Bildirim
XBOX 360 KASASINA PC DONANIM :)) 2 YENİ RESİM EKLENDİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Süper Bizdede boş kasa var acaba bendemi yapsam.Ses fazlamı birde soğutma nasıl bilgi verebilirmisin? -
güzel durmuşquote:
Orijinalden alıntı: resE
Süper Bizdede boş kasa var acaba bendemi yapsam.Ses fazlamı birde soğutma nasıl bilgi verebilirmisin? -
Ses çok az sorun yok ama cpu sogutucusu acıkta olması gerekiyor yukarıdaki fanda dişariya hava cıkarması gerekiyor yoksa boş durumda bile cok ısınıyor ama su anda sorun hiç yok :))quote:
Orijinalden alıntı: ErrayN
güzel durmuş
Alıntıları Göster -
güzel olmuş.eline şağlık çok iyi ya.quote:
Orijinalden alıntı: jetman
Ses çok az sorun yok ama cpu sogutucusu acıkta olması gerekiyor yukarıdaki fanda dişariya hava cıkarması gerekiyor yoksa boş durumda bile cok ısınıyor ama su anda sorun hiç yok :))
Alıntıları Göster
-
Xbox'ı süründüren o kasa zaten.PC'de de 3 kırmızı görme sonraquote:
Orijinalden alıntı: deniz92
güzel olmuş.eline şağlık çok iyi ya.
Alıntıları Göster -
güzel olmuş kasayı baya nizami kesmişsin delikleri çizgileri filanquote:
Orijinalden alıntı: lzooml
Xbox'ı süründüren o kasa zaten.PC'de de 3 kırmızı görme sonra
Alıntıları Göster -
weysex arkadasımız saolsun kendisi kesti :))) vallahi ben şimdiden içine kırmızı ışıklar koydum :)))quote:
Orijinalden alıntı: Berkorn
güzel olmuş kasayı baya nizami kesmişsin delikleri çizgileri filan
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 24 Kasım 2007; 0:34:10 > -
bu mtv'de yayınlanan pimp my ride tarzı bir şey olmuş yaw ,helal valla, programında sağlam reklamını yaptık neysequote:
weysex arkadasımız saolsun kendisi kesti :))) vallahi ben şimdiden içine kırmızı ışıklar koydum :)))
Alıntıları Göster -
valla dostum helal olsun varmı xbox360 kasası satanquote:
Orijinalden alıntı: xxxBomb3rMaNxxx
bu mtv'de yayınlanan pimp my ride tarzı bir şey olmuş yaw ,helal valla, programında sağlam reklamını yaptık neyse
Alıntıları Göster
-
tebrikler çok güzel yapmışsın -
Süper olmuş ya, tam bir htpc.
bu arada hdd olayını nasıl hallettin? bide kasanın içinin resimlerini de koyarmısın nasıl monte ettiğini görmek istiyorum. -
Elinize sağlık iyi fikir, iyi işquote:
Orijinalden alıntı: evothema
Süper olmuş ya, tam bir htpc.
bu arada hdd olayını nasıl hallettin? bide kasanın içinin resimlerini de koyarmısın nasıl monte ettiğini görmek istiyorum. -
Süper ya helal olsunquote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
Elinize sağlık iyi fikir, iyi iş
Alıntıları Göster -
Bravo. İyi fikir, iyi çalışma... -
harddiskin kendi kablolarını söktüm zaten sata cıkışlı oradan normal sata kablosu ve poweri taktım normal takılan yerlerinde kablosunu geçirdim ve hardiskin sata bolumune taktım elektiriğinide norlar baglantı yaptım :))quote:
Orijinalden alıntı: misterno
Bravo. İyi fikir, iyi çalışma... -
Baya iyi olmuş eline sağlıkquote:
harddiskin kendi kablolarını söktüm zaten sata cıkışlı oradan normal sata kablosu ve poweri taktım normal takılan yerlerinde kablosunu geçirdim ve hardiskin sata bolumune taktım elektiriğinide norlar baglantı yaptım :))
Alıntıları Göster -
bir arada x360 kırmızı vermesin diye pc kasasına koyulmuştu şimdide pc x360 kasasına konuldu bune yaman bir çelişkidir böylequote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903
Baya iyi olmuş eline sağlık
Alıntıları Göster
-
aşmışsınız ne diyim yeğenlerquote:
Orijinalden alıntı: tnakresss
bir arada x360 kırmızı vermesin diye pc kasasına koyulmuştu şimdide pc x360 kasasına konuldu bune yaman bir çelişkidir böyle
Alıntıları Göster -
Ses Sorunu Çok Ciddi Derecede Fazla Oluyor Mu?Ona Göre Bende BGöle Bişi Yapcamquote:
Orijinalden alıntı: antiochos
aşmışsınız ne diyim yeğenler
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ingiltere posta kodu
- xbox çocuk oyunları
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox türkçe oyunlar
- xbox 2 kişilik oyunlar
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- oyuncu kulaklığı önerisi
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- game pass yıllık
- efootball türkçe spiker
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X