Merhaba arkadaslar bende xbox 360 almayı düşünüyorum ancak kafama takilan sorular sizlere sormak istedim cevaplarsaniz sevinirim(Konuyu ana konuya açtım ama cevap olmayınca buraya açtım)
1)Xbox 360 i nerden almaliyim.İstanbulda oturuyorum Atikten mi Özkan elektronikten mi almalıyım.Atikten alırsam Tahtakale mi yoksa Kadıköy şubesinden mi almalıyım? 2)Falcon mu Jasper mı almalıyım kararsızım Falcon istememin sebebi Atik in 1 yıl garanti vermesi ve tamirinin olması , Jasper istememin sebebi ise son çıkan board olması ama tamirin zor olması yada olmaması orasını pek bilmiyorum ? Jasper alırsam kacıncı ay olduğu önemli midir ? (Nisan sonrası vb..) 3)Aleti memlekete götürcem elektrik kesintileri oluyor ara sıra xbox a zararı olur mu 2-3 kesintiden sonra makine bozulabilir mi ? 4)Double Layer olayi nasildir oyunu hangi programla nasil yazdirabilirim(detayli anlatirsaniz sevinirim)? 5)DVD imin markası ve modeli (http://www.exa.com.tr/lg/dvd_yazicilar/lg_lggh22ns3040-332-6524.html) Double Layer yazabilir mi yani xbox oyunu. 6)Oyunlari nerden ve ne kadara temin edebilirim?
Cevaplarınız için teşekkürler...
Hepsinin yanıtı forumda (Üst Konularda) mevcut, istemediğin kadar yanıt mevcut hem de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme