Microsoft Avusturalya'da raflara yeni bir bundle ekliyor.Bu yeni bundle'da adından da belli olduğu gibi Geow 1 ve Geow 2 oyunları mevcut. Ama maalesef bu yeni bundle'ın içinden çıkan xbox 360 normal(beyaz) bir pro pack'inki gibi olacak. Çıkış tarihi 4 haziran olarak belirlenmiş.Fiyatı 449$ avustralya doları.
ne anlamı var lan o zaman x360 pro pack + geow oyunları yani..insan bi modifiye falan eder kasayı
quote:
Orjinalden alıntı: Jokerguy
ne anlamı var lan o zaman x360 pro pack + geow oyunları yani..insan bi modifiye falan eder kasayı
gercektendende öle 2gün önce halo packi gördüm(ama bunun icinde sadece halo3ve halo wars var)koymuslar elit i cakmislar yanina bi oyun bide yanar döner bi karton
Gerçekten bir geow amblemi veya bir renk değişikliği felan istiyor insan.
gereksiz...
saçma sapan bişey bi karton kutu bastırıp gears of war bundle demiş.
500 lira civarında.pro pack mi acaba?
İnsan kasaya en azından bir sticker filan koyar.
iiymis
şu lancer denen silaha hastayım ya
Ulen kalemle elinizle kasanın üzerine bi "GoW" damı yazamadınız
Kutu tasarımı yakıyoooo
Konsolu yeni almayı düşünenler için güzel bir bundle bence. Konsolun en baba iki oyunu işte, daha ne olsun.
Aslında bizi pekte ilgilendirmez, Atik Elektronik , Irmak Toysland , Konsoltürk vb. satıcılarda sadece normal paketler var. Arcade , pro , elite... Böyle bundlelar görmedim. He bide PRO yerine Elite olsaymış şöyle farklı bi renkte süper olurmuş.
Yanında oyuncak Lancer verseler iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: expander_
Ulen kalemle elinizle kasanın üzerine bi "GoW" damı yazamadınız
vallahi yaa atik matik bile yapar bunları "fw li konsol + verbatime yazılmış geow" falan
Domates rengi xbox re yerine karizma bi Geow pack olsaydı şimdi almıştım bu bundle'yi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme