Şimdi Ara

XBOX 360 KASASINA PC DONANIM :)) 2 YENİ RESİM EKLENDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimden geldigi kadar yaptım bakalım beğenecekmisiniz:)))) ufak tefek ayrıntılar kaldı

1- SAPPHIRE PURE ELEMENT HDMI SOKET 940 (AM2) AMD ANAKART
    2- AMD X2 4200
    3- 1 MEGABYTE DDR2 667
    4- NEC 7543 SLİM DVD-RW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 24 Kasım 2007; 13:07:38 >

• Süper Bizdede boş kasa var acaba bendemi yapsam.Ses fazlamı birde soğutma nasıl bilgi verebilirmisin?
  • güzel durmuş
  • Ses çok az sorun yok ama cpu sogutucusu acıkta olması gerekiyor yukarıdaki fanda dişariya hava cıkarması gerekiyor yoksa boş durumda bile cok ısınıyor ama su anda sorun hiç yok :))
  • güzel olmuş.eline şağlık çok iyi ya.
  • Xbox'ı süründüren o kasa zaten.PC'de de 3 kırmızı görme sonra
  • güzel olmuş kasayı baya nizami kesmişsin delikleri çizgileri filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • weysex arkadasımız saolsun kendisi kesti :))) vallahi ben şimdiden içine kırmızı ışıklar koydum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 24 Kasım 2007; 0:34:10 >
  • bu mtv'de yayınlanan pimp my ride tarzı bir şey olmuş yaw ,helal valla, programında sağlam reklamını yaptık neyse
  • valla dostum helal olsun varmı xbox360 kasası satan
  • tebrikler çok güzel yapmışsın
  • Süper olmuş ya, tam bir htpc.

bu arada hdd olayını nasıl hallettin? bide kasanın içinin resimlerini de koyarmısın nasıl monte ettiğini görmek istiyorum.
  • Elinize sağlık iyi fikir, iyi iş
  • Süper ya helal olsun
  • Bravo. İyi fikir, iyi çalışma...
  • harddiskin kendi kablolarını söktüm zaten sata cıkışlı oradan normal sata kablosu ve poweri taktım normal takılan yerlerinde kablosunu geçirdim ve hardiskin sata bolumune taktım elektiriğinide norlar baglantı yaptım :))
  • Baya iyi olmuş eline sağlık
  • bir arada x360 kırmızı vermesin diye pc kasasına koyulmuştu şimdide pc x360 kasasına konuldu bune yaman bir çelişkidir böyle
  • aşmışsınız ne diyim yeğenler
  • Ses Sorunu Çok Ciddi Derecede Fazla Oluyor Mu?Ona Göre Bende BGöle Bişi Yapcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.