Şimdi Ara

Xbox 360- Ban HK'da -> İngilizcesi İyi Olanlar Baksin...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

nette gezerken gördüm adamlar xbox 360 region code yi degistirebiliyorlarmıs hatta ban yiyen makineyide unban yapıyorlarmıs serila degistiriyorlarmıs..

(ingilizcem o kadar iyidegil )

Allow you to update your console to a vulnerable version (4532 or 4548)
    obtain the CPU keys for your Xbox (100% controll of firmwares installations)
    Installation of alternatives DASHBOARDS
    Change the DVDKEY in the Xbox360 motherboard
    change the REGION CODE: NTSC-U/C, NTSC/J, PAL, NTSC/KOR
    UNBANN X360 from LIVE with serial change (under develope)
    More and more and more in the nexts months... stay tuned

http://www.infectus.biz/features.php#xbox360

http://www.infectus.biz

bunları türkiyede yaptiracagimiz yer varmı....

• ban dalgası için açılan topicten devam edelim lütfen trafiği tıkamıyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RED LORD CHE -- 10 Aralık 2007; 11:52:07 >
  • UNBAN'ın yanında "Under develope (yapım aşamasında)" yazıyor. Henüz mümkün değil ve bence olmaz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 10 Aralık 2007; 11:52:03 >
  • bencede pek mumkun değil bu olay , adamlar xbox1'dede aynısını yapmışlardı ve çözümü bulanamamıştı. Bu seferde bir değişiklik olucağını zannetmem.
  • unban yapılıyor ve ben bu konuda topic açmıştım.Unban yapmak için bir sürü lehim bir ton bilgi ve banlenmemiş bir xbox 360ın eprom bilgisi(kısaca böyle diyeyim) lazım.Kolayca yapılacak bir işlem olmadığı gibi iyi elektronik ve ince noktaları çözücek bilgi lazım.Hem region değişimi hem unban şu an itibari ile yapılabiliyor.
  • Region değişimi nasıl yağılıyor arkadaşlar?
  • Sıfır makinanın epromunu yada mac adresi yada başka bir numarasını birşekilde alarak yapılan işlem bir çözüm seçeneği değildir. Yeni board'u kullan daha mantıklı, uğraşmaya değmez :/ ya o makinada banlenirse ne olucak ? o yüzden bunun adam gibi uygulanabilir bir çaresi yok gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ohooo uğraşmaya deymez,al yeni sıfır bir makine 400ytl'e gir Live'a
  • ben bu yazıyı çevirirdim ama önceki çevirimi kaldırmışlar!!!
    çevirmiyorum ..hıh!
    trip...
  • Bu tür işlemler yasal olmadıklarından dolayı, burada konuşmak da doğru olmaz. Zamanla bu tür şeyler geliştirilecektir. Bekleyip görelim. Ciddi gelişmelerden herkes bir şekilde haberdar olur zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

Sıfır makinanın epromunu yada mac adresi yada başka bir numarasını birşekilde alarak yapılan işlem bir çözüm seçeneği değildir. Yeni board'u kullan daha mantıklı, uğraşmaya değmez :/ ya o makinada banlenirse ne olucak ? o yüzden bunun adam gibi uygulanabilir bir çaresi yok gibi.

Patlayan, çatlayan, 3 kırmızı veren ve artık hiç çalışmayan birçok makinanın eprom bilgisi kullanılabilir...

Ha ayrıca ben bu adamlardan bir "eprom generator" tarzında birşey de bekliyorum o da ayrı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

quote:

Sıfır makinanın epromunu yada mac adresi yada başka bir numarasını birşekilde alarak yapılan işlem bir çözüm seçeneği değildir. Yeni board'u kullan daha mantıklı, uğraşmaya değmez :/ ya o makinada banlenirse ne olucak ? o yüzden bunun adam gibi uygulanabilir bir çaresi yok gibi.

Patlayan, çatlayan, 3 kırmızı veren ve artık hiç çalışmayan birçok makinanın eprom bilgisi kullanılabilir...

Ha ayrıca ben bu adamlardan bir "eprom generator" tarzında birşey de bekliyorum o da ayrı :)

dostum sen yazdın ya şimdi arkandan kesin mirormask yazar

• quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

quote:

dostum sen yazdın ya şimdi arkandan kesin mirormask yazar

• walla süper olur ban olayını kaldırılırsa , ben sırf o yüzden yeni makina almayı düşünüyordum neyse biraz daha bekliyip daha kolay yapılabilir birşey beklemek lazım .
  • Videosunuda buldum buradan bakabilirsiniz nasıl çalıştığına . Video
  • Bu ban olayının kaldırılması mümkün olsa bile, herkesin kendisinin yapabileceği birşey olmayacaktır. Çoğu kişi FW güncellemesi bile yapamazken, CPU key alma gibi işlemleri hiç yapamazlar.
  • ya bu xbox360 a fw atmak icin anakart ne olmali? ve ne gibi aletler lazim?ve faceplate i acarken ne kullaniyorsunuz siz? ben cok zorlandim acarken kırıldı 1 tırnagi hatta
  • En son programlarla hemen bütün anakartlara destek geldi. Nforce'lara bile. Ama en sorunsuz olanı VIA çipsetli olanları. Bende Nforce anakart olduğundan, PCI Sata kartı aldım VIA çipsetli. 6xxx bilmemneydi herhalde tam bilmiyorum. Samsung sürücülerde süper çalışıyor ama bazı Hitachi'lerde sorun çıkarttığı olmuştu. Kardeşimde VIA 8xxx çipseti vardı, o da tam tersi Hitachi'lerde süper ama Samsung'larda sorunlu. Ama son FW okuma/yazma programları gayet sorunsuz çalışıyor artık.

Faceplate'i açmak için ben USB girişlerinin sağ kısmından doğru çekiştiriyorum ve direk çıkıyor. Çok sinir bozucu ama çıkıyor eninde sonunda. Konsolu açmak için de özel bir metal alet kullanıyorum. Dış kasanın tırnaklarına göre yapılmış. Tek bir sokuşla bütün kasayı ayırabiliyor. Süper pratik. Ayrıca Torx 8 numara falan da koymuşlar adamlar üzerine. Tam Xbox'lık yani. Divineo gibi sitelerden satın alınabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

Videosunuda buldum buradan bakabilirsiniz nasıl çalıştığına . Video

Ulwi kaldır şu syları avatarından lütfen.Adam bütün güçlerini geri kazandı,başımıza bela açacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.