Şimdi Ara

Xbox 360 DVD sürücü sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Aşağıdaki sorunu bir şekilde çözdüm ama 2. bir sorunum var. Cihaz kapalıyken, oyun oynarken vs DVD sürücüyü kafasına göre çıkartıyor. Bunu nasıl engellerim? Kapalıyken DVD sürücü çıktığında cihaz açılmış oluyor. Oyundayken de çıktığında oyunu kapatıp xbox home menüsüne dönüyor... Var mıdır böyle bir sorun yaşayan?

Merhaba, yıllar yıllar önce kırık bir Corona Board X360S almıştım. 1 yıla yakındır prize bile takılı değildi, bugün bi açıp bakayım dediğimde öncelikle bir iki oyun açarken reset attı. Daha sonra da tamamen gitti ve açılmıyor. Kırmızı ışık vs yok. Bu açılmamayı ilk aldığım zamanda da yapmıştı. Aldığım yere geri gönderdiğimde arıza yok dediler ve cidden de bunca zaman çalıştı. Arada bir açılmamazlık yapıyordu ama biri iki kere deneyince açılıyordu. Şimdi asıl sorunu açılmama ve açıldığı zamanda da reset atması. Reset'i de şu şekilde atıyor. Oyunu açarken bir anda bip diyip DVD sürücüyü çıkartıyor ve cihaz reset atıyor. Bir türlü oyuna giremiyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ben internette biraz bakındım ama bunun ile ilgili bir soruna denk gelemedim. Belki de ben aramayı beceremedim bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnacoN -- 17 Haziran 2020; 17:7:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.