Şimdi Ara

xbox 360 Geç Açılıyor(0022 Hatası:Yeniden Çalışıyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün nba 2k8 oynamak için açtım xboxu ekran açılmadı. kapatıp tekrar açtım arada 30-40sn geçti 3 kırmızı yaktı. hemen fişi HDD çıkarttım tekrar açtım. 30-40 sn bekledi açıldı.
    yine kapattım açtım aradan 1 dakika geçti açıldı.
    yani işin özeti: xboxu açtıktan 40-50sn sonra ya açılıyo yada 3 kırmızı veriyo.
    3 kırmızı videolarını izledim. 7sn sonra kırmızı veriyo. bende nerdeyse 1 dakika oluyor.
    bazen E79 hatası veriyo.
    yani eskisi gibi tak diye açılmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 14 Ekim 2007; 2:08:00 >

• Harddisk ile ilgili bir problem deniyor burada
    http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm
    veya harddiskin takıldığı yer ile ilgili iç bir problemden de olabileceği söyleniyor.
  • HDD'yi çıkartıp açıyorum yine aynı şey oluyo.
    aradan nerdeyse 1 dakika geçiyo ya konsol açalıyo yada 3 kırmızı veriyo.
    videolarda hep 7-10snde veriyo 3 kırmızıyı.

bide konsolu açıyorum öyle kalıyo.ekranda yine tık yok öylece kalıyo.
    hiç bişi anlamadım.
    zaten konsolu ilk aldığımda da E68 Hatası veriyodu
  • E68 de harddisk hatası. Sen konsolu alırken hatalı almışsın sanırım. Girişleri bir kontrol et bükülen demir tam girmeyen birşey , yada önü yabancı bir cisim tarafından bloke edilmiş bir pin var mı diye kontrol et. Son çare o olur sanırım.

2. el aldıysan (yada sıfır diye 2. el verdilerse) adamlar zorlamışlardır harddisk girişini. malum takması çıkarmasını herkes bilemeyebiliyor. Hart diye sokmuştur etmiştir içine soketin
  • yaa benim anlamadığım neden geç açılıyor :S
    HDDyi takmıyorum. açıyorum öylece bekliyor. ekranda tık yok. aradan 1dk geçiyo konsol ya açılıyo yada 3 kırmızı veriyo.
    hani açtığımızda yeşil ışıklar döner yaa, işte o olmuyor. sadece bekliyor.
    1dk geçiyor 3 kırmızı veriyor yada açılıyor.

bu arada konsol sıfır.Güvenilir kişiden aldım o sorun değil zaten
    Ntsc-u
  • bu arada bugün saat 10'dan 16'ya kadar halo3ü oynadım. ne donma vs. gibi şeyler oldu. ısınmadı bile konsol.
    kapattım 1 saat sonra yine açtım PGR4 için yine bişe olmadı:S sonra kapatıp bi daha açtığımda öylece kaldı işte.
  • Bence Harddiskin takma yerinde bir problem olmalı.
    Örneğin Xbox360 ilk açılışta orayı kontrol etmeye çalışıyor ve zaman aşımına uğruyor
    O kısmı bir temizlesene.
    Saç kurutma makinesi de tutmayı deneyebilirsin oraya belki bir temassızlık olabilir. Yerine gelir belki öyle yapınca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Killzone 3 açılmıyor sorunu!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımız benden aldı konsolu, sıfır açılmamış paket gönderdik, zaten öyle olmasa en başta kendisi itiraz ederdi

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

2. el aldıysan (yada sıfır diye 2. el verdilerse) adamlar zorlamışlardır harddisk girişini. malum takması çıkarmasını herkes bilemeyebiliyor. Hart diye sokmuştur etmiştir içine soketin
  • Onların hiçbirisi harddisk hatası değil aslında.Harda giden yollar gpunun yollarla kesiştiğinden o sorunu yapıyor.Gpu düzelince o hatalarda düzeliyor.Arkadaşım geçmiş olsun ve fazla kurcalamadan al baktır aleti.Senin yapabileceğin birşey yok maalesef.
  • sorun halloldu arkadaşlar. şimdi normal bi şekilde açılıp kapanıyo.
    ayrıca sky__walker'a laf yok.Kendisi çok iyi birisidir.
    zaten onla alakası yok.

