Şimdi Ara

Xbox 360 HD DVD Sürücü Artık 129$

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD DVD ve Blu-ray arasındaki savaşta hamlelerin ardı arkası kesilmiyor. Ev sineması sistemleri, PC sürücüleri ve oyun konsolları bu savaşa katkıda bulunmak için elinden geleni yapıyor. Xbox 360 için aksesuar olarak sunulan HD DVD sürücü Toshiba tarafından üretiliyor. Sürücünün fiyatı bundan 4-5 ay önce 179$ seviyesine inmişti. Şimdiyse yılbaşı alışverisi zamanı öncesinde sürücünün fiyatı 129$ olarak yeniden belirlendi. Sürücü bu gidişle 100$ sınırı altına inecek. Belki de Xbox 360 içindeki sürücü HD DVD olarak güncellenecek ve harici sürücü alma derdi ortadan kalkacak.

Kaynak:http://www.pckoloji.com/index.php?option=com_content&task=view&id=575&Itemid=109

• çok ucuzmuş
  • PC'de de kullanılabiliyor sanırım.
  • oldu olacak standart xbox360lara bu sürücüden takıp elite fiyatına satsınlar. o zaman işte tam konsolların kralı olur artık xbox :)
  • yani Oyunlar HD-DVD çıkmadıktan sonra? Eklentiyi kim naapsın? XboX ı filim izlemek için değil oyun oynamak için alıyor insanlar yani... HD-DVD desteklenecekse tam desteklenmeli, Oynu yapımcılarıda oyunlaırnı bu formatta çıkartmalı, hem Lost Oddysey gibi 4DVD lik oyunlardan kurtulunur, hemde diğer oyunlar 8.5 GB derdinden kurtulurlar.
  • 8.5gb şu an için bir dert olmadı,ayrıca oyun 4 diskte olsa,blue dragon'da olduğu gibi sırayla takılacaktır disk ki bu hiç bir zaman bir sorun değil bence. Ayrıca ps3'teki bir çok oyun da 20 küsür gb xbox'da 8gb iken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

yani Oyunlar HD-DVD çıkmadıktan sonra? Eklentiyi kim naapsın? XboX ı filim izlemek için değil oyun oynamak için alıyor insanlar yani... HD-DVD desteklenecekse tam desteklenmeli, Oynu yapımcılarıda oyunlaırnı bu formatta çıkartmalı, hem Lost Oddysey gibi 4DVD lik oyunlardan kurtulunur, hemde diğer oyunlar 8.5 GB derdinden kurtulurlar.

açıkçası ben xbox'ı aynı zamanda bir medya oynatıcısı olarakta güçlü yanları olduğu çin aldım. belki siz film izlemek için almamış olabilirsiniz ama ben film izlemek içinde aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

8.5gb şu an için bir dert olmadı,ayrıca oyun 4 diskte olsa,blue dragon'da olduğu gibi sırayla takılacaktır disk ki bu hiç bir zaman bir sorun değil bence. Ayrıca ps3'teki bir çok oyun da 20 küsür gb xbox'da 8gb iken.

ayrıca Blu-ray suruyuculerin ne kdar yavaş çalıştıklarını ve disklerinde ne kadar yavaş okunduklarını belirtmek isterim .aynı oyunlarda loadingler ps3 de xboxa gore neredeyse 2katı suruyor ve buda bir dezavantaj bence daha buyuk bir sorun..
  • hd-dvd ler kaç gb oluyordu ?

Bence yakın bir zaman olmasa da ileride double layer yetersiz kaldığı takdirde herhangi bir oyunu hd-dvd sürücüsü ile satabilirler, gayet de hoş olur bence. Ama şu an için acelesi yok, bir süre daha idare ederiz 8.5gblik ile diye düşünüyorum.
  • xbox360 bir film oynatıcı için fazlaca güç harcıyo onu film izlemek için kullanmak gereksiz
  • XboX ı arkadaş demiş ki, Medya oynatıcısı olarak DA alıyorum... buradaki DA önemli... ilk amaçmıdır medya oynatıcısı olması?? yani HD-DVD için aparat alıp kullanacak kadaR?? hele ki yanma riski varken aletin :P şaka bi yana tabiki öyle bi imkan varken kullanmak en doğalı.. ama XboX bir oyun konsoludur, ve ilk amacı budur, artık HD-DVD kullanacaksa, bunu sağlayabilecek tek şey oyunlardrı filimler değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

XboX ı arkadaş demiş ki, Medya oynatıcısı olarak DA alıyorum... buradaki DA önemli... ilk amaçmıdır medya oynatıcısı olması?? yani HD-DVD için aparat alıp kullanacak kadaR?? hele ki yanma riski varken aletin :P şaka bi yana tabiki öyle bi imkan varken kullanmak en doğalı.. ama XboX bir oyun konsoludur, ve ilk amacı budur, artık HD-DVD kullanacaksa, bunu sağlayabilecek tek şey oyunlardrı filimler değil bence.

