Şimdi Ara

xbox 360 dvd film

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xbox umda dvd film izleyim dedim bugün fakat görüntü açılıyor ses inanılmaz derecede kulak tırmalayan cızırtılardan oluşuyor. kaç tane dvd denediysem olmadı. ses hep bozuk oluyor bilen varsa bi yardımcı olsun lütfen. hdmı kablo ile kullanıyorum sesi de monürün üzerindeki kulaklık girişi ile kulaklık sayesinde alıyorum oyunlarda bir sorun yok fakat dvd film takınca ses bozuluyor ha unutmadan makina fw li

• evet çok ilgilendiniz arkadaşlar teşekkür ederim... diğer ilgili arkadaşlardan biri bu gereksiz konuyu silebilir...
  • celallenmeye gerek yok hocam belli ki bilgi sahibi insanlar şuan forumda değil kimseye yanlış bilgi vermek istemeyiz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikadresim

celallenmeye gerek yok hocam belli ki bilgi sahibi insanlar şuan forumda değil kimseye yanlış bilgi vermek istemeyiz sonuçta.

Aynen hocam bilsem yardım ediyim diycem ama aklıma hiçbişey gelmiyo.
  • Neden kızıyorsun sorunun cevabını kimse bilmediğinden ve yanlış bir şey yazmak istemediklerinden dolayı cevaplamamışlar.
  • Birincisi kimse sana cevap yazmak, yardım etmek zorunda değil. Bunu anlamalısın bi kere.

İkincisi konuyu açtığın zaman ben de okudum. Yardımcı olmak istedim fakat sesin neden oyunlarda sorunsuz olup dvd'lerde sorun yarattığı konusunda bir fikrim olmadığı için bir şey yazmadım. Sırayı yardımcı olabilecek arkadaşlara bıraktım. Belli ki bir çok kişi de aynı şeyi yapmış.

Gereksiz siteme hacet yok, sakin olmalısın.
  • arkadaşlar kızdığım veya celallendiğim yok sadece biraz sitem ettim o kadar acaba kimse yardımcı olmayacak mı diye
    neyse umarım bilen birisi çıkar ve yardımcı olur
  • boyle sıtem etmek ters etkı yaratabılır benden soylemesı

taktıgın dvd lerın bolge numaraları nedır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodygod -- 10 Temmuz 2010; 10:08:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.