Şimdi Ara

xbox 360 bölge yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yaklaşık 3-4 ay önce 3 kırmızı gören makinamın yerine en sonunda jasper board bir xbox arcade aldım fakat kafam karıştı,ürünü kutusuyla almadığım için bölgesinden tam olarak emin olamadım,Pal diye satın aldım ama evdede oyunlar hep ntsc-u(eski makineye göre) ondan test edemedim,çıkış gücüne bakınca 220V görülüyor ama Pal mi ntsc-j mi emin olamadım makinenin arkasına falan da baktım ordada bir ibare göremedim nerden ve nasıl öğrenebilirim çalıştırmakta istemiyorum olası bir durumda iade etmek için...
    adaptör normal bizim fişlere göre fakat paketi verirken birde bana çevirici verdi(sanırım ingiliz fiş ucuna göre) ona hiç bir anlam veremedim:)
    belkide adaptörü yanlış vermiş olabilir.

• 220V paldır bazı paketler ingiltereden geliyorsa onlarda paldır adam size iyilik yapmak için ingilterenin uucunu ibizm uca çevrien aparatı vermiş bi sorun yaşamayın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 30 Mart 2010; 13:51:25 >
  • ntsc-j de 220v değilmi,zaten ingiltereden geldiğini bilsem sorun yok
    ayrıcana adptörün ucu zaten bizim fişlere göre,yukarıda yazdığım gibi,o yüzden anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malmsteen1 -- 30 Mart 2010; 14:30:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps4 de ps3 move çalışır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.