Şimdi Ara

xbox 360 Geç Açılıyor(0022 Hatası:Yeniden Çalışıyor) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 kırmızı ışık aldıktan sonra soğutma yapsam neye yararki
    ama bazende açılıyor konsol.
  • abi daha yeni almamışmıydın bu aleti?Allah allah benimkide ilk haftada bozulmuştu.....yazık yahu...ama bütün xboxlarda bu sorun var elite miş falan hepsi hikaye.....çözümü lehimleri değiştirmede yok soğutma yok şu yok bu hepsi hikaye......
  • valla alalı 3 hafta oluyor. Daha tadını çıkaramamıştım fifa'lar assasin's creedler falan hikaye oldu
  • geçmiş olsun......benim xbox bozulduğundaki gibi üzüldüm.......inşallah ufak bir arızadır.....
    aslında sony gibi çok kaliteli olabilirdi xbox ama sony elindeki tekniğin sırrını kimseye açıklamıyorki ROHSa göre üretilen makinalarda bu sorunlar elbette her zaman var olacak o yüzden kimse bu makina şöyle bu makina böyle diye insanlara yanlış bilgi vermesin ROHS a bağlı bir üretim varsa ortada muhakkak sorunlarda vardır.......bu yüzden Micropsoft hep anakart ve teknik değiştiriyor ama bir türlü lehimleri değiştiremiyor....çünkü kurşunlu lehim kullanırsa büyük ceza yermiş......
    tekrar geçmiş olsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbady -- 13 Ekim 2007; 17:13:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbady

geçmiş olsun......benim xbox bozulduğundaki gibi üzüldüm.......inşallah ufak bir arızadır.....
    aslında sony gibi çok kaliteli olabilirdi xbox ama sony elindeki tekniğin sırrını kimseye açıklamıyorki ROHSa göre üretilen makinalarda bu sorunlar elbette her zaman var olacak o yüzden kimse bu makina şöyle bu makina böyle diye insanlara yanlış bilgi vermesin ROHS a bağlı bir üretim varsa ortada muhakkak sorunlarda vardır.......bu yüzden Micropsoft hep anakart ve teknik değiştiriyor ama bir türlü lehimleri değiştiremiyor....çünkü kurşunlu lehim kullanırsa büyük ceza yermiş......
    tekrar geçmiş olsun.....

sağol arkadaşım. makine bazen açılıyo. açıp oyun oynayayım mı yoksa kalsın mı öyle

• abi eğer istanbulda isen bildiğin ve güvendiğin bir servise göster(fatih abi öneririm)açıldığında grafikler donmuyorsa uzun müddet açık bırak belki düzelir.çünkü ısıyla bu makina düzeliyor bizzat şahit oldum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbady

abi eğer istanbulda isen bildiğin ve güvendiğin bir servise göster(fatih abi öneririm)açıldığında grafikler donmuyorsa uzun müddet açık bırak belki düzelir.çünkü ısıyla bu makina düzeliyor bizzat şahit oldum....

yok ya donma vs. hiç bişe yok. oyunu sorunsuzca oynuyorum. bi açık bırakayım bakalım nolcak
  • arkadaşlar cpu'ya termal macun sürsem olurmu.biraz riskli ama deneyeceğim.
  • Arkadaşım işleri iyice bozucaksın benden söylemesi.O makineyi İstanbul Özkan elek Fatihe yolla.Büyük ihtimal çözülür
  • makina acıldıgı zaman hddyi cıkar tak makina b kendini resetlesin b dene bakalım yararı olacakmı bendede aynı sorun olmuştu acılışta hdd gormuyor ama makina acılıyordu hdyi acıkken sok tak kendini resetlesin ben sorunun hdden oldugunu sanmıyorum baska b sebeb kesin
  • makine öldü arkadaşlar. geçmiş olsun. şimdi dashboardda da donuyo.
  • benim bi konsolum olsun önce yarım saat sevicem tozunu falan alıcam.daha sonra açıp oynucam.
  • tansu_zidane geçmiş olsun kardeş.

cesarcan , senin gibi olmak vardı, benim makinenin üstüne tozdan perde indi , elime bez alıp silmeye üşeniyorum , konsolu joyped den açıp kapama olayı konsolun nerde oldugunu unutturuyo , toz almak içinde konsol arama olayı hiç aklıma gelmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 14 Ekim 2007; 0:33:55 >
  • kardeş senin ilacın özkan elekrttonikte fatih.halleder bu işi takma kafana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenzaturka

kardeş senin ilacın özkan elekrttonikte fatih.halleder bu işi takma kafana.

sağol.haftaya götüreceğim. herkez övdü bakalım yapabileceklermi.
    olmazsa elite alırım.
  • Kız gibi alet hee yakında Xbox 360 ı anlamak hakkında roman çıakr hee:)

3dk çalışıp kırmızı ışık yakarsa ne yapmak lazım sevgi şevkat ve sevgi gösterin ozaman 3ışıkları kırmızıdan yeşile dönücek vs
  • Şu fw ile kopya olayı olmasa kimse bakmayacak bu alete ama kader işte yolları kesiştiriyor, hemde en olmadık şekil ve yerlerde. Allah 360 sahiplerine sabır versin.

Geçmiş olsun arkadaş, üzücü bir durum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Şu fw ile kopya olayı olmasa kimse bakmayacak bu alete ama kader işte yolları kesiştiriyor, hemde en olmadık şekil ve yerlerde. Allah 360 sahiplerine sabır versin.

Geçmiş olsun arkadaş, üzücü bir durum...

aynen öyle dostum.
    sağol
  • arkadaşlar şimdi yeniden çalışıyo. hiç donma vs. yok. arasıra yine kırmızı veriyo. özkan elektroniğe gideceğim.
    yılan hikayesine döndü valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.