İlker çok sağol. dediğini uygulayacağım. Dediğin gibide olabilir. Çünkü elim terliyken az tutmadım Hddyi
    İlk aldığımda da Zar zor çıkartıyordum. şimdi alıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşımız benden aldı konsolu, sıfır açılmamış paket gönderdik, zaten öyle olmasa en başta kendisi itiraz ederdi

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Tamam canım bişey mi dedik. Az mı kazıkçı dükkan görmedik yani insanın şüphe etmesi çok normal
  • sorun düzelmiş ama bir hdd bakımı yapsa,onunla bir alakası olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Onların hiçbirisi harddisk hatası değil aslında.Harda giden yollar gpunun yollarla kesiştiğinden o sorunu yapıyor.Gpu düzelince o hatalarda düzeliyor.Arkadaşım geçmiş olsun ve fazla kurcalamadan al baktır aleti.Senin yapabileceğin birşey yok maalesef.

Ciddi misiniz? Çok ilginç geldi yazdığınız, ondan sorma gereği hissettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Onların hiçbirisi harddisk hatası değil aslında.Harda giden yollar gpunun yollarla kesiştiğinden o sorunu yapıyor.Gpu düzelince o hatalarda düzeliyor.Arkadaşım geçmiş olsun ve fazla kurcalamadan al baktır aleti.Senin yapabileceğin birşey yok maalesef.

Ciddi misiniz? Çok ilginç geldi yazdığınız, ondan sorma gereği hissettim.

Evet 3 kırmızlı bir makinede(arada sırada açılan ama dashboardda 1 dakika içinde donan) aynı hard sorunu vardı.Özkan elek Fatihe sordum.Böyle böyle 3 kırmızı veriyor,bir de harddisk hatası veriyor diye.Boardu açtı bana yolları gösterdi ve gpudaki sorun bu yollardan veri akmasına engel oluyor ve o yüzden hardı görmüyor dedi.Nitekim makinenin tamiri yapılınca (gpu düzelince) hard sorunu da ortadan kalktı.
    Tabi arkadaşın sorunu daha farklı.Düzgün çalışan bir sistemde 3 kırmızı almaya başlamış diye düşündüm ama hardı takarken yaşadığı sorunlardan kaynaklanmış.Verdiği bilgi biraz eksik,ben de o eksik bilgiyle yorum yapınca yanlış olmuş.

• arkadaşlar yine geç açılıyor ve bazende 3 kırmızı yakıyo.
    hiç bişe anlamadım. cep tel ile videosunu çekeyim bi

edit: İşte böyle oluyor:http://www.youtube.com/watch?v=A6LQcthDYo0
    bazende açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 13 Ekim 2007; 12:18:09 >
  • Arkadaşım 3 kırmızı yakınca hata kodunu alır mısın?
    360 üzerindeki senkron tuşuna basılı tutup power tuşuna bas.4 ışık yanarsa sıfır demek.4 defa yapacaksın ve sana 4 haneli hata kodu verecek.Mesela ilk basışta 4 defa yanıcak(0) sonra 2 ışık yanacak sonra 4 sonra 1 bu demektirki 0201
  • senkron tuşuna basılı tutuyorum. sonra power'a basıyorum konsol kapanıyo.

edit: Şimdi açtım konsolu normal açıldı
    ne oluyo bu konsola hiç bişe anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 13 Ekim 2007; 12:47:27 >
  • Gidici sanırım.Sen bir göster servise
  • sky_walker'in nami X360 Live'a kadar gelmistir , hakkinda hep iyi seyler duydum. Arkadasin hatali bir mal satacagini hic sanmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.