Şimdi Ara

xbox 360 firması maksa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sizden bir yardım istiyorum dün electro world maslak magzasına gittim xbox 360 arcade makınası yenı gelmıs fiyatı 499 tl bana fiyatı ıyı gıbı geldi ama aral getırmemıs firma garantisinde 2 seneymiş ordakı yetkılıye sordum kim getiriyo diye maksa diye bir firma getırıyormus alsam mı acaba birde 120 lik elite var ama onunda fiyatı 699 tl kararız kaldım onuda aynı firma getiriyormus yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu firmaya guvenılırmı

haberlerinizi bekliyorum...

• Maksa diye bir firmayı ilk defa duyuyorum.

Eğer orijinal kullanacaksan Arcade fiyatı gayet iyi.
  • Aga yutdışından al yurtdışıında çok ucuz 150-200 euro arası bulursun kargoda 15 euro civarı yani benim tavsiyem yurtdışından al çok daha hesaplı olur
  • msc1515,Gümrük ne olacak sorması ayıp? O kadar kolay olsaydı ben şimdiye 2-3 tane alırdım
  • hocam 630 tl ye hızlıal.com da bi ara vardı elite almanı tavsiye ederim.

Arcade aldım ama hdd ve headset ihtiyacı duyuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: contra_11

arkadaslar
    sizden bir yardım istiyorum dün electro world maslak magzasına gittim xbox 360 arcade makınası yenı gelmıs fiyatı 499 tl bana fiyatı ıyı gıbı geldi ama aral getırmemıs firma garantisinde 2 seneymiş ordakı yetkılıye sordum kim getiriyo diye maksa diye bir firma getırıyormus alsam mı acaba birde 120 lik elite var ama onunda fiyatı 699 tl kararız kaldım onuda aynı firma getiriyormus yardımcı olursanız sevinirim ayrıca bu firmaya guvenılırmı

türkiye'de minimum garanti süresi 2 sene olmak zorunda. o standart. peşin fiyatına kredi kartı ile taksit imkanı varsa maksa'dan al bence. peşin çalışırım diyorsan 430-440 liraya kadıköy'den alırsın. jasper'lar zaten bozulmuyor ama kadıköy'dekiler de 6 ay-1yıl garanti veriyor buna güvenerek zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 19 Temmuz 2010; 0:16:48 >

• Arcade daha yeni geldiyse 360S ne zaman gelir kim bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: contra_11

arkadaslar

hangi şehirde oturuyorsun ilgimi çekti de bu fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Aga yutdışından al yurtdışıında çok ucuz 150-200 euro arası bulursun kargoda 15 euro civarı yani benim tavsiyem yurtdışından al çok daha hesaplı olur

Kargo ile geldiği takdirde gümrükten geçiceğine inanıyorsan sen Şirinlerede inanıyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 19 Temmuz 2010; 0:44:03 >
  • slm mıllet gıder aya bız gideriz yaya artık malesef x360 arcade makınasına degıl 499 tl 299 tl bile verilmez hele bide ismi cismi belli olmayan bir firmaya yurtdısında bunları 3 oyunla verıyolar komık rakkamlara burda sadece makına 499 tl komııııkkkkkk artık bu makına zamanını doldurdu...firma belli degil yarın bu makına bozulsa ne olucak zaten makınalar sorunlu ayrıca electro world un bayagı bası ağrır bu eskı makınalarla insanları aptal durumuna dusurup 499 tl miladını doldurmus makınalar satmasınlar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.