Şimdi Ara

XBOX 360 kendi kendine kapanma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1,5 senelik XBOX'ım geçenlerde adaptör ışığının kırmızıya dönmesinin hemen ardından kendi kendine kapanmaya başladı. Bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar bana bir çözüm önerisi getirebilirler mi?

• O adaptörün kırmızıya dönmesi olayı bende de oldu ama sonrasında aynı adaptörü bir yıl daha kullandım, hala da kullanıyorum. Sorun adaptör olmayabilir. Dashboard'da Idle'ken falan mı atıyor yoksa oyunun ortasında mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

O adaptörün kırmızıya dönmesi olayı bende de oldu ama sonrasında aynı adaptörü bir yıl daha kullandım, hala da kullanıyorum. Sorun adaptör olmayabilir. Dashboard'da Idle'ken falan mı atıyor yoksa oyunun ortasında mı?

oyunun tam ortasında iken oluyor. bir de şöyle bir durum oldu: önceden kaliteli 5'li bir prizim vardı. Sonraları yetmemeye başlayınca biraz daha ucuzundan 6'lı priz alıp ona takmaya başladım. Bu gidip gelemeler sık sık olmaya başladı. Sonra tekrar eski prizime döndüm. kesilme sıklığı azaldı fakat bitmedi.
  • Geçenlerde bendede oldu darksiders oynuyodum pause'leyip bırakmıştım bi 30-35 dk kadar kaldı sonra bi baktım kendi kendine kapanmış alet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla87

quote:

O adaptörün kırmızıya dönmesi olayı bende de oldu ama sonrasında aynı adaptörü bir yıl daha kullandım, hala da kullanıyorum. Sorun adaptör olmayabilir. Dashboard'da Idle'ken falan mı atıyor yoksa oyunun ortasında mı?

oyunun tam ortasında iken oluyor. bir de şöyle bir durum oldu: önceden kaliteli 5'li bir prizim vardı. Sonraları yetmemeye başlayınca biraz daha ucuzundan 6'lı priz alıp ona takmaya başladım. Bu gidip gelemeler sık sık olmaya başladı. Sonra tekrar eski prizime döndüm. kesilme sıklığı azaldı fakat bitmedi.

Eğer prizin ucunda amerikan-avrupa çeviricisi varsa çevirici neden oluyor olabilir zira bendeki orjinal kutudan çıkan çevirici fazlasıyla kırmızı ışık sorunu yaratıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: godzilla87

quote:

Eğer prizin ucunda amerikan-avrupa çeviricisi varsa çevirici neden oluyor olabilir zira bendeki orjinal kutudan çıkan çevirici fazlasıyla kırmızı ışık sorunu yaratıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.