360 riskli bir cihaz bunu hepimiz biliyoruz,bencede makınanın performansını oyunlarda kullanmalıyız
    Şahsen piyasada her çeşit ve her cebe uygun bir yığın film oynatıcı var alırsın ihtiyacına göre istediğin filmi izlersin

• fiyatının yavas yavas düsmesi iyi bir şey bence.ileride bana göre oyunların hem dvd hemde hd-dvd olan versiyonları olur.2-3 dvd ile ugrasmak istemeyen gider bundan alır
  • düz mantıkla bakarsak,hd-dvd player bu zamanda bile 129$'a düştüyse ve bazılarının dediği gibi dual layer dvdlerin yetmeyeceği zaman yani 2 sene sonra mesela 40-50$ a düşer isteyen herkes alır kimsenin canını acıtmaz,hem hd-dvd filmler de almış başını yürümüş olur,herkes mutlu olur.

Kesinlikle xbox medya oynatıcısıdır da, neden geldi sanıyorsunuz divx desteği. Bozulur,yanar geyiğini de geçelim. Garantili ve yeni sistem makinalar gelince hiçbirşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 6 Aralık 2007; 21:01:34 >
  • quote:

düz mantıkla bakarsak,hd-dvd player bu zamanda bile 129$'a düştüyse ve bazılarının dediği gibi dual layer dvdlerin yetmeyeceği zaman yani 2 sene sonra mesela 40-50$ a düşer isteyen herkes alır kimsenin canını acıtmaz,hem hd-dvd filmler de almış başını yürümüş olur,herkes mutlu olur.

Kesinlikle xbox medya oynatıcısıdır da, neden geldi sanıyorsunuz divx desteği. Bozulur,yanar geyiğini de geçelim. Garantili ve yeni sistem makinalar gelince hiçbirşey olmaz.

Olmaz garantisini 360 da kimse veremez sana
    Biz bile bile bile lades diyerek aldık makınalarımızıGarantililerdede olmaz diye bişey yok olur ama yenisi ile değiştirirsin ama bunu türkiye şartlarında nasıl yaparsın onu bilemem(türkiyede servislerin genelde söylediği ''kullanıcı hatasından kaynaklanıyor''söylemi meşhurdur)HD DVD ilerde oyunlar için mutlaka gerekecek arkadaşlar bu bir gerçek bunu 1 sene önce yazdım yine yazıyorum
    Bu arada sony dvx desteğini ps3 e kazandırdıysa aynı özelliği ms inde 360 getirmesi kaçınılmazdır

• quote:

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

düz mantıkla bakarsak,hd-dvd player bu zamanda bile 129$'a düştüyse ve bazılarının dediği gibi dual layer dvdlerin yetmeyeceği zaman yani 2 sene sonra mesela 40-50$ a düşer isteyen herkes alır kimsenin canını acıtmaz,hem hd-dvd filmler de almış başını yürümüş olur,herkes mutlu olur.

Olmaz garantisini 360 da kimse veremez sana
    Biz bile bile bile lades diyerek aldık makınalarımızıGarantililerdede olmaz diye bişey yok olur ama yenisi ile değiştirirsin ama bunu türkiye şartlarında nasıl yaparsın onu bilemem(türkiyede servislerin genelde söylediği ''kullanıcı hatasından kaynaklanıyor''söylemi meşhurdur)HD DVD ilerde oyunlar için mutlaka gerekecek arkadaşlar bu bir gerçek bunu 1 sene önce yazdım yine yazıyorum
    Bu arada sony dvx desteğini ps3 e kazandırdıysa aynı özelliği ms inde 360 getirmesi kaçınılmazdır

valla bilgisayar camiasında ben pek karşılaşmadım kullanıcı hatası falan, 12 sene kadar pc kullandım,bozulan parçalarımı çatır çatır değiştirdiler,ayrıca xbox'ı kaç tane yer garantili satacak ki gelirse,bence değiştirirler bir güzel bozulursa.

• türkçe altyazılı film bulanabilse alınır ama bu şartlarda alınmaz.
  • Arkadaşlar 129 dolara ben hiçbir yerde bulamadım

Siz hiç gördünüz mü sitelerde?

Tek gördüğüm fiyat 179 dolar civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.