Şimdi Ara

Xbox 360 alıyorum ama ?(Yeri burasımı ?? :D)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el bölümünde xbox 360 buldum bir tane.E74 hatası veriyor makina.Eğer GPU sorunuya lehimle ilgili lehim yapıp düzeltebilirim veya buradaki elektronikçilere veririm.Bu arada fiyatı 180 TL kolsuz şekilde veriliyor.Bir yardımcı olursanız sevirinim.

Yeri yanlış ise özür dilerim.Doğru yere taşırsınız artık (: Yardımlarınızı bekliyorum.

MSN: eolcer@live.com

• Büyük riske girersiniz alarak, ben olsam hayatta almazdım.
  • ben bir kere onu denedim 5 aylık falcon aldım e 74 lü ancak yapan kişinin falconlar üzerindeki acemiliği neticesinde tamamen öldü konsol tahminin aynı konsol buğün versem yapardı ama şans işi biraz
  • sıfırını alırken bile 100 kere düşündüren bu aletin 2. elini almak ayrı bi cesaret..hele ki hata vermiş olanını..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

sıfırını alırken bile 100 kere düşündüren bu aletin 2. elini almak ayrı bi cesaret..hele ki hata vermiş olanını..

Kesinlikle katılıyorum.
  • aklın varsa almaaaa
  • 1 gamepad alsan şu an sanırım 2.el olarak 40 TL fiyatı , cihaz zaten bozuk bunu tekrar yaşama döndürmek için yapacağın masraf tamir + hatanın tekrar olasılığını düşürmek için soğutma mod uygulatırdım ki alırsan sende uygulat + diğer bakım onarım desek en az bi 150 TL vereceksin gibi ,

Yani kısacası 180 + 200 = 380

Sıfırı 500 TL den satıldığını düşünürsek alınmayacak gibi değil ama bende olsam sıfır veya hatasız çalışan bir makina almaya bakardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 19 Nisan 2009; 20:56:47 >
  • RROD lu bır cıhaz en fazla 100 lıra olmalı o da pıyangı nıyetıne ya tutarsa bence sakın alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

sıfırını alırken bile 100 kere düşündüren bu aletin 2. elini almak ayrı bi cesaret..hele ki hata vermiş olanını..

Başka post atılmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.