Şimdi Ara

Xbox 360 alacağım ama 3k

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir tane xbox360 almayı düşünüyorum ama şu 3k sorunu gözümü korkutuyor birde oynadımmı tam oynarım diyen biriyim bu 3kyı engellemenin ya da kesin olmaz onu al dediğiniz bir model varmı ?

Not:Lütfen ps3 al gibi tavsiyelerde bulunmayınız

• Engellemenin yolu yok. korkuyorsan almayacaksın başka bir yolu yok bunun.

Falcon veya jasper anakartlı model al, 1 sene sonra bozulacaktır, tamir ettirirsin 100 liraya, 4-5 ay yine kafan rahat olur. o tamir parasının kat kat fazlasını kopya oyunlardan çıkarıyorsun zaten. zarara girmeyeceğin mantığını anladıysan zaten 3k dan da korkmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Temmuz 2009; 10:33:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Engellemenin yolu yok. korkuyorsan almayacaksın başka bir yolu yok bunun.

Falcon veya jasper anakartlı model al, 1 sene sonra bozulacaktır, tamir ettirirsin 100 liraya, 4-5 ay yine kafan rahat olur. o tamir parasının kat kat fazlasını kopya oyunlardan çıkarıyorsun zaten. zarara girmeyeceğin mantığını anladıysan zaten 3k dan da korkmazsın.

Sağol hocam benim korkum şuydu diyelim aldıktan 3 gün sonra alet başında sabahladım ısınınca falan oluyo ya yani ben üç günde bir 100 lira tamir parası vermekten korkuyorum yani 6-7 ay fln gider diyorsun değilmi ?
  • Garantisi yok tabii de öyle 3 gün sonra bozulmaz falconlar, hiç olmadı şimdiye kadar. Ortalama 1 yıl sonra bozulur, ya da şansa bağlı 9-10 ay sonra da gidebilir. Zaten sabahlayabildiğin kadar sabahla, cihazı kapalı tutmaktan çekinme çünkü kapalı olduğu süre daha fazla olan cihazlar daha çabuk bozuluyor. Gün içinde çoğunlukla açık kalsın hep cihaz, oynamadığın zamanlarda ana menüde beklesin (dashboard deniyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Temmuz 2009; 10:43:24 >
  • Tamam çok sağol bir sorum daha olacak konsoltürk'ün sitesinde belirtilen 120 gb xbox 360 elite mi arcade mi birde soğutma+fw ile ne kadara gelir Bilgisi olan varmı acaba ?
  • Konsolturkten değil Atik Elektronikten almanı öneririm. Bozulduktan sonra da oraya tamire yollamanı öneririm. Forumda aratırsan telefonları var arayıp fiyat bilgisi alabilirsin.
  • Atik Elektroniğin yorumlarıda gayet iyi ama İstabulda bu sorun yaratıyor ben Ankarada yaşıyorum
  • DH Üst Konular lütfen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.