Şimdi Ara

Xbox 360 Arcade fw'li kaç eder ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 Arcade fw'li 2009 model hdmı girişli jasper board'lu yanında 25-30 oyun (yaklaşık 6 tanesi kinect oyunu). Kol verilmeyecektir. 20 gb harddisk verileecektir. HDMI kablo verilecektir.

SİZCE KAÇA SATILIR ?

• Live dan ban yemediyse 220ye gider diye düşünüyorum. Çünkü yanında kol vermiyorsun.
  • 250 tl den fazla etmez,oyunlar zaten pek önemli değil kopya olduğu için.Banlı mı değil mi belirtmen gerek fiyatı değişir ona göre.
  • Banlı değil.

Birde şimdi kararımı değiştirdim bir kol vereceğim.
  • bence makina temiz sorunsuzsa 300 den aşşağı verme kol ile dolarda arttı yerinde olsam eğer çok ihtiyacın yok ise paraya satmazdım ilerde gene almak istersen satacağın paranın 2 katını vermen gerekecek dursun bir köşede
  • Banlıysa 250 banlı değilse 300 eder
  • 300 tl'e vermeye çalış,
    ama minimum 275t vel aşağısına verme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki 14 ay garantili xbox 360 slim ne kadar eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Peki 14 ay garantili xbox 360 slim ne kadar eder.

550 civarı eder kanımca.Çünkü sıfır garantili 250 gblar 700 liraya satılıyor.Satacaksan Geow3 oyna ondan sonra sat derim,sırf o oyun için xbox alanlar var nedir bu acele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marlendo

quote:

550 civarı eder kanımca.Çünkü sıfır garantili 250 gblar 700 liraya satılıyor.Satacaksan Geow3 oyna ondan sonra sat derim,sırf o oyun için xbox alanlar var nedir bu acele

Hocam aslında iyi olur da niyetlendim satmaya artık o konsoldan keyiff alamam ben bir daha. Ayrıca düşünen arkadaşlar varsa görüşebiliriz birşeler ayarlarız.

• Bana kalırsa şuan satılacak zaman değil altın değerinde olacak sanırım elinizdeki xboxlar jtag yöntemi çıktı reset glitch hack silim&fat her ikisine atılıyor indir indir oyna pc dvdye yazma derdi yok ben kendim halledeceğim jtag işini malzemeri sipariş verdim geldi.bugün yarında spi flasher gelir hallederim inş.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam aslında iyi olur da niyetlendim satmaya artık o konsoldan keyiff alamam ben bir daha. Ayrıca düşünen arkadaşlar varsa görüşebiliriz birşeler ayarlarız.

sen bilirsin tabiki dostum,ben de yeni sattım fwli slimi.İlanını gördüm,forumda o fiyata satmak çok zor.Yardımcı olursan fiyatta alıcılar çıkar inş.Ps3 e mi geçiş yapacaksın?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen bilirsin tabiki dostum,ben de yeni sattım fwli slimi.İlanını gördüm,forumda o fiyata satmak çok zor.Yardımcı olursan fiyatta alıcılar çıkar inş.Ps3 e mi geçiş yapacaksın?

Yok hocam bir süre konsol kullanmayacağım. Evet fiyat yüksek ama o fiyat formalite olarak yazıyor orada. Abartılı olmadıktan sonra tekliflere açık olduğumu, pazarlık payı olduğunu vs belirtmiştim.

• Rahat 300 eder.
  • bende yakında arkadaşıma jasperli arcade me jtag yaptırıp satmayı düşünüyorum yurtdışından parçanın gelmesini bekliyorlarmış. satma derken yanlış anlamayın slim + kinetic ile takas anca öyle karla gider bu velett
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

bende yakında arkadaşıma jasperli arcade me jtag yaptırıp satmayı düşünüyorum yurtdışından parçanın gelmesini bekliyorlarmış. satma derken yanlış anlamayın slim + kinetic ile takas anca öyle karla gider bu velett

Arkadaşın saf mı? Neden kendi slim'ine jtag yaptırmak yerine senin arcade'inle takas edecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

bende yakında arkadaşıma jasperli arcade me jtag yaptırıp satmayı düşünüyorum yurtdışından parçanın gelmesini bekliyorlarmış. satma derken yanlış anlamayın slim + kinetic ile takas anca öyle karla gider bu velett

Arkadaşın saf mı? Neden kendi slim'ine jtag yaptırmak yerine senin arcade'inle takas edecek?

Ben de bastım kahkahayı Mantığa bak.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 24 Eylül 2011; 19:12:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Ben de bastım kahkahayı Mantığa bak. Arkadaşı zihinsel engelli sanırım.

quote:

Biraz agır olmuş, duzelt bence.

• amma saf olması gerekirdi

yok yanlış anlaşıldı sanırım arkadaşlar. jtag yapılan benim makinam. sonrada siteye falan slim ile takas olur diye koyucam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.