Şimdi Ara

Xbox 360 DVD-ROM oyunları okumaması (unreadable disc) nedeni (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
24.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende fl cihaza sahibim bazı kopya oyunlarda dvd rom takılıp okumuyordu. bi arkadaşım netten bulduğu bi dosyayı dvd+rom a çekti oyundan önce o dvd yi takıyorum bu ekran gelyor daha sonra oyunu takıyorum ve sorunsuz oynumu oynuyorum bundan nasıl kurtulucam bilemiyorum.
  • merhaba arkadaşlar geçen gün elite e fw attırdım red dead redemption u verbatim cd ye 2,5 clonecd ile yazdım oyunu açtı yazılar geldi loadingde ikinci silah sesinden sonra ekran karardı ve beklememe ragmen başlamadı,sonra oyunu kurayım bari dedim ama yüzde 50 ye gelince cd yi silin tekrar deneyin falan dedi,her defasında yüzde 50 de kaldı,başka bir cd ye tekrar yazdım ve aynı problem karşıma çıktı.
    sizce fw de bir problem mi var yoksa oyun mu bozuk?
  • active iso ile mass effect 2 yi çalıştıramıyorum clean disc hatası alıyorum fw eski olduğundan dolayımı oluyor bu arkadaşlar bilgisi olan varmı
  • Bilgi için teşekkür ediyorum.yeri gelmişken bende sorayım.benim dizüstü bilgisyar ne orijinal ned normal pyasada satılan cd leri okumaz.ama dvleri okur.bende buna şaırıp kalıyorum.neden
  • dvd den oyun oynamayı geçtım usb ye demo yükleyip çalıştırdığımda bile bazen unreadable disc hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRRoUnDeR

dvd den oyun oynamayı geçtım usb ye demo yükleyip çalıştırdığımda bile bazen unreadable disc hatası veriyor

yuh disc nerde peki
  • Teşekkürler,
    Çok güzel bir başlık olmuş... Bu arada yeni Xbox Slim'ler de çok güzel görünüyor.. Satın alan var mı?
  • jasper xbox360 sahibim. xboxtada cok fazla oyun oynamam. her oyunda unreadeble hatası almaya başladım. Ama işlemde bi problem olmuyodu.
    kendim temin ettiğim oyunlarda eğer indirme işlemi gerçekleştirken durdurup başlatırsam yada siteden dolayı kırmızıya donusurse o oyunlarda problem gozlemledim. Ve bunu denedim. Hiç durdurma yapmadan, kırmızıya donusmeden edindiğim oyunlarda artık unreadable hatası almıyorum. Dvd rom surucunuzle bi alakası yok olayın. Mevcut olan kaynagınızdan kaynaklanmaktadır. aynı dosyaı 2 turlu temin ettim. kesintisiz temin ettiklerimde hiç bir problem çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 8 Ekim 2010; 11:52:51 >
  • ben de aynı sorunu ilk kullanmaya başladığımda yaşadım herşey sorunsuz gözükürken bu hatayı veriyordu.sonra yeni bi writer da kopyaladım yine aynı hata.sonra farklı bir writer daha denedim bu sefer oldu.yani sorun bilgisayarın dvd writerındaymış.farklı bir writer deneyin belki sorun çözülür.
  • Konu iyi hortlamış :D
  • Bende bir şey yazim.

Bende de aynı hataları verdi.MixMax dvd'sini taktım çalışmadı.Diğer Verbatim,Ridata ve İmation DVD'lerini çalıştırdı.Sorun çeşitli markalarda olabiliyor.Fakat bir Verbatim'e yazdığım oyunu yere düşürdüm ve bir kaç çizik oluştu,taktım fakat çalışmadı.Sonradan özenle temizledim çalıştı.Arada açmadı.İlk düşündüğümde FW'si mi eski(ki öyle.) diye düşündüm fakat öyle değilmiş
  • Bende Hata Alıyorum Geçende Yeni Fw'yi Attırdım 5 Gündür Sorunsuz Oynuyordum Şimdi SAdece Orj Oyun Açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGamer

Bende Hata Alıyorum Geçende Yeni Fw'yi Attırdım 5 Gündür Sorunsuz Oynuyordum Şimdi SAdece Orj Oyun Açılıyor

ne gibi bir hata alıyorsun,open tray,play dvd,unreadable hangisi.
  • arkadaşlar Clean Disc hatası bende de oluyor ara sıra
    makinam elite 360 yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum,
    makinemin fwsi çok eski, en son çıkan fwden iki önceki,, yani yeni oyunları boot dvd kullanarak açıyorum
    bu hatayı almamın fw nin eski olması ile alakası varmı???
    bir de makinemde samsung dvdrom takılı, aldığım günden beri,
    yeni fw attırmak için gittiğimde makineye kutusundan çıkan LİTE-ON dvd romu taktırmam mantıklı olurmu??? Çünki lite-on aldığım günden beri hiç kullanılmadan duruyo, tertemiz. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim....
  • Yaaw arkadaşlar; bu backup creator yazdırması neden bu kadar uzun sürüyor;daha çabuk yazdırması için nasıl ayar yaparız; nero da 2.4 ile 38dk da yazarken; bunda 1saat 27 dk'dır ancak %13 ünü yazdı
  • konsolu alalı 2-3 hafta oluyor.

bir forza oynayayım dedim play dvd çıktı.tekrar taktım oyunu açıldı
  • Arkadaşlar; bu backup creator 2.4x hızla yazması gerekirken 0.1x hızla 12 saatte yazdı; neden böyle birşey yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 12 Aralık 2010; 13:45:49 >
  • s.a ustalar bende de sadece şimdilik 2 oyunda sorun war need for speet hp2 ve crysis 2 de play dvd yazıyor verbatim dvd var nfs yi 5 kez yazdırdım gene aynı play dvd şimdide crysis 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmercans

s.a ustalar bende de sadece şimdilik 2 oyunda sorun war need for speet hp2 ve crysis 2 de play dvd yazıyor verbatim dvd var nfs yi 5 kez yazdırdım gene aynı play dvd şimdide crysis 2

Bildiğim şudur yeni oyunlarda koruma var bunları patch leyip yazdırman gerekiyor. Bende de kimi oyunlar bu hatayı veriyor boot disc ile açıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.