Şimdi Ara

Xbox 360 Görüntü Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün 102 ekran samsung marka full hd lcd tv aldım...müthiş bir hevesle xbox'ı tv ye bağladım ama görüntüde hayal kırıklığı yaşadım...hdmi kabloya sahip değilim sadece xboxın kendi scart girişini tvye bağladım...hdmi olmadan böyle görüntü almam normal mi?(görüntü de büyük problem yok ama bulanıklıklar)...xbox da ayrıca görüntü ayarı yapmam gerekiyor mu veya hdmi şart mı?

• scart girişinden xboxı hdtvye bağlarsan çamur gibi görüntü alırsın. tüplü tvden bile kötü olur.

hdmi kablo al bitane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

scart girişinden xboxı hdtvye bağlarsan çamur gibi görüntü alırsın. tüplü tvden bile kötü olur.

hdmi kablo al bitane...

cvp için sağol hocam..bu arada 1080 p yi destekleyen oyunlar mevcut mu xbox 360ta?...
    birde tv bağlantısı için altın uçlu scart girişi önerdiler bu tv kanallarındaki görüntü de büyük farklılıklar oluşturur mu?hangi markayı önerirsin(hazır seni yakalamışken yardım alayım:D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsel

quote:

scart girişinden xboxı hdtvye bağlarsan çamur gibi görüntü alırsın. tüplü tvden bile kötü olur.

hdmi kablo al bitane...

cvp için sağol hocam..bu arada 1080 p yi destekleyen oyunlar mevcut mu xbox 360ta?...
    birde tv bağlantısı için altın uçlu scart girişi önerdiler bu tv kanallarındaki görüntü de büyük farklılıklar oluşturur mu?hangi markayı önerirsin(hazır seni yakalamışken yardım alayım:D)

native 1080p destekleyen oyun yok bu nesilde. xboxtada yok ps3tede yok. native 1920x1080 olan bi wipeout hd var benim bildiğim oda ps3 arcade oyunu.

oyunlar native çözünürlüğüde açılır (720p veya daha düşük) senin tv onu 1080p ye upscale yapar. farkına bile varmazsın bu 720p mi 1080p mi diye...

tv eğer normal digitürk tarzı hd olmayan bişeye bağlıysa, scart zaten en çok kullanılan seçenek. ama yayın sd yayın olduğu için hdtvye neyle bağlarsan bağla scarttan aldığın görüntünün 3 aşağı 5 yukarı aynısını alırsın.

• Konsollardaki 1080p oyun sayısı biraz daha fazla. Şu anda isimlerini hatırlamıyorum ama ufak bir Google araması ile en güncel listeye ulaşılabilir.

Dijital bağlantılarda, yani HDMI bağlantılarda altın uçlu kablo çok büyük öneme sahip değildir ama Scart kablolarda önemlidir. Scart kablolarda kaliteyi ne kadar yükseltebiliyorsanız, o kadar verim alırsınız.
  • 1080p oyun arkadaşın dediği gibi wipeout var ps3 te bir de gt5 te var diye biliyorum ama belirgin kalite farkı olmuyor, kaliteli olması önemli 720p veya 1080p olması değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinsel

quote:

hdmi kablo al bitane...

Ben TV'yi ilk aldığımda d-smart sd receiver ı ve dvd yi tv ye bağlamak için Monster scart kablo almıştım 2 tane.Zaten bilinen en iyi kalite monster diye biliyorum marketlerde ki.30 TL gibi bir fiyatı vardı geçen carrefour da gördüydüm.HDMI kablolarda çok bir şey farkedemedim ben.Bimeksten 9,90 a aldığım kablo ile 30 TL lik philips arasında fark göremedim ben.Tabi 100 TL verip monster alınırsa fark gözle görülürmü bilemem .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 ses alma?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşım bende tv almayı düşünüyorum. ama input lag olayı kafamı karıştırdı. senin aldığın samsungun hangi modeli ve input lag sorunu varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.