Şimdi Ara

Xbox 360 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox hakkında bildiklerimi düşündüklerimi anlatacam çünkü türkiye'de sahibi olmuyanlar fazla bilmiyor ve merak ediliyor

Microsoft Xbox

Xbox ismi nereden geliyor ?

Xbox bildiğiniz gibi microsoft tarafından yapılmıştır hatırlarsanız eskiden bilgisayarımaza oyun yüklediğimizde Direct X diğe bir program yüklememizi isterdi....

Direct X bir yazılımdır parça değildir Ati,Nvdia ekran kartlarının daha rahat daha hızlı çalışması için yapılmış bir yazılımdır.
     Xbox 360 hakkında

Bildiğimiz gibi Xbox ın ekran kartı Ati dır.
    Direct x ın x i aklıma geldi sonra ati ekran kartı ati microsoftun ve xbox ın ekran kartı bu x de ati nin bir yazılımı olan direct x in
    Bu tabiki benim teorimdir.

Xbox ın tüm modellerinin özelliklerini yazmıyacam fakat Elite,Pro,Arcade,Core,S toplamda 5 model var.Bu linkten viki den bakabilirsiniz bütün modellerinin özelliklerine
    Standart olan en son model S yani SLİM DIR SLİMDEN ŞAŞMAYIN
    Neden Slimden şaşmayın ?

Konsolun yeni anakart modeli olan "Valhalla" ile 3k sorunu dahil diğer sorunlar çözülmüştür.Bu anakart birleşik 45nm CPU ve GPU içermektedir.

Microsoft XBOX 360 Slim Özellikleri

Xbox 360 Slim
    Xbox 360 Oyun konsolu - Piano Black
    250 veya 4 GB Harddisk
    Standart/HD AV Kablosu (TV Bağlantı)
    Online oyunlar ve sohbette kullanmak için Mikrofon/Kulaklık - Siyah renk
    Wi-Fi desteği
    Kinect Ready

Xbox ın görüntü kalitesine gelirsek Playstation 3 e göre vikipedia da gördüm neye dayanarak söylüyorlar bilmiyorum bakmak istiyenler için link Xbox 360'ın grafik yaratım gücünün PlayStation 3'e göre iyi olduğu uzman kişiler tarafından kabul edilmektedir. Bunun nedeni ise Xbox 360'ın DirectX benzeri bir yapı kullanması ve bu yüzden oyun yapımcılarının Xbox 360'ı ayrıntılarına kadar programlayabilmesidir. Ayrıca PlayStation 3'ün RAM'inin büyük bir kısmı Blu-ray için harcandığından eksiklik hissedilmektedir. Buyrun.

Benim Yorumuma gelirse 2konsolda bende var gözle görülür bir uzmanın bakması gerekmeden fark ediliyorki Xbox kat kat daha iyi görüntü ayarlama yerine giriyorum 1080p 1080i 720p ............... bir ton seçenek var 1600x900 dopdolu bu bir şey değiştirmez tabiki 1080 ise gerisi gerekmez zaten fakat gerçekten xbox başarılı görüntü kounusunda.

Online Oyun Oynamak

Xboxta aylık gold üyeliği almanız gerekli aylığı 20-30tl yıllığı 90-100 tl arası diye biliyorum
    Ps3 tak oyna hiç bir şeye gerek yok fakat bana çok yavaş geldi bazende giremiyorm network'a xbox ta böyle bi sorun yok ve hiç lag yok benim internetim 512kbit xboxta hiç lag olmazken ps3 de oynuyasım gelmiyor ben tabkide 2 sinide orjinal kullanmıyorm ps3 üm orjinal xbox ım fw li kopya oynadım 1 ay ban yemedim.....
    Xbox paralı ama değer Live çok başarılı.

Xbox ı bu kadar övdüm sıra benim için en vahim bölüme geldik :(

PS3 alan kişiler GOD OF WAR ,INFAMOUS,GRAND TURISMO,KILLZONE,RESISTANCE,UNCHARTED bu tarz oyunlar için aldıklarını düşünüyorum Bu oyunları SONY TARAFINDAN YAPILMIŞTIR XBOX'TA SONY NIN YAPTIĞI OYUNLARI OYNUYAMAZSINIZ
    Tabiki Microsoft un yaptığı oyunlarda var
    Gears of war,Halo,Fable

Ben Xbox Alalı 1 yıl dan az oldu Xbox ı Öğrenelide 1 yıldan az oldu o yüzden xbox hakkında öğrendiklerim bu kadar... eklemek istiyen varsa burayı dolduralım...

Xbox 360 hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurglsn11 -- 26 Haziran 2012; 22:16:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 ve xbox 360
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.