Şimdi Ara

Xbox 360 Joypad yardım(Acil)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk xbox360 ım 3k görünce elite aldım fakat eski preminium olan cihazımın 2 beyaz joypadi yeni elite cihazla bağlantı kuramıyor...

• cihazın ve gamepad 'in üstünde wireless işareti olan küçük tuşlar var onlara basarak algılamasını sağlayabilirsin.
  • Konsolun DVD sürücüsünün hemen altında küçük bir tuş var wireelss tuğu ona 2 saniye basılı tut konsolun ışıkları dönmeye başlayacak bu sırada hemen game pad deki wireless tuşuna basılı tut xbox game padi tanıyacaktır.

Kusura bakma ama ne biçim konsol kullanıyorsunuz böyle basit şeyleri de bilmiyorsanız vay halinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 14 Ekim 2009; 10:01:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Konsolun DVD sürücüsünün hemen altında küçük bir tuş var wireelss tuğu ona 2 saniye basılı tut konsolun ışıkları dönmeye başlayacak bu sırada hemen game pad deki wireless tuşuna basılı tut xbox game padi tanıyacaktır.

Kusura bakma ama ne biçim konsol kullanıyorsunuz böyle basit şeyleri de bilmiyorsanız vay halinize.

Adamı soracağına pişman etmişsin.Bilmediği için sordu ve öğrendi.Bu şekilde bir tepki vermen doğru olmamış.
  • valla...elite in kendi siyah kolu hemen tanıdı...e diğer 2 koldada bastım wireless tuşuna ,fakat dönüp durdu iki koldaki ışıkta durmadı hiç saatlerce döndü...kapadım açtım yine bastım yine dönüyor bulamadı ...e banada tek çağre foruma sorup bilgi almak oldu,yani bastım ama tanımadı..dedim herhalde eskilerinki elite de çalışmıyor diye düşündüm...
  • merhaba arkadaşlar xbox'um için kablolu kol aldım..ama usbden taktığımda görmüyor bi sorun falan mı var ki? driver falan mı gerekiyor yani anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Konsolun DVD sürücüsünün hemen altında küçük bir tuş var wireelss tuğu ona 2 saniye basılı tut konsolun ışıkları dönmeye başlayacak bu sırada hemen game pad deki wireless tuşuna basılı tut xbox game padi tanıyacaktır.

Adamı soracağına pişman etmişsin.Bilmediği için sordu ve öğrendi.Bu şekilde bir tepki vermen doğru olmamış.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.