum,orjinali bulmasıda dert bana en mantıklısı böyle geldi.
  • Fan mı varmış yeni öğrendim hiç ses gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Bende slim var,adaptörü amerikan tipti ona voltaj düşürücü çeviriciyle uğraşacağıma yeni adaptör almıştım,çin malı içinde fan var kafa ütüleyen,bu fanın sesi konsolun sesini çok rahat bastırıyor,aylarca dayandım o ses'e dün merak ettim,adaptörün içini açtım,hani fanını sökeyimde farklı tipte fan takabilirmiyim diye bakındım,fan bulamadım oraya uygun,blower tipi olmalı vs. neyse boş vaktimde adaptörün üst plastiğini kesip tam ortadan 60mm normal kasa fanı takacağım,o bit kadar kafayı ütüleyen fanıda iptal edicem,çekilecek ses zaten değil,belki adaptör çin malı diye orjinalden ses nasıl geliyor bilmiyorum,orjinali bulmasıda dert bana en mantıklısı böyle geldi.

hocam sorunu çözebildiniz mi ?
    bende de ayni adaptorden var cok ses yapiyor
    Çin mali adaptor eok elektrik enerjisi tuketiyor mu sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: go_can

quote:

Orijinalden alıntı: Python

Bende slim var,adaptörü amerikan tipti ona voltaj düşürücü çeviriciyle uğraşacağıma yeni adaptör almıştım,çin malı içinde fan var kafa ütüleyen,bu fanın sesi konsolun sesini çok rahat bastırıyor,aylarca dayandım o ses'e dün merak ettim,adaptörün içini açtım,hani fanını sökeyimde farklı tipte fan takabilirmiyim diye bakındım,fan bulamadım oraya uygun,blower tipi olmalı vs. neyse boş vaktimde adaptörün üst plastiğini kesip tam ortadan 60mm normal kasa fanı takacağım,o bit kadar kafayı ütüleyen fanıda iptal edicem,çekilecek ses zaten değil,belki adaptör çin malı diye orjinalden ses nasıl geliyor bilmiyorum,orjinali bulmasıda dert bana en mantıklısı böyle geldi.

hocam sorunu çözebildiniz mi ?
    bende de ayni adaptorden var cok ses yapiyor
    Çin mali adaptor eok elektrik enerjisi tuketiyor mu sizce ?

Benimki aşırı ısınıyordu dostum,yani 2-3 saatlik oyun oynarsam resmen o adaptör üstüne tava koyup yumurta bile pişecek kadar ısınıyordu onun içindeki fan çok kötüydü,onun sesi biryandan falan dediğim gibi kesip üstüne fan takmıştım ısınma sorunu olmadı birdaha daha sonrada ps3 e dönünce o haliyle sattım,hala sattığım arkadaş öyle kullanıyor dün bir sıkıntı olmuştu o arkadaşa danıştım o vesileyle öğrendim taş gibi olmuş diyor bana hani güç tüketimini bilemeyeceğim onu hesaplamak lazım prizden nekadar güç çektiğini gösteren ufak aparatlar var onlar ile öğrenilebilir.

• sağolun cevap için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siz bilirsiniz :) nette geziyordum bazi xbox adaptorlerin slim icin output dc 175w benim adaptorde output dc 135 w yaziyor fat kasa adaptor ise 205 w yaziyordu . Bunlar elektrik tuketimi mi? hangisi daha mantikli olurdu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 18 Eylül 2014; 13:28:47 >
  • 2013 çıkışlı yeni e kasa kullanıyorum.Adaptör'den ses duymadım hiç.Sadece kasadan fan sesi geliyor.Oda rahatsız edecek boyutta değil zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Xbox 360 Slim E modeli yani en son çıkan model herhangi bir ses duymadım. Hem duyulsa bile kulağını dayaman gerekir, oyun oynarken duyman imkansız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.